IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• м да .. ако сравним на 2019 6месечието + 4% приходи, + 10% печалба .... в предвид това че и изкупиха 3% от акциите .. дано продължаваме все така да катерим ..

Коментар

• Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнение

Отчета ми харесва. Тук отново сме на + и без значение от Covid - а.
      Супер компания!Имам акции и съм доволен.
      Last edited by ventzi_ds; 30.09.2020, 21:46.

Коментар

Верно е че нямаме златодобивни компании на БФБ, но пък си имаме компания която печели без значение от посоката на златото, но пък ако е нагоре по -добре https://m.investor.bg/analizi/91/a/v...ystove-309667/
        Отчета ми харесва. Тук отново сме на + и без значение от Covid - а.
        Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа

Коментар

• Верно е че нямаме златодобивни компании на БФБ, но пък си имаме компания която печели без значение от посоката на златото, но пък ако е нагоре по -добре https://m.investor.bg/analizi/91/a/v...ystove-309667/

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение

Симо да пием по една бира това лято какво ще кажеш ?
            Готово Вожде . Вече бях две седмици на почивка ,че и в твоят район бях , ама мислех че ръководиш фирмата в USA. След 20 - и мисля пак да се топна в Черно море като за последно и ако още си тук ще се обадя.
            Иначе по темата - отчета пак кърти .

https://www.investor.bg/novini-i-ana...n-leva-309475/
            Last edited by MrSi; 06.08.2020, 14:39.

Коментар

• Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение

Не съм смятал бройките, но не пречи в бъдеще да се обяви и ново, дивидента редовен, акцията подкрепят, радват за сега.
              Запознайте се с дневния ред на ОСА за 2020.

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
                Тук май приключиха с обратното изкупуване !
                Не съм смятал бройките, но не пречи в бъдеще да се обяви и ново, дивидента редовен, акцията подкрепят, радват за сега.
                Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

• Тук май приключиха с обратното изкупуване !

Коментар

Ташуне, ти до България идваш ли си ? Ела протестирай да свалим Тиквун, че борсата да живне и тя !
                    Дадено !!

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение

Ташуне, ти до България идваш ли си ? Ела протестирай да свалим Тиквун, че борсата да живне и тя !

Коментар

При условие че ги дават по два пъти годишно, струва ми се добре

Коментар

Как ви се струват 20ст., добре ли е, зле ли е ? Аз бих казал бива
                          При условие че ги дават по два пъти годишно, струва ми се добре

Коментар

Някъде другаде може би но не и тук.
                            Пак предлагат дивидентец
                            Как ви се струват 20ст., добре ли е, зле ли е ? Аз бих казал бива

Коментар

• Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение

изкупуването и даване на дивидент са две противоположни по същност подхода
                              Някъде другаде може би но не и тук.
                              Пак предлагат дивидентец

Коментар

И така не е зле, 20% ръст на печалбата или от 40ст. на 48ст. на акция
                                аз се бях нагласил за 65 ст., ама нищо.... чакаме Q1 и Q2 да видим Covid как се отразява

Коментар

Working...
                                X