Интересно какво се случи и тук. Вчера новите акции бяха налични в платформата, а днес ги няма. Странни неща стават. В БФБ ли нещо е проблема или при посредниците се чудя.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеПри мен новите жабоци пъкнаха
с тази инфлация очакванията ми са + на тази акция.мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнение
Май се прецаках като продадох близо 2/3 от портфейла тук слушайки самозвани анализатори които освен да ' анализират ' за друго май не им се плаща. Теории на портфейла и други измислици май са сглобени от хора които никога не са купували акции.
и спокойно, не си се прецакал.
Тази ценна книга според мен не е толкова ценна, каквото значение й придавате.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнение
Май се прецаках като продадох близо 2/3 от портфейла тук слушайки самозвани анализатори които освен да ' анализират ' за друго май не им се плаща. Теории на портфейла и други измислици май са сглобени от хора които никога не са купували акции.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Забелязахме ! Акцията ми стана номер едно в портфейла, въпреки че преди известно време продадох 1000 бр. за да намаля малко теглото им !Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Намерих го..
С настоящото уведомяваме, че на 29.06.2022 г. беше прието решение от Съвета на директорите за регистрация на еднолично дъщерно дружество в Република северна Македония с капитал EUR 5000 (пет хиляди евро). Името на новоучреденото дружество е „Макком Кеш” ЕООД, Скопие (МАККОМ КЕШ ДООЕЛ Скопје).
Новото дружество се учредява безсрочно. Дружеството ще има следните ръководни органи: управител (Ирена Вачева) и прокурист (Мартина Димчевска, гражданин на Република Северна Македония). Дружеството ще има следния предмет на дейност, свързан с дейността по предоставяне на парични заеми,обезпечени със залог на движими вещи.Сделки и работа с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия с и от тях : Други финансови услуги, различни от застрахователни и пенсионни фондове, неупоменати, нито включени другаде.
Коментар
-
Първоначално изпратено от lareman Разгледай мнениедали забелязахте новината за Македония?
- 1 like
Коментар
Коментар