IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химко АД (4CK / HIMKO)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Софикс,приятелю,защо за трети път не ми отговаряш на такъв елементарен въпрос?

Коментар

• На колко ги даваш,колега Софикс?
      Между другото - кога смяташ ще ни уведомят от ЦД кой купи онези 1 000 000 акции миналата седмица?

Коментар

• Първоначално изпратено от Caessar
        Абе,хора,вие не разбрахте ли,че всички вие,които НЕ вярвате в бъдещето и перспективите на Химко АД ще сгрешите - това е,уморих се да го повтарям!
        Честно казано аз не вярвам в бъдещето на Химко но това не ми попречи да си купя акции. Даже са ми с зелен цвят в кобоса дет се вика още са топли.

Сега обаче трябва да намеря накой по луд от мен та да му ги набутам

Коментар

• Абе,хора,вие не разбрахте ли,че всички вие,които НЕ вярвате в бъдещето и перспективите на Химко АД ще сгрешите - това е,уморих се да го повтарям!

Коментар

• Първоначално изпратено от 1anti
            бъдеще - извадено от борсата
            перспективи - ликвидирано и разпродадено като земя , скраб и т.н. и удовлетворени около 20% от кредиторските вземания.
            Много точно го каза, жалко че не спряха търговията още като го обявиха в несъстоятелност.

Коментар

• бъдеще - извадено от борсата
              перспективи - ликвидирано и разпродадено като земя , скраб и т.н. и удовлетворени около 20% от кредиторските вземания.

Коментар

• Кво взехте да ги редите тия поръчки все едно вие ще купите завода

Коментар

• Импе, импе - каква е тази злоба, насъбрана у теб!? Срещу Левски, срещу Химко и т.н.! Лоша работа - пари за прегледи нямаш ли!?

Коментар

• Не си точа нищо, Цезаров - просто ги приземявам.
                    "Приземяване, приземяване" както казваше един гявол-балканджия...
                    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Здравейте

Може ли БФБ да ги свали от търговия?
                      Само питам

Лек ден

Коментар

• Любимец 13,той сега е зает да си точи ноктите върху феновете на Левски - не е много хубаво това,но какво да се прави - в България сме все пак...

Коментар

• Айде бе Импе, къде се губиш!? Стана ми мъчно за теб! Забавата не е истинска без Господар!

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                            Ей, голяма забава е да гледам как надъхвате един друг... :-) То ако приказките бяха кинти или полезна енергия, досега Химко не да е заработило, ами и световен лидер да е станало в отрасълът...
                            Императоре,Химко беше,(не)е,но ще бъде №1 в света!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Caessar
                              Мисля,че всички,които твърдят,че това е форум с икономическа насоченост и политическите дискусии са изключително вредни и дори опасни,са напълно прави.Нека да не обсъждаме политическите си убеждения тук,а да сме си полезни взаимно с информация и анализи по всички въпроси и проблеми,касаещи инвестициите ни или инвестиционните ни намерения и т.н.
                              В този дух ти желая успехи в тези ти начинания,на мен - също - ха-ха-ха!
                              Прав си. Същото май се отнася и за футболните теми
                              Айде, аз затварям кепенците и потеглям към къщи да се кефя на Левски за ужас на Императора!
                              He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Ей, голяма забава е да гледам как надъхвате един друг... :-) То ако приказките бяха кинти или полезна енергия, досега Химко не да е заработило, ами и световен лидер да е станало в отрасълът...
                                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Working...
                                X