If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
То още от вчера седи това на 1 стр. на инфостока :
Хидравлични елементи и системи АД-Ямбол представи уведомление за паричен дивидент.
Решението за разпределяне на паричен дивидент е взето на ОСА на дружеството проведено на 08-06-2012 г. в Ямбол 8600. На ОСА е гласуван дивидент за 2011 г. в общ размер на 909688 Размер на дивидента за една акция бруто - 0.30 лв. Размер на дивидента за една акция нето (само за акционери физически лица) - 0.285 (само за акционери физчески лица) лв.
ДА ЗАМОЛИМ ,
г-жа ЧОЛАКОВА или г-н МИТАНКИН за някакво инфо относно дивидента!!!
Иначе погледнато е ясно ,че никой не е в състояние да им дава наклони , по управлението на кеша , от там и заинтересованоста и присъствието по СБОРИЩАТА
които направляват
Че защо ти е? Това е една от акциите, за които чичо Уорън би рекъл, че можеш да притежаваш вечно...
Николов - как - пишел наобратно?
Аха,сега разбрах, акциите били златни, за стари колекционери само.
Продай ми все пак само 1 да си я сложа на стената в рамка.
Други не ми трябват,по добре двойно от МCH, отколкото по малко и от двете. Хеса им е само бледа сянка.
спомням си че преди 5-6 години, когато си купих ХЕС отново бяха на около 13 лв ... и като се спуснаха след това ... спирането беше на 130 лв ли ... или повече
верно, че от 7 лв до 13 лв все се чудих дали си заслужава или не ... ама вервайте ми ... заслужаваше си
.. и не че не мога да погледна, но спомените ми са, че имаха няколко клиенти за които произвеждаха по поръчка хидравлики някакви, и един от големите им такива беше в Италия ...
да не би да съм проруснал нещо.?...печелившите, по-малко на брой от петте ми пръста на едната ръка публични дружества, да им зачисляват служебно спонсорство на закъсалите банки....
Коментар