Първоначално изпратено от Caessar
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химко АД (4CK / HIMKO)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Само четаПризнавам, че съм малко затруднен с наличието на две теми по един и същи въпрос. Предполагам, че някой тук има проблем, но едва ли той може да бъде решен от позицията "Искам си куклите...!"
Простете за дреболията, но след всеки препинателен знак се слага пауза. А и така по-лесно се чете...
Да ти отговарям ли на останалата част от заяждането или сам ще се сетиш - мама,леля и т.н....
Коментар
-
Колега Фосил,аз и затова се борих толкова време,но срещнах учудващо неразбиране от уж интелигентни хора.И най-странното е,че не успяха да разберат колко е важно за мен,за нас да пишем именно в тази тема,а не в тема "ХИМКО".
А що се отнася до днешната сесия - ще видим,но си мисля,че може да минем и без изпразване.Дали вече няма да обърнем тренда?...-кой знае...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Цар Симеон ВеликиПървоначално изпратено от CaessarПовече от ясно е,че с Химко АД се извършват машинации и задкулисни игри.Не виждаш ли,че се опитват да го "приватизират" за жълти стотинки!
Химко отдавна е приватизран.За съжаление.Химко беше една от перлите на българската икономика и вкарваше милиарди в бюджета на държавата.И ако не бе приватизиран а след това разграбен сега акциите му сигурно щяха да се търгуват по 1000лв. а не по 5ст.
Всъщност за състоянието в което е и 5ст. са прекалено много.
Коментар
-
Първоначално изпратено от CaessarПовече от ясно е,че с Химко АД се извършват машинации и задкулисни игри.Не виждаш ли,че се опитват да го "приватизират" за жълти стотинки!
Химко отдавна е приватизран.За съжаление.Химко беше една от перлите на българската икономика и вкарваше милиарди в бюджета на държавата.И ако не бе приватизиран а след това разграбен сега акциите му сигурно щяха да се търгуват по 1000лв. а не по 5ст.
Всъщност за състоянието в което е и 5ст. са прекалено много.
Коментар
-
До края на годината може да има ново междуправителствено споразумение за строежа на петролопровода Бургас-Александруполис, съобщиха руските медии. Президентите на Русия, България и Гърция Владимир Путин, Георги Първанов и Костас Караманлис се срещнаха вчера в Атина, за да обсъдят проекта за петролопровода. В срещата участват и енергийният министър Румен Овчаров, и строителният Асен Гагаузов. Според плана Бургас-Александруполис минава през трите държави.
Източник: Новинар
Коментар
Коментар