IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
    Аз ти казах да не го прибираш..
    Дано издържи на напъна !

Коментар

• Аз ти казах да не го прибираш..

Коментар

• Пак се очертава разпъване

Коментар

• От Седма година ви соча Жабокът... идва ви мозъкът, нали?
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
            Тук кога трябва да пуснат новите акции?
            След вписването на увеличението на капитала в ТР и на емисията в ЦД и допускането й до търговия на БФБ.

Коментар

• Тук кога трябва да пуснат новите акции?

Коментар

• Само да добавя че се наложи да изляза временно от форума. 3-7г период се счита за някакъв средно сочен хоризонт на развитие. Не знам кой и как го е определил. Но дори и най - слабите 3-7 години на Софком като дивидентна компания бият почти всички най - силни 7 години на дивидентни компании като Атера. Не съм сигурен но е добре да се пресметне.
                Last edited by MrSi; 01.07.2022, 22:55.
                Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа

Коментар

Аз купих и ако падне пак ще купя..
                  Жалко че продадох половината за да купя някои високо рискови като Илевън и TBS. Илевън за сега е добре но рано или късно ще си върна дела в Софком. Бях стигнал почти 1% хем съм супер дребен, само от това че правят обратни изкупувания и обезсилване на акции. По едно време акцията стана толкова публична че едва ли не от форума можеше да съберем доста повече от 5 % .
                  То и сега мажоритарите продължават да действат за дребните. То си е ясно. Едни от най-читавите и с най - високата дивидентна доходност за период от 3 - 7 години ги смятам.

Коментар

• Аз купих и ако падне пак ще купя..

Коментар

Акцията е много добра и с редовни дивиденти..Ще върви към 3-3,50..
                      Нищо чудно. Акцията вече е доста по-ликвидна. Може да привлече вниманието на някой фонд. В първите дни обаче може да има определена волатилност. Според мен опитни спекуланти в момента се намесват. Акциите още не са по платформите заредени ( поне при мене ). Може да се получи временен дефицит според мене - т. е. Акцията да отскочи много в началото след което да последват разпродажби с цел ново влизане на по-ниски нива. В момента не смея нито да купувам нито да продавам.

Коментар

• Акцията е много добра и с редовни дивиденти..Ще върви към 3-3,50..

Коментар

• Първоначално изпратено от Bingomatic2 Разгледай мнение

Цената мисля ще е диапазона 2.30 - 2.50.
                          за ден скочи на 2.7 при не лош оборот (+7%)

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

Не сме спирали
                            Така е

Коментар

• Първоначално изпратено от Nice Man Разгледай мнение

Разпъвате ли акордеоните тук
                              Не сме спирали

Коментар

• Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение
                                Здравко, и тук сме ортаци
                                Разпъвате ли акордеоните тук

Коментар

Working...
                                X