IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• https://www.investor.bg/novini-i-ana...pitala-354553/
    мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!

Коментар

• Здравко, и тук сме ортаци

Коментар

• " С оглед дейността на групата през разглежданото тримесечие беше отбелязана текуща печалба в размер на 926 хил.лева. "

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

За мен по важното след увеличението няма да са бройките и процентите, а цената на акциите !
          Цената мисля ще е диапазона 2.30 - 2.50.

Коментар

• Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнение
            Добре де - голямо разпъване всички...

Какво печелим - продължаваме да имаме един и същи % дял в компанията и оттам в евентуалните бъдещи дивиденти (за тази година явно няма да има).

Дали имаме по 1 акция или по 4 акции, както значение има ако и в единия и в другия случай имаме еднакъв % от компанията ?
            За мен по важното след увеличението няма да са бройките и процентите, а цената на акциите !

Коментар

• Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнение
              Добре де - голямо разпъване всички...

Какво печелим - продължаваме да имаме един и същи % дял в компанията и оттам в евентуалните бъдещи дивиденти (за тази година явно няма да има).

Дали имаме по 1 акция или по 4 акции, както значение има ако и в единия и в другия случай имаме еднакъв % от компанията ?
              Това с процентите и акциите е така, но самата компания става по-голяма. Надеждите са, че тези пари ще бъдат инвестирани в нещо което ще носи повече доходи в бъдеще. Ще видим.....

Коментар

• Видях - Оса на 20.06
                Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• На коя дата ще е ОСА на този куц кон?
                  Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• Добре де - голямо разпъване всички...

Коментар

Освен да спретнем един дует или ако се включат и други може оркестър !
                      Включвам и аз с барабани...повече от 10% ми е като тежест.
                      мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!

Коментар

• Май ще трябва и тази вечер да разпъвам

Коментар

• Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение

И аз ще го разпъвам Тази акция ми е 5.95% от портфейла
                          Освен да спретнем един дует или ако се включат и други може оркестър !

Коментар

По 3 безплатни ! ! Май ще разпъвам и аз много сериозно акордеона тази вечер !
                            И аз ще го разпъвам Тази акция ми е 5.95% от портфейла

Коментар

• По 3 безплатни ! ! Май ще разпъвам и аз много сериозно акордеона тази вечер !

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
                                Тук пък засега без дивидент, но със сплит /увеличение на капитала със собствени средства/ - отлежава покана в ТР от петък.
                                За продаване или за купуване е книгата?

Сега видях, че Zdravko вече е споделил тая вътрешно-коледна информация
                                Сплит и увеличение на капитала със собствени средства не са ли различни неща? Второто по закон се предвижда вместо дивидент, на практика новите акции са дивидента. Предвид количеството и бройката дивиденти от миналата година, за момента не чувствам подтик да продавам. Пък и не виждам увеличението на капитала като лош сигнал.

Коментар

Working...
                                X