IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
    Тук пък засега без дивидент, но със сплит /увеличение на капитала със собствени средства/ - отлежава покана в ТР от петък.
    За продаване или за купуване е книгата?

Сега видях, че Zdravko вече е споделил тая вътрешно-коледна информация
    Не виждам причини за продаване, но "всеки сам си преценя" !

Коментар

• Тук пък засега без дивидент, но със сплит /увеличение на капитала със собствени средства/ - отлежава покана в ТР от петък.
      За продаване или за купуване е книгата?

Сега видях, че Zdravko вече е споделил тая вътрешно-коледна информация
      Last edited by Poncho; 17.05.2022, 15:23.

Коментар

• Първоначално изпратено от dzk Разгледай мнение
        Абе какво става тука, голямо мъртвило?? Миналата година се говореше че ще има дивиденти два пъти годишно, а вече стана средата на годината(така де), а нито дивиденти има, нито някакви съобщения от кораба-майка. Реално от септември 2021 година нищо не е пускано - нито отчети нито някакви новини. Има ли живи инвеститори/директори тука?
        Това не е вярно. Има отчет за Q1 за 2022. Даже в инвестора имаше статия.

Коментар

Абе какво става тука, голямо мъртвило?? Миналата година се говореше че ще има дивиденти два пъти годишно, а вече стана средата на годината(така де), а нито дивиденти има, нито някакви съобщения от кораба-майка. Реално от септември 2021 година нищо не е пускано - нито отчети нито някакви новини. Има ли живи инвеститори/директори тука?
          http://www.x3news.com/?page=Company&BULSTAT=131459062

Всички инвеститори сме живи и здрави, както надявам се и директорите !
          Last edited by Zdravko; 21.04.2022, 00:50.

Коментар

• Абе какво става тука, голямо мъртвило?? Миналата година се говореше че ще има дивиденти два пъти годишно, а вече стана средата на годината(така де), а нито дивиденти има, нито някакви съобщения от кораба-майка. Реално от септември 2021 година нищо не е пускано - нито отчети нито някакви новини. Има ли живи инвеститори/директори тука?

Коментар

Не е точно със поста ти, но сега се замислих. И друг път е имало споменаване на тези картички, и разни съобщения от кораба-майка, така де фирмата-майка. А аз досега не съм получавал подобни картички, въпреки че от доста време имам известно количество акции. Та как се получават тези картички? Трябва да имаш над определен брой акции ли? Или по някаква причина, само правилигировани получават от тези картички. Не че е нещо, но се пак се чувствам пренебрегнат. Излиза че там изтичат някакви новини, за които някои не могат да бъдат във течение.

И да не каже някой че ползвам темата за други въпроси, ето и моето лаишко мнение за новината. Това не ми изглежда толкова добра новина. Не че е лоша, но и не е добра. И ако се окаже че ще има и изискване да се заплаща някаква сума за това "качване на капитала", тогава вече не знам. Последние наколко години имаше доста размествания във собствениците и управата, та какво става там? Иначе до сега акцията е супер. Но ще си сложа една точка към нея. Както беше казал някой "нямам вечни приятели, а вечни интереси."

Ами аз съм от много години акционер тук и всяка година получавам картичка за коледа, а дали изпращат на всички не знам ! Колкото до намерението за увеличаване на капитала всеки сам си преценя дали е положително това или не !

Коментар

• Първоначално изпратено от pln Разгледай мнение

Шшшшшт! Парите обичат тишината, тихо че ще скочи жабето!
                Е нищо де, нека да разлаем малко кучетата/жабите/ , че темата беше назад !

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
                  За тези, които не са чели текста на картичката или нямат такава : "Обмисляме качване на капитала, като за една стара акция, собствениците ще получат три нови".
                  Не е точно със поста ти, но сега се замислих. И друг път е имало споменаване на тези картички, и разни съобщения от кораба-майка, така де фирмата-майка. А аз досега не съм получавал подобни картички, въпреки че от доста време имам известно количество акции. Та как се получават тези картички? Трябва да имаш над определен брой акции ли? Или по някаква причина, само правилигировани получават от тези картички. Не че е нещо, но се пак се чувствам пренебрегнат. Излиза че там изтичат някакви новини, за които някои не могат да бъдат във течение.

И да не каже някой че ползвам темата за други въпроси, ето и моето лаишко мнение за новината. Това не ми изглежда толкова добра новина. Не че е лоша, но и не е добра. И ако се окаже че ще има и изискване да се заплаща някаква сума за това "качване на капитала", тогава вече не знам. Последние наколко години имаше доста размествания във собствениците и управата, та какво става там? Иначе до сега акцията е супер. Но ще си сложа една точка към нея. Както беше казал някой "нямам вечни приятели, а вечни интереси."

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
                    Тая тема съвсем я забравихме, я някой май е чел коледно-новогодишните пожелания от картичките и си пълни тихо и спокойно !
                    Шшшшшт! Парите обичат тишината, тихо че ще скочи жабето!

Коментар

• За тези, които не са чели текста на картичката или нямат такава : "Обмисляме качване на капитала, като за една стара акция, собствениците ще получат три нови".

Коментар

• Първоначално изпратено от nik_naydenov Разгледай мнение
                        Как мислите, дали е достатъчно рентабилна дейността на лизинговото дружество на "Златния жабок"?
                        "Софком Лизинг и Макком Залози вече носят 8% от печалбата", но по скоро е интересно едно намерение !
                        Last edited by Zdravko; 17.01.2022, 18:30.

Коментар

• Тая тема съвсем я забравихме, я някой май е чел коледно-новогодишните пожелания от картичките и си пълни тихо и спокойно !

Коментар

• Как мислите, дали е достатъчно рентабилна дейността на лизинговото дружество на "Златния жабок"?

Коментар

• Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнение
                              Ох Котйооо. Ама верно ли е това - освен дивиденти на всеки 6 месеца има и още. Стари печалби по 0.375 лв .
                              Читавата компания си е читава и това е.

Моля ако се бъркам някой да ме поправи
                              Ха, интересно и хубаво ! Дано не е някаква грешка, защото дивидента е същия като по привилегиите, за които пък пише, че е последен гарантиран дивидент !

Коментар

• Ох Котйооо. Ама верно ли е това - освен дивиденти на всеки 6 месеца има и още. Стари печалби по 0.375 лв .
                                Читавата компания си е читава и това е.

Моля ако се бъркам някой да ме поправи
                                Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа

Коментар

Working...
                                X