If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ако имах акции тук веднага правя арбитраж
шиткам ги на 32 лв и пълня Монбат-ки на 16
Запишете си някъде - до две години двете ще са на една цена 35-40 лв.
Хе-хе - ако мислиш, че ХЕС след 2 години ще е само 35-40 кинта, значи ти си най-големият песимист по отношение на тая компания. Според тебе со какво Монбат превъзхожда ХЕС, че да поскъпне с 250%, докато ХЕС нарастне само с 25%, тоест 10 пъти по-малко? Та това е най-малкото смешно....
Аз контрасъвет бих ти дал, Заядливецов - ако нямаш в портфейлът си хесовици, купи си сега, щото след 2 години няма да можеш да си го позволиш.... :-)
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
ако имах акции тук веднага правя арбитраж
шиткам ги на 32 лв и пълня Монбат-ки на 16
Запишете си някъде - до две години двете ще са на една цена 35-40 лв.
Тук мак някой ясновидец е предсказал нещо.
За предните два месеца се изтъргуват под 14 000 акции, а само на 20.7 към 36 000. Само в 4 сделки минават 30 000.
Интересно какъв отчет ще видим.
Добре, че и на мен търгът ми се видя на добра цена та си удвоих правата :-).
Да бе, вярно че трябва да навакса. като скочи двойно пролетта много изпревари средния ръст и сега трябва да падне. и то доста.
Пич, тия разсъждения с наваксването са толкова наивни, че повече няма накъде. Всяка компаия е различна и се развива различно.
Хе, така е Гари, но съм забелязал че на БФБ това няма голямо значение, да не давам примери сега.
Още повече че мисля че Хес се развива чудесно, показателите също са около средните за БФБ. Сумати компаний се набалониха последния месец - защо и ХЕС да остава по-назад. Все пак сме тук пари да правим .
Коментар