IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химко АД (4CK / HIMKO)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Abe momceta Vie ne pochivate li!!!! :-)))

Caessare investrorcho ne6to mai se vze na seriozno i vze da pravi kakvoto si iska s temite.

Lek den na vsi4ki trujenici

Коментар

• Добър капан си заложил - също както навремето и Крум-а! Ще щракне, да знаиш!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от LUBIMEC 13
        Круме, Круме - докъде я докара!? Навремето руйно вино пи от черепа на Никифора - Императора! Сега гуляеш с него на една трапеза!!!
        Не бе пич и аз съм с вас имам 10-тка акции на 0.06 не издържах и прежалих малко пари, но съм абсолютен песимист по позицията.

Коментар

• Круме, Круме - докъде я докара!? Навремето руйно вино пи от черепа на Никифора - Императора! Сега гуляеш с него на една трапеза!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Caessar
            Любимец 13,не успях с никакви аргументи и съображения - колкото и логични да бяха - да ги накарам да се замислят,да си размърдат мозъците и да видят нещата такива,каквито са.Мисля,че и ти няма да успееш в това си начинание.Но,това не ти пречи да опиташ.
            Мммдаааа , двама разбирачи, а нещата са наистина такива каквито са - 0.05ст.

Коментар

• Това говори лошо за качествата на инвестиционната ни общност! Никой не убеждавам, просто давам поводи за размисъл - дето се вика - домашни!!!

Коментар

• Любимец 13,не успях с никакви аргументи и съображения - колкото и логични да бяха - да ги накарам да се замислят,да си размърдат мозъците и да видят нещата такива,каквито са.Мисля,че и ти няма да успееш в това си начинание.Но,това не ти пречи да опиташ.

Коментар

• Ново-то Химко го прецакаха, не им мина номера с ограбването на активите, поне според мен и поне за сега. А това с нарязването за скраб са огромни глупости на некомпетентни разбирачи. Инсталациите са консервирани и са пълни с амоняк - кое точно си мислите, че му режат!? Пичове, я дайде коментар и на следния въпрос: Кой е най-големия кредитор на завода? Именно!!! Колко му дължат? Именно!!! Е, кой кредитор ще си затрие длъжника за жълти стотинки, при положение, че има да прибира от него милиони!? Именно!!! Размисли и разсъждения! Успех!

Коментар

• В другата - откраднатата ни тема за Химко един разбирач,дошъл от дълбините на канала,се е изходил на метеното,като казва,че перспективите пред Химко били в Ново Химко - боже,опази!

Коментар

• Санчо ( Само чета ),плувай си по пътя,бе,приятел,не ме дразни!Ако толкова искаш да преподаваш - стани учител по литература и български език!Много добре - да не кажа отлично - познавам правописа и правоговора и ги прилагам пунктуално точно,когато пиша на хартия.Тук си позволявам малката волност да не щракам толкова често с интервала,а ти като не разбираш,като ти е трудно да четеш - не чети или си сложи очила с 3 - 4 диоптъра по-големи от сегашните!Аз - смея да твърдя - съм от малкото участници в този форум,които пишем изключително грамотно,а ти баш с мен ли намери да се заяждаш?!?
                      Санчо,в тази част от постинга ми бях пратил много поздрави на майка ти,но Модератора я изтри - нали няма да забравиш да й ги предадеш?

Коментар

• ...

Коментар

• LUBIMEC 13,благодаря ти за подкрепата,но нямаше нужда!Такива ги има много - те знаят всичко,те виждат всичко,те са много компетентни,много възпитани и интелигентни,абе изобщо,те са най-!Ние не можем да се мерим с тях...и затова и не го правя.

Коментар

• Цезар не се нуждае от адвокат, но бих искал да споделя нещо на "само четящия" - за миг го прочетох като само .ърдящия - Човек, който иска и си гони интереса, ще може да защити и твоя ако се наложи! Та затова хора с позиция трябва да бъдат уважавани и подкрепяни! Само седящия или каквото беше там - кибиците да мълчат!

Коментар

• ХА-ХА-Ха,N.P.,успя да ме развеселиш!Наистина е така в момента - Химко е 100 не,101% адреналин!
                              Хане,прочети внимателно - при предната процедура е трябвало да изберат - ТЕЦ Русе или ТЕЦ Варна и след като са избрали ТЕЦ Варна е трябвало да се откажат от ТЕЦ Русе - това е.А що се отнася до бъдещето и перспективите - трябва да има и такива като мен,които да вярват във високи цели,нали?Иначе и електричество нямаше да имаме още!Сещаш ли се за какво е осъден от Инквизицията Галилео Галилей...

Коментар

• Mom4eta,mnogo se blaznq da wleza s 300-400 kint i az
                                Da se powurtq malko na borsowata wurtelejka w istinskiq i wid

Evrofutbol 100% adrenali,a! - da be da!!!

Himko - 100% Adrenalin
                                Силата на мнозинството е наслада за плахите! -Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят х

Коментар

Working...
                                X