Кво става тука бе? Брей, приятно съм зарадван, не изненадан...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Аз от тази вечер ще го разпъвам на морето ! В района на яхтата и варненската магнаурска школа/по Груеца/ съм !
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеПак се отваря работа за акордеона
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеТази вечер със сигурност питието ще бъде за здравето на сем.Вачеви ! Да са живи и здрави и още дълги години радост и добри резултати да ни носят !
Коментар
-
Както обичам да казвам - Читавото си е читаво
Печи го, бели го все тая - когато семето и почвата са добри все е хубаво и Добро.
Когато обаче едното е гнило или заразено, каквото и да правиш все боклук ще береш а не плод.Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеМного ми е гот!
- 4 Харесвания
Коментар
-
Ето това ми отговориха Бенчмарк след като вчера следобяд изчезнаха и в тяхната платформа акциите. В ЦД се виждат.
Новите акции са захранени по сметките на всички клиенти.
Причината да не ги виждате в платформата е, че новите акции все още не са въведени в търговия. Очаква се Борсата да обяви датата на въвеждане в търговия и тогава вече ще се визуализират в платформата.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nice Man Разгледай мнение
Да, потвърждавам. Сега проверявам, и при мен са изчезнали, в Карол съм.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеИнтересно какво се случи и тук. Вчера новите акции бяха налични в платформата, а днес ги няма. Странни неща стават. В БФБ ли нещо е проблема или при посредниците се чудя.
Коментар
Коментар