IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Хидравлични елементи и системи АД (HES)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kif
    е това си е жива подигравка - търсенето е основно на 1 лв.
    Приеми го като възможност да купиш евтинко.Междувременно преди няколко месеца прогнозирах 10лв. тука и доста колеги ме апострофираха.

Коментар

• е това си е жива подигравка - търсенето е основно на 1 лв.
      Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Първоначално изпратено от Гари
        Ставаше въпрос за печалбата, а не за приходите, г-н Митанкин. И ако може, кажете все пак - какви приходи от сделката са отчетени миналата и какви тази година.
        През 4 тримесечие на 2007 година са отчетени 196 х. лв., а през 1 тримесечие на 2008 са отчетени 1200 х. лв.
        Обърнете внимание и на финансовия резултат:
        В края на март той е 1936, а в края на юни е 2646, т.е. разликата е 710 х. лв.

Коментар

• Ставаше въпрос за печалбата, а не за приходите, г-н Митанкин. И ако може, кажете все пак - какви приходи от сделката са отчетени миналата и какви тази година.

Коментар

• Първоначално изпратено от Гари
            Я приспадни сега от печалбата eднократните приходи от продадения на Палфингер имот за 725 000 евро. Ще видиш същия ръст ама със знак минус.
            Да, продажбата е през януари и е отразена в Други приходи от дейността още през І тримесечие. През 2 тримесечие сумата остава в отчета с натрупване. Но част от сумата е получена авансово и е отразена още през 4 тримесечие на 2007.
            Така че знакът не е минус!:
            Нетни приходи от продажба на продукция:
            І тримесечие 15614
            І+ІІ тримесечие 27232

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
              Не продадоха ли въпросната нива бая по-рано, та да влиза в последният отчет? Или бъркам?
              А и покрай продажба на имот има някои подробности, непознати на широката публика, които са много изгодни за ХЕС...
              Продажбата е януари, Импе. Оттам са тия 1,4 млн. други приходи. Знам, че ти отчети не гледаш и числа не те интересуват, ама все пак...Не е лошо да се попрочитат тия отчети.

Коментар

• Не продадоха ли въпросната нива бая по-рано, та да влиза в последният отчет? Или бъркам?
                А и покрай продажба на имот има някои подробности, непознати на широката публика, които са много изгодни за ХЕС...
                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
                  38.8% ръст на нетната печалба... идва ли краят на света или не?
                  Я приспадни сега от печалбата eднократните приходи от продадения на Палфингер имот за 725 000 евро. Ще видиш същия ръст ама със знак минус.

Коментар

• А ето и цитат от "МЕЖДИНЕН ДОКЛАД за дейността на „Хидравлични елементи и системи” АД към 30.06.2008г.,съгласно член 100о, ал.4, т.2 от ЗППЦК":

От днешна гледна точка, можем да потвърдим, че няма основания умереният оптимизъм, с който приключихме първото тримесечие да бъде запазен. Понижението на продажбите на годишна база вече изглежда сигурно, а пречупването на тенденцията за следващата година ще се извърши чрез реализирането на стартиралите проекти за конкурентноспособност и усвояване на нови продукти за нови клиенти на ХЕС АД.
                    http://bull.investor.bg/bull/upload/008964.doc

Т.е. добри резултати, но не дотам добри перспективи в краткосрочен план. Без препоръки Притежавам акции на дружеството.
                    "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
                      38.8% ръст на нетната печалба... идва ли краят на света или не?
                      Пазарът продължава да "оценява" акцията. ;-)

Коментар

• Първоначално изпратено от vhk
                        След пробива на 20 целим първо 15 и после 10лв. технически.
                        ... продължааш ле да целиш 10..??
                        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• 38.8% ръст на нетната печалба... идва ли краят на света или не?

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX
                            Първоначално изпратено от vhk
                            ти направо ме утепа
                            То не че лоша идея де - да пълним хесовици по десетуна парчето, ама няма да стане... :-( Чак толкова луди няма да се намерят.

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX
                              Първоначално изпратено от vhk
                              ти направо ме утепа
                              Не си ли го виждал как си избира 5-6 дружества и ги "обезценява" с по 40-50% набързо

Коментар

• Първоначално изпратено от vhk
                                ти направо ме утепа

Коментар

Working...
                                X