Първоначално изпратено от vhk
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хидравлични елементи и системи АД (HES)
Collapse
X
-
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
-
Първоначално изпратено от vhkПървоначално изпратено от ИмператорътПървоначално изпратено от vhkСлед пробива на 20 целим първо 15 и после 10лв. технически.
Я ми припомни при инвестирането на борсата колко процента бяха фундамент и колко - настроения???"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от ИмператорътПървоначално изпратено от vhkСлед пробива на 20 целим първо 15 и после 10лв. технически.
Коментар
-
Първоначално изпратено от boshkoПървоначално изпратено от vhkСлед пробива на 20 целим първо 15 и после 10лв. технически.
Разни спекуланти, разни идеали. :P"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от ИмператорътМарти - търсенето на продукцията е толкова голямо, че е невъзможно Палфингер да вземат пазарът на ХЕС с една скромна фабричка.
И, Марти, за ръста съвсем не съм сигурен - въпросът е да има визия, ресурс и здрава работа, да си изпълнят прогнозите. Е, и да си запазят персонала, ама това важи за цялата БГ-икономика.
Коментар
Коментар