Първоначално изпратено от Poncho
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)
Collapse
X
-
Тук пък засега без дивидент, но със сплит /увеличение на капитала със собствени средства/ - отлежава покана в ТР от петък.
За продаване или за купуване е книгата?
Сега видях, че Zdravko вече е споделил тая вътрешно-коледна информацияLast edited by Poncho; 17.05.2022, 15:23.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dzk Разгледай мнениеАбе какво става тука, голямо мъртвило?? Миналата година се говореше че ще има дивиденти два пъти годишно, а вече стана средата на годината(така де), а нито дивиденти има, нито някакви съобщения от кораба-майка. Реално от септември 2021 година нищо не е пускано - нито отчети нито някакви новини. Има ли живи инвеститори/директори тука?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от dzk Разгледай мнениеАбе какво става тука, голямо мъртвило?? Миналата година се говореше че ще има дивиденти два пъти годишно, а вече стана средата на годината(така де), а нито дивиденти има, нито някакви съобщения от кораба-майка. Реално от септември 2021 година нищо не е пускано - нито отчети нито някакви новини. Има ли живи инвеститори/директори тука?
Всички инвеститори сме живи и здрави, както надявам се и директорите !Last edited by Zdravko; 21.04.2022, 00:50.
Коментар
-
Абе какво става тука, голямо мъртвило?? Миналата година се говореше че ще има дивиденти два пъти годишно, а вече стана средата на годината(така де), а нито дивиденти има, нито някакви съобщения от кораба-майка. Реално от септември 2021 година нищо не е пускано - нито отчети нито някакви новини. Има ли живи инвеститори/директори тука?
Коментар
-
Първоначално изпратено от dzk Разгледай мнениеНе е точно със поста ти, но сега се замислих. И друг път е имало споменаване на тези картички, и разни съобщения от кораба-майка, така де фирмата-майка. А аз досега не съм получавал подобни картички, въпреки че от доста време имам известно количество акции. Та как се получават тези картички? Трябва да имаш над определен брой акции ли? Или по някаква причина, само правилигировани получават от тези картички. Не че е нещо, но се пак се чувствам пренебрегнат. Излиза че там изтичат някакви новини, за които някои не могат да бъдат във течение.
И да не каже някой че ползвам темата за други въпроси, ето и моето лаишко мнение за новината. Това не ми изглежда толкова добра новина. Не че е лоша, но и не е добра. И ако се окаже че ще има и изискване да се заплаща някаква сума за това "качване на капитала", тогава вече не знам. Последние наколко години имаше доста размествания във собствениците и управата, та какво става там? Иначе до сега акцията е супер. Но ще си сложа една точка към нея. Както беше казал някой "нямам вечни приятели, а вечни интереси."
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pln Разгледай мнение
Шшшшшт! Парите обичат тишината, тихо че ще скочи жабето!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеЗа тези, които не са чели текста на картичката или нямат такава : "Обмисляме качване на капитала, като за една стара акция, собствениците ще получат три нови".
И да не каже някой че ползвам темата за други въпроси, ето и моето лаишко мнение за новината. Това не ми изглежда толкова добра новина. Не че е лоша, но и не е добра. И ако се окаже че ще има и изискване да се заплаща някаква сума за това "качване на капитала", тогава вече не знам. Последние наколко години имаше доста размествания във собствениците и управата, та какво става там? Иначе до сега акцията е супер. Но ще си сложа една точка към нея. Както беше казал някой "нямам вечни приятели, а вечни интереси."
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеТая тема съвсем я забравихме, я някой май е чел коледно-новогодишните пожелания от картичките и си пълни тихо и спокойно !
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nik_naydenov Разгледай мнениеКак мислите, дали е достатъчно рентабилна дейността на лизинговото дружество на "Златния жабок"?Last edited by Zdravko; 17.01.2022, 18:30.
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнениеОх Котйооо. Ама верно ли е това - освен дивиденти на всеки 6 месеца има и още. Стари печалби по 0.375 лв .
Читавата компания си е читава и това е.
http://www.x3news.com/?page=Company&BULSTAT=131459062
Моля ако се бъркам някой да ме поправи
Коментар
-
Ох Котйооо. Ама верно ли е това - освен дивиденти на всеки 6 месеца има и още. Стари печалби по 0.375 лв .
Читавата компания си е читава и това е.
http://www.x3news.com/?page=Company&BULSTAT=131459062
Моля ако се бъркам някой да ме поправи
Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
Коментар