IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химко АД (4CK / HIMKO)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Круме, що мълчиш!? Сподели! Наистина ли мислиш, че са толкова много "балъците"!?

Коментар

• Първоначално изпратено от Caessar
      Круме,отговори ми само на този въпрос:"Кой - според теб - си хвърля от два месеца парите на вятъра,за да купува този боклук,дето за нищо не става"?
      Мисля, че съм ти отговорял, но ще ти кажа какво мисля.
      Такива като мен и много други кобоси, които, като гледат, че се купува и те се редят на опашката, просто това е то тълпа.Аз също съм си взел на 6ст. - 10 000бр-600лв. Разсъждавам с тях и без тях,( но ако все пак стане нещо), иначе нямам грам идея за какво са ми. Задай си по-логичния въпрос защо големите акционери бягат макар и на цена жълти стотинки. Айде успех и така мисля аз.

Коментар

• търпение исках да кажа

Коментар

• Круме,отговори ми само на този въпрос:"Кой - според теб - си хвърля от два месеца парите на вятъра,за да купува този боклук,дето за нищо не става"?

Коментар

• Сигурен съм, че развръзката наближава. Тогава много хора ще си скубят косите. А ако имат и дипломи някакви - ще искат съвети как точно да постъпят! Не съм злобен тип - няма да им се подигравам. И те са хора като нас! За играта с Химко се иска непукизъм, вкус към риска и спокойствие. Мисля, че имам тези качества.

Коментар

• Първоначално изпратено от Caessar
              На присмехулниците ще им кажа само,че целта на тези,които купуват наново акциите на Химко АД не е да си хвърлят парите в умряло и неработещо предприятие.А относно пускането в експлоатация - може да струва милиони,но построяването на такова ще глътне десетки милиарди,а чичко Овчаров няма чак толкова,така че...
              Че кой ти говори за пускане на Химко, освен ти. Закрива се и толкоз, а що се отнася до ново, не се претеснявай, ще дойдат догодина хиляди инвеститори с една торба пари и пак ше измислят схемата.То Химко е извън всякакви норми за екологичност и с разядени съоръжения. Като си акционер, барем ИДИ го виж.

Коментар

• На присмехулниците ще им кажа само,че целта на тези,които купуват наново акциите на Химко АД не е да си хвърлят парите в умряло и неработещо предприятие.А относно пускането в експлоатация - може да струва милиони,но построяването на такова ще глътне десетки милиарди,а чичко Овчаров няма чак толкова,така че...

Коментар

• И аз си мисля, че прецакаха Ново Химко в опита им да сложат ръка върху активите на Химко и да му оставят само дълговете. Имах инфо днес за търга в Русе, но без да искам изтрих бюлетина преди да го прочета. И аз подозирам подобна игра - много беше показателно изсипването в дена на срещата на Първанката с Путин. Химко беше златно докато работеше и може пак да е. Да, ще са необходими милиони за да се изправи на крака, да се обновят производствените мощности и т.н. Какво ще кажат присмехулниците при подобно развитие на ситуацията!?

Коментар

• Mnogo sum suglasen s teb Caessare!

Prosto malko da iz4akame i da si kupim o6te na niski niva i vsi4ko 6te e OK!

Pak sme tuka!

Lek den

Коментар

• Ново Химко вече са аут от играта,която се опитаха да играят,след отхвърлянето на оздравителният план от ВрОкрС.Ако искат да притежават завода на Химко АД,единственият начин е да си купят акции от него.И така и става - като знаем,че зад Ново Химко стои добрият чичко Овчаров,не мислиш ли,че има "ДЖЕНТЪЛМЕНСКО СПОРАЗУМЕНИЕ" между него и досегашните мажоритари той да получи завода на безценица,а в замяна да им отреже някое друго парче от тортата,наречена "българска енергетика" - например ТЕЦ Русе...и все в тоя дух на мисли,как мислиш,кой ще спечели търга за покупката на ТЕЦ Русе?

Коментар

• Да, това показват сметките. Дотук през борсата са минали 52.52% от Химко, а няма никакви съобщения за купувача/ите. Информацията се крие много старателно. Какво ли правят в момента Ново Химко!!!???

Коментар

• Да приемем в такъв случай,че има между 1 750 000 и 2 300 000 акции от техните все още,съгласен?В такъв случай би следвало да се очаква,че при това темпо най-късно в началото на другата седмица ще приключи изсипването.Но,по-интересното в случая е,че купува някой доста притеснителен субект,щом не смее да се покаже на светло толкова време вече!Продължавам да твърдя,че вече отдавна трябваше да е излезло съобщение от БФБ за придобито дялово участие в Химко АД на лицето,закупило пакета от 1 000 000 акции на сесията от миналия вторник - ако не се лъжа,а такова още няма...ЗАЩО!?!?!?!

Коментар

• Направих по-точни калкулации от 01.08.2006 - на борсата са минали 7157770. Интер Рао към началото на август са имали 4551844, а A.V.S.T - 4966454. Общо са им 9518298. Досега са минали 7157770, значи остават 2360528 - това при положение, че приемем,че всички тези 7157770 са техните.

Коментар

• Доколкото си спомням,в съобщението от БФБ пишеше,че Алемо и A.V.S.T. имат общо малко над 19% или 2 600 000 акции.Като махнеш вчерашният и днешният оборот,остават около 2 000 000 за продажба,нали така?

Коментар

• Днес са 557 000. Смятам от началото на август всички продажби.

Коментар

Working...
                                X