Круме, що мълчиш!? Сподели! Наистина ли мислиш, че са толкова много "балъците"!?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химко АД (4CK / HIMKO)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от CaessarКруме,отговори ми само на този въпрос:"Кой - според теб - си хвърля от два месеца парите на вятъра,за да купува този боклук,дето за нищо не става"?
Такива като мен и много други кобоси, които, като гледат, че се купува и те се редят на опашката, просто това е то тълпа.Аз също съм си взел на 6ст. - 10 000бр-600лв. Разсъждавам с тях и без тях,( но ако все пак стане нещо), иначе нямам грам идея за какво са ми. Задай си по-логичния въпрос защо големите акционери бягат макар и на цена жълти стотинки. Айде успех и така мисля аз.
Коментар
-
Сигурен съм, че развръзката наближава. Тогава много хора ще си скубят косите. А ако имат и дипломи някакви - ще искат съвети как точно да постъпят! Не съм злобен тип - няма да им се подигравам. И те са хора като нас! За играта с Химко се иска непукизъм, вкус към риска и спокойствие. Мисля, че имам тези качества.
Коментар
-
Първоначално изпратено от CaessarНа присмехулниците ще им кажа само,че целта на тези,които купуват наново акциите на Химко АД не е да си хвърлят парите в умряло и неработещо предприятие.А относно пускането в експлоатация - може да струва милиони,но построяването на такова ще глътне десетки милиарди,а чичко Овчаров няма чак толкова,така че...
Коментар
-
На присмехулниците ще им кажа само,че целта на тези,които купуват наново акциите на Химко АД не е да си хвърлят парите в умряло и неработещо предприятие.А относно пускането в експлоатация - може да струва милиони,но построяването на такова ще глътне десетки милиарди,а чичко Овчаров няма чак толкова,така че...
Коментар
-
И аз си мисля, че прецакаха Ново Химко в опита им да сложат ръка върху активите на Химко и да му оставят само дълговете. Имах инфо днес за търга в Русе, но без да искам изтрих бюлетина преди да го прочета. И аз подозирам подобна игра - много беше показателно изсипването в дена на срещата на Първанката с Путин. Химко беше златно докато работеше и може пак да е. Да, ще са необходими милиони за да се изправи на крака, да се обновят производствените мощности и т.н. Какво ще кажат присмехулниците при подобно развитие на ситуацията!?
Коментар
-
Ново Химко вече са аут от играта,която се опитаха да играят,след отхвърлянето на оздравителният план от ВрОкрС.Ако искат да притежават завода на Химко АД,единственият начин е да си купят акции от него.И така и става - като знаем,че зад Ново Химко стои добрият чичко Овчаров,не мислиш ли,че има "ДЖЕНТЪЛМЕНСКО СПОРАЗУМЕНИЕ" между него и досегашните мажоритари той да получи завода на безценица,а в замяна да им отреже някое друго парче от тортата,наречена "българска енергетика" - например ТЕЦ Русе...и все в тоя дух на мисли,как мислиш,кой ще спечели търга за покупката на ТЕЦ Русе?
Коментар
-
Да приемем в такъв случай,че има между 1 750 000 и 2 300 000 акции от техните все още,съгласен?В такъв случай би следвало да се очаква,че при това темпо най-късно в началото на другата седмица ще приключи изсипването.Но,по-интересното в случая е,че купува някой доста притеснителен субект,щом не смее да се покаже на светло толкова време вече!Продължавам да твърдя,че вече отдавна трябваше да е излезло съобщение от БФБ за придобито дялово участие в Химко АД на лицето,закупило пакета от 1 000 000 акции на сесията от миналия вторник - ако не се лъжа,а такова още няма...ЗАЩО!?!?!?!
Коментар
Коментар