Съобщение
Collapse
No announcement yet.
София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
За мен по важното след увеличението няма да са бройките и процентите, а цената на акциите !
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнениеДобре де - голямо разпъване всички...
Какво печелим - продължаваме да имаме един и същи % дял в компанията и оттам в евентуалните бъдещи дивиденти (за тази година явно няма да има).
Дали имаме по 1 акция или по 4 акции, както значение има ако и в единия и в другия случай имаме еднакъв % от компанията ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнениеДобре де - голямо разпъване всички...
Какво печелим - продължаваме да имаме един и същи % дял в компанията и оттам в евентуалните бъдещи дивиденти (за тази година явно няма да има).
Дали имаме по 1 акция или по 4 акции, както значение има ако и в единия и в другия случай имаме еднакъв % от компанията ?
Коментар
-
Добре де - голямо разпъване всички...
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Освен да спретнем един дует или ако се включат и други може оркестър !мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение
И аз ще го разпъвам Тази акция ми е 5.95% от портфейла
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеПо 3 безплатни ! ! Май ще разпъвам и аз много сериозно акордеона тази вечер !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнениеТук пък засега без дивидент, но със сплит /увеличение на капитала със собствени средства/ - отлежава покана в ТР от петък.
За продаване или за купуване е книгата?
Сега видях, че Zdravko вече е споделил тая вътрешно-коледна информация
- 1 like
Коментар
Коментар