IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Хидравлични елементи и системи АД (HES)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Баси, имам 21% доходност тук за един месец. Ако знаех, че така ще стане щях да набуча тук.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
      Мале-мале-мале-мале - к`о ста`а тука, Уа?

Дивото: знаеш ли кога ще си купя Хесовици на тая цена и при дивидентна доходност каквато мога да си докарам от не една могъща компания на Франкфуртската?

Ако знаех, щях да се налапам преди месец...
      не случайно под аватара пише "заслужил"
      пък аз от франкфуртки не отбирам

Коментар

• Мале-мале-мале-мале - к`о ста`а тука, Уа?

Дивото: знаеш ли кога ще си купя Хесовици на тая цена и при дивидентна доходност каквато мога да си докарам от не една могъща компания на Франкфуртската?

Ако знаех, щях да се налапам преди месец...
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Подозирам че Имперотрона пълни тук на цена различна от посочената няколко поста по назад

Коментар

• Хубаво нещо са Хес и М+С ама защо да купува човек тях, а не Стара планина - аз това не мога да разбера. Реално планината по мои сметки по цени от днес трябва да качи 51% за да стигне цените на дъщерните си на борсата като вземеш предвид и нетния дълг разбира се. Моите сметки това ми показват - просто sum of the parts.

Коментар

• Това е достатъчно мисля !
              От пролетта на 2014г. преди сплита си я добавям и окопавам .
              Те ти резултата !!!

Коментар

• бомба на дневна достигната . късо

Коментар

• Първоначално изпратено от intint Разгледай мнение
                  Какъв е тоя апетит тука при положение че работят почти на капацитета си се чудя
                  Имам усещането че от началото на месеца някой посредник е убедил много клиенти да си прехвърлят парите от депозити в дивидентни акции. Много се помпат дивидентните компании и според мен ще са готови да гонят дори 2-3% дивидентна доходност.

Коментар

• Какъв е тоя апетит тука при положение че работят почти на капацитета си се чудя

Коментар

Хе-хе: аз мислех да си зема още, ама на: скочиха.

Нищо - тая акция е склонна към воатилство, ако паднат на около 3.28, ще си допълня.
                      Ного високо, Импи. Помислих че си имал предвид 2,38)))))
                      Не е препоръка... !!!
                      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

Нищо - тая акция е склонна към воатилство, ако паднат на около 3.28, ще си допълня.

- Ако го направиш , туй що си рекъл ! - Виждам как един Димитър стои с ръждясал жезъл скрил се под брадата му ..... Ще спра с картината , че много нумезматична стана !

Коментар

• Първоначално изпратено от Etihad Разгледай мнение
                          Инта зададе въпрос за печалбата, а не за продажбите.
                          Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                          Със сигурност, тук няма да ни кажат!
                          Ще трябва да го открием и прочетем в отчета !
                          Графиката визуализира точното обяснение на Alhimik.
                          Традиционно през третото тримесечие продажбите намаляват, а общите разходи не толкова, защото разходите за труд са постоянни. А печалбата е важна в края на годината.

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

п.п. ИМПератОооре !!! - продай се хартийките , че много тежат и където влезеш - пресушаваш !

Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

п.п.- преди дни си казахме по нещо и то взе че тръгна
                              Така е. Успех ти желая мъдри братко.

Коментар

• Първоначално изпратено от Etihad Разгледай мнение
                                Инта зададе въпрос за печалбата, а не за продажбите.

п.п.- преди дни си казахме по нещо и то взе че тръгна
                                Last edited by inta53; 20.09.2016, 13:45.

Коментар

Working...
                                X