IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химко АД (4CK / HIMKO)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• По-скоро окло 2 000 000,как ги сметна 750 000?Днес май минаха около 350 000,нали така?

Коментар

• Да, отговаря! По мой сметки им остават още около 750 000 за продажба. След което ни чакат по нормални дни. Но дъното - според мен ще е 0.04 лв.

Коментар

• Ех,мамка му,вече ще взема да си стоя само вкъщи - мръдна замалко нанякъде и - хоп - цената на Химко е надолу - ха-ха-ха.
        Добри новини,а,ЛЮБИМЕЦ 13,Алемо и те си продават дела - това на какви мисли ни навежда...?Не отговаря ли това на една наша теза,която обсъждахме малко по-напред,не си спомням в коя от двете теми беше?

Коментар

• Май опитваш да налучкваш! Но мислата ти най-после е правилна!

Какви напримерно - Химко на 9 стинки ли?[/quote]

Коментар

• Първоначално изпратено от LUBIMEC 13
            Готови ли сте за изненади!?
            Какви напримерно - Химко на 9 стинки ли?
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• "За съжаление.Химко беше една от перлите на българската икономика и вкарваше милиарди в бюджета на държавата.И ако не бе приватизиран а след това разграбен сега акциите му сигурно щяха да се търгуват по 1000лв. а не по 5ст."

Царче , това ти си го писал.Какво общо намираш между твоите глупости и написаното от market.

Коментар

• Готови ли сте за изненади!?

Коментар

• Първоначално изпратено от market
                  Дълга и красива история има според мен Химко в годините на капитализма. В самото начало на капитализма когато България имаше да прибира природен газ по споразумението Уренгой - Новгород за около 2,5 милиарда USD и за това държавниците се чудеха как да ги приберат, Химко и АТЗ Ст. Загора получаваха газ почти без пари и правеха торове почти без пари. Добри хора ги купуваха и ги меткаха навън за 70-100 USD , колкото си беше пазара. Така те прибраха половината, а от другата половина доста време живяха щастливи доста семейства в Ст.Загора и Враца. Както се казва честна сделка, само дето на държавата и нямаше 2,5 миарда USD. Когато се разбра, че вече ще работят на пазарна цена на газта, тези гиганти клекнаха смазани от пазара. Тогава се появиха и дълговете. Появиха се и юнаци които мислеха и даже успяха да изперат доста газ през урея - времето на Филипов в Булгаргаз и ишлемето. После дойдоха други /Украински юнаци/ да перат газ, но нещо не стана с прането. Скоро бях в АТЗ, там са напред с материала вече са нарязали 85% от железата и довършват. Що се бавят във Враца не знам. Една е истината обаче, да си купуваш газ на 302,97 лв./1000 Н.куб.м и да правиш Урея е като да възстановиш производството на компютри "Правец" от по 8 000 USD парчето както преди 19 г. и да търсиш пазарен успех. Така че, ако има някой Богатир с газ без пари да прави Урея за 20-30 USD и да си изпира останалото, Химко ще пребъде, но такива май няма. Нека режат, може да има старо желязо и за повече от 6ст. на акция. Едно е сигурно, това е всичко друго освен завод, който си струва да развиваш за да произвеждаш при нормални пазарни условия.
                  Много точно написано.

Коментар

• Дълга и красива история има според мен Химко в годините на капитализма. В самото начало на капитализма когато България имаше да прибира природен газ по споразумението Уренгой - Новгород за около 2,5 милиарда USD и за това държавниците се чудеха как да ги приберат, Химко и АТЗ Ст. Загора получаваха газ почти без пари и правеха торове почти без пари. Добри хора ги купуваха и ги меткаха навън за 70-100 USD , колкото си беше пазара. Така те прибраха половината, а от другата половина доста време живяха щастливи доста семейства в Ст.Загора и Враца. Както се казва честна сделка, само дето на държавата и нямаше 2,5 миарда USD. Когато се разбра, че вече ще работят на пазарна цена на газта, тези гиганти клекнаха смазани от пазара. Тогава се появиха и дълговете. Появиха се и юнаци които мислеха и даже успяха да изперат доста газ през урея - времето на Филипов в Булгаргаз и ишлемето. После дойдоха други /Украински юнаци/ да перат газ, но нещо не стана с прането. Скоро бях в АТЗ, там са напред с материала вече са нарязали 85% от железата и довършват. Що се бавят във Враца не знам. Една е истината обаче, да си купуваш газ на 302,97 лв./1000 Н.куб.м и да правиш Урея е като да възстановиш производството на компютри "Правец" от по 8 000 USD парчето както преди 19 г. и да търсиш пазарен успех. Така че, ако има някой Богатир с газ без пари да прави Урея за 20-30 USD и да си изпира останалото, Химко ще пребъде, но такива май няма. Нека режат, може да има старо желязо и за повече от 6ст. на акция. Едно е сигурно, това е всичко друго освен завод, който си струва да развиваш за да произвеждаш при нормални пазарни условия.

Коментар

• Импе, или както си там. Като му дойде времето ще почерпя подобаващо! С винце.

Коментар

• Мале-е-е-е-е-мале - казах, че кредиторите на Химко могат да погнат яко собствениците му, т.е. акционерите и Цезаров се чупи... Любимецов - и ти внимавай - ако се набълбукаш с над 50%, може да ти се наложи да се криеш като партизанин из Латинска Америка до краят на животът си... :-)
                        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Цезаре, на кого ни оставяш!? Успехи в Италия!!!

Коментар

• Колеги - поддръжници на на тезата,че Химко има и бъдеще,и перспективи,поддържайте огъня няколко дни,налага ми се да скокна до Италия,но във вторник - надявам се - ще съм тук!

Коментар

• Любимец 13,не се хаби да пишеш в другата тема - те не се интересуват от Химко,а само как да ни дразнят.Не им отговаряй там и ще видиш,че ще спрат да ни дразнят и да ни пълнят темата със спам...

Коментар

• Неее,колега Фосил,Инвесторчо прави не каквото си иска,а каквото му диктува мъжеството му - откъде-накъде ще му се опъват някакви си жалки и смотани участничета в НЕГОВИЯ форум?В НЕГОВИЯ форум трябва да има само ОФИЦИАЛНИ теми и по тази причина той си открадна всички теми,които бяха отворени от участници във форума и беше писано с години в тях,и каза,че вече това са ОФИЦИАЛНИТЕ теми,а който иска да пише в теми с предишните заглавия,да си отвори нови,вместо да постъпи по правилния начин и да остави заглавията на тези теми такива,каквито си бяха,а да си отвори нови ОФИЦИАЛНИ теми!Ти не видя ли как се изложиха,като не зачетоха и резултатите от анкетата,която самите те пуснаха,дори и ме обвиниха,че съ м я манипулирал,а това изобщо не е така!Е,след като те сами не си удържат на думата,какво повече можеш да очакваш от тези хора?Това са някакви доста несериозни и неразбиращи нищо от работата си хора.

Коментар

Working...
                                X