Първоначално изпратено от Kiro
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеТук кога трябва да пуснат новите акции?
Коментар
-
Само да добавя че се наложи да изляза временно от форума. 3-7г период се счита за някакъв средно сочен хоризонт на развитие. Не знам кой и как го е определил. Но дори и най - слабите 3-7 години на Софком като дивидентна компания бият почти всички най - силни 7 години на дивидентни компании като Атера. Не съм сигурен но е добре да се пресметне.Last edited by MrSi; 01.07.2022, 22:55.Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеАз купих и ако падне пак ще купя..
То и сега мажоритарите продължават да действат за дребните. То си е ясно. Едни от най-читавите и с най - високата дивидентна доходност за период от 3 - 7 години ги смятам.
Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеАкцията е много добра и с редовни дивиденти..Ще върви към 3-3,50..Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bingomatic2 Разгледай мнение
Цената мисля ще е диапазона 2.30 - 2.50.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеЗдравко, и тук сме ортаци
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар