IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химко АД (4CK / HIMKO)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Caessar
    Чак сега виждам тази сладка информацийка,че Интер РАО - България щели да участват в приватизацията на ТЕЦ Русе.Ето я и връзката,за която говорихме съвсем скоро - искате ли да се обзаложим,че Интер РАО ще спечелят конкурса?
    Веднъж се отказаха и се о..раха, втори път няма кой да ги пусне, а що се отнася за бъдеще при Химко, само ти вярваш в него, всеки взема ако може да спечели от спекула 5-6 ст. Да беше продал на 1лв и сега да си купиш на 0.05ст, ама и ти с твоето бъдеще и переспективи....

Коментар

• Чак сега виждам тази сладка информацийка,че Интер РАО - България щели да участват в приватизацията на ТЕЦ Русе.Ето я и връзката,за която говорихме съвсем скоро - искате ли да се обзаложим,че Интер РАО ще спечелят конкурса?

Коментар

• Първоначално изпратено от Само чета
        Признавам, че съм малко затруднен с наличието на две теми по един и същи въпрос. Предполагам, че някой тук има проблем, но едва ли той може да бъде решен от позицията "Искам си куклите...!"
        Простете за дреболията, но след всеки препинателен знак се слага пауза. А и така по-лесно се чете...
        Ето и поредният неразбиращ - за какви кукли говориш,бе,симпатяга?И на теб ли трябва да ти обяснявам,че аз не искам да пиша в някаква си тема за Химко,а именно в така озаглавената тема!Тя отговаря най-пълно и точно на вижданията ми и включва най-цялостно в себе си предмета на нашата дискусия тук,а именно - бъдещето и перспективите на Химко АД.Но,вече се убедих,че на недоносчета непораснали това явно не може да им се обясни.Да е Х...Й,да ви го набие човек,ама акъл...няма как,явно!
        Да ти отговарям ли на останалата част от заяждането или сам ще се сетиш - мама,леля и т.н....

Коментар

• ...

Коментар

• Те може и да искат,но то зависи от пазара.За съжаление,в момента психозата влияе зле на хората и може да се излъжат да продадат на ниски нива.

Коментар

• Да обърнем тренда за момента е малко под въпрос, защото аз мисля че има хора (чичко Овчаров) които все още ще пазаруват а те ги искат на подобни нива .... което е добе и за нас :-)

Коментар

• Yes!

Коментар

• Колега Фосил,аз и затова се борих толкова време,но срещнах учудващо неразбиране от уж интелигентни хора.И най-странното е,че не успяха да разберат колко е важно за мен,за нас да пишем именно в тази тема,а не в тема "ХИМКО".
                  А що се отнася до днешната сесия - ще видим,но си мисля,че може да минем и без изпразване.Дали вече няма да обърнем тренда?...-кой знае...

Коментар

• Аз смятам че скоро ще заработи, под опекунството на чичко Овчаров и неговото кръгче от фирми в електроразпределението и преноса на газ.

:-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Цар Симеон Велики
                      Първоначално изпратено от Caessar
                      Повече от ясно е,че с Химко АД се извършват машинации и задкулисни игри.Не виждаш ли,че се опитват да го "приватизират" за жълти стотинки!

Химко отдавна е приватизран.За съжаление.Химко беше една от перлите на българската икономика и вкарваше милиарди в бюджета на държавата.И ако не бе приватизиран а след това разграбен сега акциите му сигурно щяха да се търгуват по 1000лв. а не по 5ст.
                      Всъщност за състоянието в което е и 5ст. са прекалено много.
                      Така е,Симеоне,аз и затова съм сложил думата "приватизиран" в кавички - като синоним на откраднат.Но,не мислиш ли,че е възможно отново да заработи и да внася милиарди - е,хайде - милиони в нашата родина?

Коментар

• Mnogo sme vqli dnes!!!!!

Da se gotvim za izsipvane :-))))

Коментар

• http://www.investor.bg/?cat=6&id=41414
                          Силата на мнозинството е наслада за плахите! -Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят х

Коментар

• I az su s vas mom4eta

Radvam se da vidq temata Caessare.

Uspeh na vsi4ki[/img]

Коментар

• Първоначално изпратено от Caessar
                              Повече от ясно е,че с Химко АД се извършват машинации и задкулисни игри.Не виждаш ли,че се опитват да го "приватизират" за жълти стотинки!

Химко отдавна е приватизран.За съжаление.Химко беше една от перлите на българската икономика и вкарваше милиарди в бюджета на държавата.И ако не бе приватизиран а след това разграбен сега акциите му сигурно щяха да се търгуват по 1000лв. а не по 5ст.
                              Всъщност за състоянието в което е и 5ст. са прекалено много.

Коментар

• До края на годината може да има ново междуправителствено споразумение за строежа на петролопровода Бургас-Александруполис, съобщиха руските медии. Президентите на Русия, България и Гърция Владимир Путин, Георги Първанов и Костас Караманлис се срещнаха вчера в Атина, за да обсъдят проекта за петролопровода. В срещата участват и енергийният министър Румен Овчаров, и строителният Асен Гагаузов. Според плана Бургас-Александруполис минава през трите държави.

Източник: Новинар

Коментар

Working...
                                X