IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Кво става тука бе? Брей, приятно съм зарадван, не изненадан...

Коментар

• Дано издържи акордеона, че яко разпъване се очертава

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

Аз от тази вечер ще го разпъвам на морето ! В района на яхтата и варненската магнаурска школа/по Груеца/ съм !
        Аз по стара българска традиция бях вече в Гърция но за уикенда съм на бургаската морска гара три дена съм поръчал музика

Коментар

• Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение
          Пак се отваря работа за акордеона
          Аз от тази вечер ще го разпъвам на морето ! В района на яхтата и варненската магнаурска школа/по Груеца/ съм !

Коментар

• Пак се отваря работа за акордеона
            Last edited by Агресивен бик; 02.08.2022, 12:52.

Коментар

Тази вечер със сигурност питието ще бъде за здравето на сем.Вачеви ! Да са живи и здрави и още дълги години радост и добри резултати да ни носят !
              Питиета много днес затворих позиция при Тесла доволна тук имам картони като бонус но доволно гледам и новите са дошли

Коментар

• Тази вечер със сигурност питието ще бъде за здравето на сем.Вачеви ! Да са живи и здрави и още дълги години радост и добри резултати да ни носят !

Коментар

• Както обичам да казвам - Читавото си е читаво
                  Печи го, бели го все тая - когато семето и почвата са добри все е хубаво и Добро.
                  Когато обаче едното е гнило или заразено, каквото и да правиш все боклук ще береш а не плод.
                  Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение
                    Много ми е гот!
                    Заслужава сериозно разпъване довечера !

Коментар

• Много ми е гот!

Коментар

• Всички са май във ваканция тук, а излизат превъзходни отчети !

Коментар

• Aз си ги виждам от вчера и не са изчезвали. Елана.
                          мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!

Коментар

• Ето това ми отговориха Бенчмарк след като вчера следобяд изчезнаха и в тяхната платформа акциите. В ЦД се виждат.

Новите акции са захранени по сметките на всички клиенти.
                            Причината да не ги виждате в платформата е, че новите акции все още не са въведени в търговия. Очаква се Борсата да обяви датата на въвеждане в търговия и тогава вече ще се визуализират в платформата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nice Man Разгледай мнение

Да, потвърждавам. Сега проверявам, и при мен са изчезнали, в Карол съм.
                              В Карол, да !

Коментар

Интересно какво се случи и тук. Вчера новите акции бяха налични в платформата, а днес ги няма. Странни неща стават. В БФБ ли нещо е проблема или при посредниците се чудя.
                                Да, потвърждавам. Сега проверявам, и при мен са изчезнали, в Карол съм.

Коментар

Working...
                                X