8..10ст..
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хидравлични елементи и системи АД (HES)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеПо вероятно е да е около 10ст.
Не е препоръка за ПК на ЦК
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеНе само ТИ - и на ФОРТИС това му хартувах да - гледа Трейда ,но и да не изтърва възможноста при ХЕСа . Но та.ой си знае , а срещата ни е след поне 1,5-2 години.
засягам се - намен нищо не си казал!
ама на 20-ти след 12 часа всички си казахме"защо нямаме само трейдинги "
Какво друго да гледам?
Жив и здрав!
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеАко си беше посмятал малко - на тази позиция щеше да наблегнеш- сега всички го виждат къде е печалбата и къде цената
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеаз продадох тук.... но се надявам че съм рамо до рамо с теб при Инса и М+С
Поздрави!
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеЩО ТАКА МЕ ОБРАХТЕ
ЩЕ се съферясате - ама къде 4лв. и пътеката на горе
Поздрави!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеМного ми е гот!
-
-"29.03.2014, 20:18
Начално
Цитат:
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
е продаде ли? до кога ще държим тука?
Да, една част продадох.
На мен тези резултати повече ми харесват - а и подкрепени от отчета вече...
-"Хидравлични елементи и системи АД обявява неокончателен финансов резултат за месец юни 2014 година – брутна печалба в размер на 469 хил. лева и с натрупване от началото на годината – 3058 хил. лева. Ръстът на печалбата е 28.27% на годишна база. Предприятието отчита продажби за месец юни в размер на 3697 хил. лева и с натрупване от началото на годината – 23887 хил. лева, което представлява ръст от 10.94% в сравнение с първото полугодие на 2013 година. Хидравлични елементи и системи АД обявява прогнози за продажбите през месец юли 2014 година в размер на 3800 хил. лева, с което продажбите ще отбележат ръст от 12.21% в сравнение със седемте месеца на 2013 година."Last edited by inta53; 23.07.2014, 16:04.
Коментар
-
Яяяяхуууу,
какво да видя , хххххбр. срещу скромните 0,71 лв за брой ? - дай Боже всеки му !!!
Да добавим и този резултат края на май ;- "Хидравлични елементи и системи АД обявява неокончателен финансов резултат за месец май 2014 година - брутна печалба в размер на 488 хил. лева и с натрупване от началото на годината - 2589 хил. лева. Ръстът на печалбата е 26.73% на годишна база."Last edited by inta53; 08.07.2014, 10:30.
Коментар
Коментар