Браво Инта..Прекрасна акция, ДА ОЧАКВАМЕ ДИВИДЕНТА,,
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хидравлични елементи и системи АД (HES)
Collapse
X
-
Груевия БАЛОН
Хидравлични елементи и системи АД-Ямбол
Вътрешна информация по чл. 17, §1, във вр. с чл. 7 от Регламент №596/2014 на ЕП и на Съвета
11:02
Хидравлични елементи и системи АД отчита продажби за месец декември 2021 година в размер на 5571 хил. лева и с натрупване за цялата година в размер на 70815 хил. лева, което представлява ръст от 39.14 % в сравнение с продажбите за 2020 година. Неодитираната брутна печалба на дружеството за 2021 година е 8410 хил. лева. Хидравлични елементи и системи АД обявява прогнози за продажбите през месец януари 2022 година в размер на 7300 хил. лева, като ръстът в сравнение с първия месец на 2021 година е 22.2 %.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дядо Кольо Разгледай мнениеКакво прави Дядо Коледа, когато му се развали машината за подаръци?
https://www.youtube.com/watch?v=9pR8...ab_channel=HES
Яяяккоооо, щом и за късометражни филчета има, ще има и за минорчетатааа залък хляб!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
https://www.youtube.com/watch?v=9pR8...ab_channel=HES
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Кире 0,28 добре стои, но аз се надявам и на 0,30, не са невъзможни мисля !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Остави го този балоняк надут дето носи 5% дивидентна доходност всяка година !
Е за Груйчо и Жълтокретенчо може и по 5% да си я смятат, но при мен си е нетна ,както и при някои други избрани и добре обработени позиции на БФБ, та всеки луд с номера си, но поне съм от постоянните....... и тнт в периодhEs19567x0,=+4100 bSe 13367x6,46= oDes 367x68,77= мCh 1067x0,07= aTer37927x1,234=
пп.- за дивидента със доза сигурност ще е над по долу,- сметките са правени за деветмесечие мисля, но ще е повече от 0,32/акц. по съпоставка с предходни години!ХЕС =18 193 752акц. Бруто до ~ 7 238х. ,2021г.нето~+6 560х. очакв.див-т~ =0,32 нет-н див-т = 0,304 6 560x./4 730х.л.д-т Last edited by inta53; 21.12.2021, 18:34.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеКолко дивидент да очакваме тук..Аз се надявам на 0,26..0.28..
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеХидравлични елементи и системи АД-Ямбол
Вътрешна информация по чл. 17, §1, във вр. с чл. 7 от Регламент №596/2014 на ЕП и на Съвета
08:45
Хидравлични елементи и системи АД обявява неокончателен финансов резултат за ноември 2021 година – брутна печалба в размер на 927 хил. лева и с натрупване 8700 хил. лева от началото на годината. Резултатът сочи ръст на печалбата с 47.36 % в сравнение с единадесетте месеца на 2020 година.
Хидравлични елементи и системи АД отчита продажби за месец ноември 2021 година в размер на 7 640 хил. лева и с натрупване от началото на годината 65 244 хил. лева, което представлява ръст от 37.92 % в сравнение със същия период на предходната година.
Хидравлични елементи и системи АД обявява прогнози за продажбите през месец декември 2021 година в размер на 6 100 хил. лева, с което очакваме общият годишен ръст на продажбите да достигне 40.18 %.
- 1 like
Коментар
-
Хидравлични елементи и системи АД-Ямбол
08:45
Хидравлични елементи и системи АД обявява неокончателен финансов резултат за ноември 2021 година – брутна печалба в размер на 927 хил. лева и с натрупване 8700 хил. лева от началото на годината. Резултатът сочи ръст на печалбата с 47.36 % в сравнение с единадесетте месеца на 2020 година.
Хидравлични елементи и системи АД отчита продажби за месец ноември 2021 година в размер на 7 640 хил. лева и с натрупване от началото на годината 65 244 хил. лева, което представлява ръст от 37.92 % в сравнение със същия период на предходната година.
Хидравлични елементи и системи АД обявява прогнози за продажбите през месец декември 2021 година в размер на 6 100 хил. лева, с което очакваме общият годишен ръст на продажбите да достигне 40.18 %.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Удри тогава и не го мисли -ти си фен на дивидентите, което е супер де, ма на БФБ почти всичко дивидентно е бая добре оценено, може би щото около тях е пълен шит с криви дружества. Успех
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yolo Разгледай мнение
Да де ама аз от 2002 се осигурявам на максимума и не съм стъпвал и в болница, да чукна на дърво. Бакшишите не знам на кво се осигуряват.
П.С. И всичко старопланинско имам от 4 години. Насраха се от дивиденти. Мега зле е.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Е, аз какво казах - морал и акции са несъвместими неща. А и който и шофьор на такси да питаш, дето се осигурява на минимума, ще отговори точно като теб - аз на тая държава достатъчно данъци съм дал такива сме си - за мен акцията е дивашки балон, както и всичкото старопланинско, та добре че се появи Халтурко, за да имат конкуренция в балонирането
П.С. И всичко старопланинско имам от 4 години. Насраха се от дивиденти. Мега зле е.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар