Стига де - колко толко дивиденти са снесли? Сигур щото такава им е традицията...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хидравлични елементи и системи АД (HES)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ИмператорътЯсно е, че не може да има кой знае колко голям ръст - за да има, трябва някак да се удължи денонощието с няколко часа, защото и сега, доколкото знам, работи се почти нон-стоп. Още и още мощности трябват ни да.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kamachoПредприятието си работи и който от работниците иска да работи инзвънредно му се заплаща допълнително.
Ти в ХЕС ли работиш ? това че се заплаща допълнително е много хубаво ! да не казвам задължително по закон !
аз обаче съм заложил на други плюсове на тая компания да подкрепят инвестицията ми... не забравяй - ние акционерите сме от другата страна
Коментар
-
Първоначално изпратено от boshkoПървоначално изпратено от kamachoТози отчет го видяхме по-интересно е следващият.Едва ли 132 и 140 купуват точно сега за спорта.Съмнявам се.Дори си мисля че утре цената ще дръпне нагоре.Интересно ще е утре по доста позиции.
Тази позиция си е дългосрочна и е грехота човек да спекулира с нея. :P
Коментар
-
Първоначално изпратено от kamachoТози отчет го видяхме по-интересно е следващият.Едва ли 132 и 140 купуват точно сега за спорта.Съмнявам се.Дори си мисля че утре цената ще дръпне нагоре.Интересно ще е утре по доста позиции.
Тази позиция си е дългосрочна и е грехота човек да спекулира с нея. :P
Коментар
Коментар