IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химко АД (4CK / HIMKO)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Мисля,че всички,които твърдят,че това е форум с икономическа насоченост и политическите дискусии са изключително вредни и дори опасни,са напълно прави.Нека да не обсъждаме политическите си убеждения тук,а да сме си полезни взаимно с информация и анализи по всички въпроси и проблеми,касаещи инвестициите ни или инвестиционните ни намерения и т.н.
    В този дух ти желая успехи в тези ти начинания,на мен - също - ха-ха-ха!

Коментар

• Първоначално изпратено от Caessar
      netware5,дължа ти извинение и търсех удобен случай да ти го поднеса - моля да приемеш моите извинения!
      Не че ме извинява това,но в желанието си да възстановя заглавието на темата Химко - бъдеще и перспективи бях набрал доста негативни емоции.По принцип не съм толкова конфликтен,обикновено се старая да съм конструктивен и само ако усетя целенасочено негативно отношение към мен,тогава проявявам агресивност!Още веднъж - приеми моите извинения!Ако и да си на различно мнение от мен по някои въпроси,ти не си по-лош (или по добър!) от мен.
      Благодаря и за предоставеното инфо!
      Приемам извиненията с удоволствие и уважение. Между другото си създадох лошо впечатление за теб не от темата за Химко, въпреки всеизвестното ми отношение към това дружество. Проблемът беше в едни твои писания в темата за партия Атака. Наистина се потресох от някои твои разбирания и доста грубо те атакувах, за което се извинявам. Но хайде да не започваме спор отново.... А иначе Волен Сидеров го познавам лично от времето, когато беше главен редактор на в. Демокрация и затова имам ясно отношение по въпроса...
      He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от LUBIMEC 13
        Благодаря netware5. Откъде черпиш подобна информация? - интересувам се ако е общодостъпна. Иначе не ми издавай източниците си.
        Служебен абонамент за АПИС. Общодостъпна е, ако си платиш съответния абонамент.

Между другото, въпросната фирма е осигурявала социално към м. декември 2005 трима човека, а здравно - двама човека. Най-много хора е осигурявала през м. ноември 2005 - съответно 5 и 4 човека. За 2006 г. няма данни. Единият от хората във фирмата (Илия Радков) участва в още две фирми - Финхарт-България ООД и ЕТ Илия Радков - РИД. Другите нямат участия в други фирми.

Коментар

• netware5,дължа ти извинение и търсех удобен случай да ти го поднеса - моля да приемеш моите извинения!
          Не че ме извинява това,но в желанието си да възстановя заглавието на темата Химко - бъдеще и перспективи бях набрал доста негативни емоции.По принцип не съм толкова конфликтен,обикновено се старая да съм конструктивен и само ако усетя целенасочено негативно отношение към мен,тогава проявявам агресивност!Още веднъж - приеми моите извинения!Ако и да си на различно мнение от мен по някои въпроси,ти не си по-лош (или по добър!) от мен.
          Благодаря и за предоставеното инфо!

Коментар

• Благодаря netware5. Откъде черпиш подобна информация? - интересувам се ако е общодостъпна. Иначе не ми издавай източниците си.

Коментар

• Първоначално изпратено от LUBIMEC 13
              Благодаря Деси. Цезар-е, това е инфото за централата. Нямам представа кой стой зад тази фирма. Откъде може да се изрови повече информация за тях!? Интуицията ми подсказва, че си прав в предположенията си за енергийната баница - дали ще е ТЕЦ-Русе или нещо друго - според мен това е играта. Никак няма да се изненадам като му дойде времето за това.
              LUBIMEC 13, ето данни за фирмата. И специално за Caessar - това че Ви помагам, не значи, че съм си променил отношението...

ГЕРРАД - АД АД

БУЛСТАТ: 117634832

Регистрирана по ДДС с данни:
              Данъчен номер: 4180011736

Данъчен адрес: обл. РУСЕ общ. РУСЕ
              ГР.РУСЕ Пощ.код ЛИПНИК 135

История на регистрацията:
              Регистриран 18.08.2005 г.
              Юридически статут: Юридическо лице
              Акционерно дружество (АД)

Документ за създаване: Решение 1850 от 15.08.2005 г. по ф.д. 715/2005 г. на Русенски окръжен съд, партиден № 5128 рег. 0, том 150, стр. 114

ХАРАКТЕРИСТИКИ:

Активност Развиващ дейност
              Форма на собственост Частна 100.00%
              Източници на финансиране Собствена стопанска дейност 100.00%
              Основен източник на финансиране Стопанска дейност/пазарни услуги
              Форма на счетоводно записване Двустранно счетоводство
              Колективен орган на управление Съвет на директорите
              Институционален сектор Частни национални нефинансови предприятия
              Национална отраслова класификация Покупка и продажба на собствено недвижимо имущество
              Чуждестранно участие в регистрирания капитал Пряко чуждестранно участие - под 10 % в капитала
              Чуждестранно участие в регистрирания капитал АВСТРИЯ 0.50%

АДРЕСИ:
              Седалище: България, област Русе, общ. Русе, гр.Русе
              тел. код. 082, п. код 7013
              бул.ЛИПНИК № 135
              Кореспонденция: България, област Русе, общ. Русе, гр.Русе
              тел. код. 082, п. код 7020, п. кутия 55
              кв.ВЪЗРАЖДАНЕ

ЗА КОНТАКТИ:
              Телефон: сл. 082/845307 Телефон: 0888838321

КАПИТАЛ:
              Размер на капитала: 8000.00 хил. лв. Вид участие в капитала: Акции
              Брой акции: 8000 Номинална стойност: 1000 лв.

СОБСТВЕНИЦИ:
              ВАЛЕНТИН ИЛИЕВ РАДКОВ, ЕГН 7311085549
              Гражданство/държава: България
              Акционер, Размер на участието: 40.00,
              Дял: 0.50%
              ИЛИЯ ДИМОВ РАДКОВ, ЕГН 4501085380
              Гражданство/държава: България
              Акционер, Размер на участието: 7920.00,
              Дял: 99.00%
              ТОМАС ГЕРГЕЛИ, ЛП H08257566
              Гражданство/държава: АВСТРИЯ
              Акционер, Размер на участието: 40.00,
              Дял: 0.50%

УПРАВЛЯВАЩИ:
              ВАЛЕНТИН ИЛИЕВ РАДКОВ, ЕГН 7311085549, Държава: България
              Длъжност: Член, Роля: Член на колективен орган на управление
              ИЛИЯ ДИМОВ РАДКОВ, ЕГН 4501085380, Държава: България
              Длъжност: Изпълнителен директор, Роля: Управляващ
              ТОМАС ГЕРГЕЛИ, ЛП H08257566, Държава: АВСТРИЯ
              Длъжност: Член, Роля: Член на колективен орган на управление

Коментар

• Благодаря Деси. Цезар-е, това е инфото за централата. Нямам представа кой стой зад тази фирма. Откъде може да се изрови повече информация за тях!? Интуицията ми подсказва, че си прав в предположенията си за енергийната баница - дали ще е ТЕЦ-Русе или нещо друго - според мен това е играта. Никак няма да се изненадам като му дойде времето за това.

Коментар

• http://www.investor.bg/?cat=5&id=41619
                  това е статията за търга за ТЕЦ-Русе

Коментар

• Току що мой приятел ми каза,че търга за ТЕЦ Русе - запад е спечелен от някаква си посредническа агенция,а другата фирма,участвала в търга също е подозрително малка,в сравнение с тези,които бяха заявили интерес към търга.

Коментар

• Любимец 13 ти е дал част от отговора,другата част е,че аз не продавам,защото вярвам,че с Химко в момента се играе игра и акциите му ще се повишат значително,след като всичко това приключи - това е.

Коментар

• . Ама така си е Любимец 13, аз си признавам че имам, но сим 95% ВЕЧЕ сигурен че съм изгорял. Дотук с 0.02лв

Коментар

• Да, Крум-е, признавам те за играч - и аз съм така - за всеки случай! Това, което си го мислим с Цезар-а е много далеч от главите на повечето хора тук, но явно и ти храниш надежда някаква! 600 лв. не са много пари за подобна игра, но добре си заредил. На пазара успяват тези, които мислят нестандартно. Да инвестираш в Химко в момента се иска точно това. И склонност да рискуваш!

Коментар

• Цезар ще те питам нещо, ти защо не продаваш?

Коментар

• Първоначално изпратено от Caessar
                              Круме,отговори ми само на този въпрос:"Кой - според теб - си хвърля от два месеца парите на вятъра,за да купува този боклук,дето за нищо не става"?
                              Кой купува ли? :-) Единственото логично обяснение е продавачът и купувачът да са свързани лица! Просто искат да си реализират малко загуба за пред данъчните! :-)

Коментар

• Не си прав.Кобосите си купиха,но не чак толкова много,колкото искаш да ги изкараш.Още повече,че миналия вторник мина една сделка с 1000 000 акции.Дали тя е била на КОБОС,а?

Коментар

Working...
                                X