Да, добри новини излязоха...... Яхо-о-о-о-о !!!!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хидравлични елементи и системи АД (HES)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от MichelangeloДобре де Импе, защо тогава след като имат нужда от инвестиции, раздават дивиденти, вместо да вложат парите в производството?
Може наистина да има перспективи пред дружеството (последно мисля, че четох, че основният им клиент Palfinger ще увеличава поръчките си към тях), но нещо не може да ме грабне компания, на която приходите за последните 2 години са нарастнали с по-малко от 20%.
Успехи ви желая де!
Коментар
-
Добре де Импе, защо тогава след като имат нужда от инвестиции, раздават дивиденти, вместо да вложат парите в производството?
Може наистина да има перспективи пред дружеството (последно мисля, че четох, че основният им клиент Palfinger ще увеличава поръчките си към тях), но нещо не може да ме грабне компания, на която приходите за последните 2 години са нарастнали с по-малко от 20%.
Успехи ви желая де!
Коментар
-
Не че е лоша компанията, ама чак такава визия и хвалба... Няма такъв бизнес и такава компания, не само в България, дето да има гарантирани поръчки за 20 години напред -
Първоначално изпратено от AleatorТова е една от малкото РЕАЛНО РАБОТЕЩИ компании в Бг., която има всички шансове да оцелее в условията на ЕС-конкуренцията. Изнасят продукцията си основно за ЕС /Италия, ако не се лъжа/ и имат поръчки за 20 години напред. В средносрочен план съм изключително позитивно настроен.
Коментар
-
Добре де Импе, говориш за разширяване на производството, за недостиг на капацитет... В такъв случай не трябва ли да вложат повечко пари в закупуване на Машини и оборудване? От това, което виждам в годишния отчет, те са нарастнали едва със 120 хил., което е смешно малко. Активите са нарастнали единствено от преоценката на земите и сградите.
В тримесечния отчет пък картинката е още по-жалка, защото не стига, че не се увеличават, ами напротив: намалят (явно са отписали някои от тях).
Коментар
-
Инвестиционните им проекти ме кефят, Микеланджелов. В моментът е трудно да им растат приходите, щото фабриката работи на макс, мощности натоварени до дупка, работниците бачкат на три смени и пак не смогват да изпълняват поръчките. С разширяване нап роизводството (скоро) и приходи и печалби яко Яхо-о-о-о, да. :-)
И как няма да ме кефят хесовиците - знаеш ли колко хилядарки са ми донесли през последните 8 месеца напримерно? ;-)Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар