Първоначално изпратено от Грую Груев
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Знаеш ли Грую, мислех си че ще ми отговориш по този начин, даже щях да те спомена тук още при първия ми пост. Гледната точка въобще не ми е променена, разликите при сделките тук и в Алтерко е голяма. Обратното изкупуване в Софкома се случи по същия начин и миналата година, но не го одобрявам. Сделките както написах тук са единични и със сравнително голям обем за акцията. Гледната точка винаги може да е различна, но в случая моята е еднаква и в двата случая. Имам акции и в двете компании и точно затова направих коментар тук, защото предположих, че ще ми отговориш и ще сравниш.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 3 Харесвания
Коментар
-
За мен това са предварително договорени цени с конкретен продавач. Първо заради това, че се сключват на една и съща цена, и второ заради сравнително големия обем акции.
Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Хм, странно, а за Леш, така де Алтерко не мислеше така и казваше, че всичко си е точно Глей кво нещо е гледната точкаLast edited by Zdravko; 11.01.2021, 16:40.
- 1 like
Коментар
-
За мен това са предварително договорени цени с конкретен продавач. Първо заради това, че се сключват на една и съща цена, и второ заради сравнително големия обем акции.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнение
Не мисля че си прав. Изкупуването е напълно прозрачно точно както и миналия път на 3.5 .
Обявена е начална дата . Офертите на 7.8 са поставени и стоят определено време / т.е. всеки който иска може и да продаде / . Продавача доста коректно изчаква след което продава. Отново се изчаква определено време - т.е. който иска да купи на 7.8 може да постави оферта преди дружеството и така БФБ ще я изпълни приоритетно .
Поздрави .
- 1 like
Коментар
-
Определено прави впечатление, че сделките са ясни предварително. Пък и не знам дали някой има толкова акции, че да продаде на дружеството, освен основните акционери. Но със сигурност се прави по начин, че всеки да може да се включи. Така че не виждам проблем. Мисля, че всеки печели при тази ситуация.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеТук малко грозно се случва това обратно изкупуване, както и предния път. Сделките изглеждат като предварително договорени, интересно е кой е продавача.
Обявена е начална дата . Офертите на 7.8 са поставени и стоят определено време / т.е. всеки който иска може и да продаде / . Продавача доста коректно изчаква след което продава. Отново се изчаква определено време - т.е. който иска да купи на 7.8 може да постави оферта преди дружеството и така БФБ ще я изпълни приоритетно .
Поздрави .Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
- 2 Харесвания
Коментар
-
С оглед решение на Съвета на директорите от 06.01.2021 г. във връзка с приетото решение от Общото събрание на акционерите („ОСА“) в Дружеството от 20.08.2020 г. (т. 11 от дневния ред), Ви уведомявам, че „СОФИЯ КОМЕРС-ЗАЛОЖНИ КЪЩИ” АД възнамерява да изкупи до 69 085 бр. (шестдесет и девет хиляди и осемдесет и пет) обикновени собствени акции на регулиран пазар.
Началната дата на обратното изкупуване е 11.01.2021 г., като поръчката е дадена до инвестиционен посредник „Юг Маркет” АД.
Ръководството на „СОФИЯ КОМЕРС-ЗАЛОЖНИ КЪЩИ“ АД планира Дружеството да изкупува акции през работните дни в периода 11.01.2021 г. – 15.02.2021 г. или до достигане на максималния брой собствени акции (69 085 бр.).
x3news.com
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнениеЩе бъде предложен 25 ст шест месечен дивидент .
Коментар
-
Първоначално изпратено от sirFaith Разгледай мнением да .. ако сравним на 2019 6месечието + 4% приходи, + 10% печалба .... в предвид това че и изкупиха 3% от акциите .. дано продължаваме все така да катерим ..
- 1 like
Коментар
Коментар