IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Интересно какво се случи и тук. Вчера новите акции бяха налични в платформата, а днес ги няма. Странни неща стават. В БФБ ли нещо е проблема или при посредниците се чудя.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
      При мен новите жабоци пъкнаха
      И при мен .
      с тази инфлация очакванията ми са + на тази акция.
      мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!

Коментар

• При мен новите жабоци пъкнаха
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Ърм.
          Значи да чакаме, че скоро ще пъкнат?

Днес само сътресения. С Телематик видяхме какво... Роди се и чисто нов световен колос: HALEON... талантливо дете на мама Гъска.
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Да не се притеснявате заради чужди несполуки, минавам само да кажа, че тук увеличението на капитала Е вписано в ТР на 15.07.
            Решенията на ОС са подробни и грамотни.

Коментар

• Здравейте акордеонисти ! Как е хавата, май и днес ще разпъваме ?

Коментар

• Не си се прецакал..Ще дойдат новите акции и ще може да се купува..

Коментар

• Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнение

Май се прецаках като продадох близо 2/3 от портфейла тук слушайки самозвани анализатори които освен да ' анализират ' за друго май не им се плаща. Теории на портфейла и други измислици май са сглобени от хора които никога не са купували акции.
                  Не си за 1 ден на борсата
                  и спокойно, не си се прецакал.
                  Тази ценна книга според мен не е толкова ценна, каквото значение й придавате.

Коментар

• Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнение

Май се прецаках като продадох близо 2/3 от портфейла тук слушайки самозвани анализатори които освен да ' анализират ' за друго май не им се плаща. Теории на портфейла и други измислици май са сглобени от хора които никога не са купували акции.
                    Според мен няма лошо човек да слуша и взима под внимание мнението на другите, но решенията трябва да ги взимаме въз основа на наши вътрешни убеждения.

Коментар

• Не случайно Бъфет е в Омаха, далече от онези с бюджетни коли, които дават съвет на тези с Бентлитата
                      Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

Забелязахме ! Акцията ми стана номер едно в портфейла, въпреки че преди известно време продадох 1000 бр. за да намаля малко теглото им !
                        Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа

Коментар

• Намерих го..

С настоящото уведомяваме, че на 29.06.2022 г. беше прието решение от Съвета на директорите за регистрация на еднолично дъщерно дружество в Република северна Македония с капитал EUR 5000 (пет хиляди евро). Името на новоучреденото дружество е „Макком Кеш” ЕООД, Скопие (МАККОМ КЕШ ДООЕЛ Скопје).
                          Новото дружество се учредява безсрочно. Дружеството ще има следните ръководни органи: управител (Ирена Вачева) и прокурист (Мартина Димчевска, гражданин на Република Северна Македония). Дружеството ще има следния предмет на дейност, свързан с дейността по предоставяне на парични заеми,обезпечени със залог на движими вещи.Сделки и работа с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия с и от тях : Други финансови услуги, различни от застрахователни и пенсионни фондове, неупоменати, нито включени другаде.

Коментар

• Здравко, какво за Македония..Офиси ли ще правят..

Коментар

• Първоначално изпратено от lareman Разгледай мнение
                              дали забелязахте новината за Македония?
                              Забелязахме ! Акцията ми стана номер едно в портфейла, въпреки че преди известно време продадох 1000 бр. за да намаля малко теглото им !

Коментар

• дали забелязахте новината за Македония?
                                мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!

Коментар

Working...
                                X