Баси, имам 21% доходност тук за един месец. Ако знаех, че така ще стане щях да набуча тук.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хидравлични елементи и системи АД (HES)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеМале-мале-мале-мале - к`о ста`а тука, Уа?
Дивото: знаеш ли кога ще си купя Хесовици на тая цена и при дивидентна доходност каквато мога да си докарам от не една могъща компания на Франкфуртската?
Ако знаех, щях да се налапам преди месец...
пък аз от франкфуртки не отбирам
Коментар
-
Мале-мале-мале-мале - к`о ста`а тука, Уа?
Дивото: знаеш ли кога ще си купя Хесовици на тая цена и при дивидентна доходност каквато мога да си докарам от не една могъща компания на Франкфуртската?
Ако знаех, щях да се налапам преди месец...Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Хубаво нещо са Хес и М+С ама защо да купува човек тях, а не Стара планина - аз това не мога да разбера. Реално планината по мои сметки по цени от днес трябва да качи 51% за да стигне цените на дъщерните си на борсата като вземеш предвид и нетния дълг разбира се. Моите сметки това ми показват - просто sum of the parts.
Коментар
-
Първоначално изпратено от intint Разгледай мнениеКакъв е тоя апетит тука при положение че работят почти на капацитета си се чудя
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеХе-хе: аз мислех да си зема още, ама на: скочиха.
Нищо - тая акция е склонна към воатилство, ако паднат на около 3.28, ще си допълня.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеХе-хе: аз мислех да си зема още, ама на: скочиха.
Нищо - тая акция е склонна към воатилство, ако паднат на около 3.28, ще си допълня.
- Ако го направиш , туй що си рекъл ! - Виждам как един Димитър стои с ръждясал жезъл скрил се под брадата му ..... Ще спра с картината , че много нумезматична стана !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Etihad Разгледай мнениеИнта зададе въпрос за печалбата, а не за продажбите.Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеСъс сигурност, тук няма да ни кажат!
Ще трябва да го открием и прочетем в отчета !
Традиционно през третото тримесечие продажбите намаляват, а общите разходи не толкова, защото разходите за труд са постоянни. А печалбата е важна в края на годината.
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
п.п. ИМПератОооре !!! - продай се хартийките , че много тежат и където влезеш - пресушаваш !
Нищо - тая акция е склонна към воатилство, ако паднат на около 3.28, ще си допълня.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеСъс сигурност, тук няма да ни кажат!
п.п.- преди дни си казахме по нещо и то взе че тръгна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Etihad Разгледай мнениеИнта зададе въпрос за печалбата, а не за продажбите.
Със сигурност, тук няма да ни кажат!
п.п.- преди дни си казахме по нещо и то взе че тръгнаLast edited by inta53; 20.09.2016, 13:45.
Коментар
Коментар