IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Хидравлични елементи и системи АД (HES)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• При по ниския процент на разпределяне на печалбата от 83% стигал е и до 88%
    ХЕС =18 193 752акц.
    Бруто до ~ 8 410х.
    21г.нето~+7 521х.
    очакв.див-т~ =0,34
    нет-н див-т = 0,324
    7 520x./6 220х.д-т
    при 83%
    Last edited by inta53; 27.01.2022, 19:23.

Коментар

• Мисля че дивидента отива над 0,32/акц. , освен ако не видим солидни отчисления през четвърто тримесечие по инвестиционна програма

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Заповядай, нямам проблем с мненията в "моята" тема. Мнението ми в определени позиции позиции не се променя. но както съм казвал и преди, щом те дразня, няма да пиша тук.

Инта, исторически погледнато, продажбата ми в Спиди се оказа грешка - фактите са си факти и толкова. Аз обаче не обичам да държа нещо, в което няма възможност за изход със сериозна бройка. така съм преценил, така съм направил, ако в Бреф също нямаше ясен изход, нямаше и да го погледна за сериозна инвестиция. Всеки с тактиката и стратегията си.

Последно мнение по темата тук. Пак да кажа - успех!
        Ама то нещата не са до дразнене или не, или писане или не ! Няма лошо всеки да пише навсякъде ! Но ти идваш и изпльосваш едно "дирижабъл" на фона на кое ? На фона на това, че Инта дава информация за едни много добри резултати постигнати от ХЕС ! А иначе грешки всеки прави, но е хубаво и да си ги признаваме ! А, че е грешка, че не си влезнал тук това също е вярно !

Коментар

Заповядай, нямам проблем с мненията в "моята" тема. Мнението ми в определени позиции позиции не се променя. но както съм казвал и преди, щом те дразня, няма да пиша тук.

Инта, исторически погледнато, продажбата ми в Спиди се оказа грешка - фактите са си факти и толкова. Аз обаче не обичам да държа нещо, в което няма възможност за изход със сериозна бройка. така съм преценил, така съм направил, ако в Бреф също нямаше ясен изход, нямаше и да го погледна за сериозна инвестиция. Всеки с тактиката и стратегията си.

Толкова много писания...- и оставаш там където си с продължения?
          Поне направи опит за напред и си промени нагласите спрямо пазара, той и за децата е ясен че е като куче на каишка!

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

Ами кефят ме да ! А ти идваш, изсипваш едно невярно мнение "дирижабъл" и пожелаваш успех ! Ами успех и на теб ! Сега влизам да оплюя и аз офис имотите !

Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Че аз за ХЕС говорех, не за адсиците. Но всеки си е преценил. Успех, щом те кефят
              Ами кефят ме да ! А ти идваш, изсипваш едно невярно мнение "дирижабъл" и пожелаваш успех ! Ами успех и на теб ! Сега влизам да оплюя и аз офис имотите !

Коментар

Че аз за ХЕС говорех, не за адсиците. Но всеки си е преценил. Успех, щом те кефят

Ти ако си бе оставил, айде не 1/2 ,- 1/3 от Спиди сега нямаше ли да си горд собственик на нищо не сруваща инвестиция, носеща ти по 5,лв. дивидент , и то в переспективна компания?
                ХЕС има много конкуренти за "силоваците", но са и от най добрите и търсени все още, за това и при появата на "заспали гъбчета" по нашите ширини, не я занулявам, а само я ползвам като банка, както и Атера, Софтрейд, а Софимоти няма за какво да ги държа при потенциял на други с по над 50 до 150% и небосклона над тях

Коментар

Ха, 100% от печалбата си, че те по закон са задължени ! А ХЕС без да е длъжен от години плаща дивидент !
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

А колко компанни разпределят почти 100% от печалбата си? Има си плюсове, има си минуси - пред тук и атера с подобна доходност през годините, бих избрал атера. А за бреф две мнения няма - най-смачканата акция, която ще размаже като доходност тази тук в средносрочен план. Лично мнение, просто никога не съм се кефил на комуноиди, станали честни частници
                    Ха, 100% от печалбата си, че те по закон са задължени ! А ХЕС без да е длъжен от години плаща дивидент !

Коментар

Какво и е на перспективата тук Груец, резултатите се подобряват ! Колко напред трябва да гледаме в перспектива ! Офисния пазар много ли е перспективен ?
                      И още нещо, какво и е на цената на акцията ? Колко компании имат дивидентна доходност от 5% а ?
                      А колко компанни разпределят почти 100% от печалбата си? Има си плюсове, има си минуси - пред тук и атера с подобна доходност през годините, бих избрал атера. А за бреф две мнения няма - най-смачканата акция, която ще размаже като доходност тази тук в средносрочен план. Лично мнение, просто никога не съм се кефил на комуноиди, станали честни частници

Коментар

Винаги се гледа в перЕспектива - според теб за колко време ще се изплати за този, дето влиза сега? Щото нали инвестираме сега, а не кой кога бил взел на някакви пари, щото иначе веднага давам примера с Химчето на 18 кинта - за колко време ще се изплати? А софарма на 9 ли беше, че вече не помня

Кога ли ще е разбираемо за Груйча, от две године припява и все е на грешната гара!!!
                        За да си с успеха, трябва и трена да хванеш, а не след нега да спасяваш прикачилите се!
                        В случая ти никога не ще хванеш успеха, най пресния ти пример е най великата ти сделка по ковид време в Спиди, и там си пожълти потурите!
                        Речено ти бе, тази позиция и децата я играят в игри за големи, но Груйче е велик страхливец и си духа кашата
                        А за протокола си е пич и връзва басове за стинки

Коментар

Винаги се гледа в перЕспектива - според теб за колко време ще се изплати за този, дето влиза сега? Щото нали инвестираме сега, а не кой кога бил взел на някакви пари, щото иначе веднага давам примера с Химчето на 18 кинта - за колко време ще се изплати? А софарма на 9 ли беше, че вече не помня
                          Какво и е на перспективата тук Груец, резултатите се подобряват ! Колко напред трябва да гледаме в перспектива ! Офисния пазар много ли е перспективен ?
                          И още нещо, какво и е на цената на акцията ? Колко компании имат дивидентна доходност от 5% а ?
                          Last edited by Zdravko; 21.01.2022, 13:23.

Коментар

Пожелавам на всеки такива дирижабли ! Акцията се е изплатила през дивидента само !

Коментар

Не е балон, отдавна вече не е - дирижабъл е, като всички старопланински Ма здраве и успех - тъкмо с дивидента оттук ще можеш да ми престираш двата баса, та нека е по-големичък
                              Пожелавам на всеки такива дирижабли ! Акцията се е изплатила през дивидента само !

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                                Груевия БАЛОН
                                Хидравлични елементи и системи АД-Ямбол
                                Вътрешна информация по чл. 17, §1, във вр. с чл. 7 от Регламент №596/2014 на ЕП и на Съвета
                                11:02
                                Хидравлични елементи и системи АД отчита продажби за месец декември 2021 година в размер на 5571 хил. лева и с натрупване за цялата година в размер на 70815 хил. лева, което представлява ръст от 39.14 % в сравнение с продажбите за 2020 година. Неодитираната брутна печалба на дружеството за 2021 година е 8410 хил. лева. Хидравлични елементи и системи АД обявява прогнози за продажбите през месец януари 2022 година в размер на 7300 хил. лева, като ръстът в сравнение с първия месец на 2021 година е 22.2 %.
                                Не е балон, отдавна вече не е - дирижабъл е, като всички старопланински Ма здраве и успех - тъкмо с дивидента оттук ще можеш да ми престираш двата баса, та нека е по-големичък

Коментар

Working...
                                X