Първоначално изпратено от Zdravko
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хидравлични елементи и системи АД (HES)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеИ аз бих - ама напримерно на около 3.38. Сега - дирейки дивидентна доходност - мога да намеря по-сосна и извън родното бефебенце.
Имам си Хесовици иначе - да, доволен: да. Спрямо Любовното послание Хесовицата е евтинджосец.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнениеТук не виждам причина за падане на цената, но такава се случва. Май ще допълвам тук
Имам си Хесовици иначе - да, доволен: да. Спрямо Любовното послание Хесовицата е евтинджосец.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Николай Митанкин Разгледай мнениеБлагодаря за похвалата. Но сравнение се прави независимо дали е ръст или спад! И е така от 2009 година.
Ето съобщението от същия месец на 2015 година, където е обявен спад:
Направи ми впечатление че когато имате ръст го споменавате бил той по продажби или печалба, със спада не е точно така.
Още веднъж поздравления за информацията която давате.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Николай Митанкин Разгледай мнениеБлагодаря за похвалата. Но сравнение се прави независимо дали е ръст или спад! И е така от 2009 година.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Etihad Разгледай мнениеПърво да похваля мениджмънта на компанията, за това че всеки месец ни предоставят данни и прогнози за следващия.
Това което не ми харесва е че се прави сравнения с предходния период само ако има растеж. По обективно и прозрачно би било да се даде сравнението независимо дали има спад или повишение.
Успех.
Първоначално изпратено от 22 октомври 2015 годинаХидравлични елементи и системи АД обявява неокончателен финансов резултат за месец септември 2015 година – брутна печалба в размер на 542 хил. лева, а от началото на годината 3796 хил. лева. Предприятието отчита продажби за месец септември в размер на 3717 хил. лева и общо 33146 хил. лева от началото на годината, което представлява спад от 4.62% в сравнение със същия период на 2014 година. Хидравлични елементи и системи АД обявява прогнози за продажбите през месец октомври 2015 година в размер на 3950 хил. лева.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеЯ и тук нещо
HES
17 Октомври 2016 16:29
Вътрешна информация
Хидравлични елементи и системи АД-Ямбол
Хидравлични елементи и системи АД отчита продажби за месец септември в размер на 3993 хил. лева и общо 35149 хил. лева от началото на годината, с което достига ръст от 11,69% в сравнение с деветмесечието на миналата година. Предприятието обявява неокончателен финансов резултат за месец септември 2016 година – брутна печалба в размер на 493 хил. лева, а от началото на годината 3625 хил. лева. Хидравлични елементи и системи АД обявява прогнози за продажбите през месец октомври 2016 година в размер на 3800 хил. лева. Очакваме да приключим десетте месеца с ръст на продажбите от 9,56% при 35550 хил. лева за същия период през 2015 година.
Това което не ми харесва е че се прави сравнения с предходния период само ако има растеж. По обективно и прозрачно би било да се даде сравнението независимо дали има спад или повишение.
Успех.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнениеДано качат дивидента от миналата година.
Коментар
-
Я и тук нещо
HES
17 Октомври 2016 16:29
Вътрешна информация
Хидравлични елементи и системи АД-Ямбол
Хидравлични елементи и системи АД отчита продажби за месец септември в размер на 3993 хил. лева и общо 35149 хил. лева от началото на годината, с което достига ръст от 11,69% в сравнение с деветмесечието на миналата година. Предприятието обявява неокончателен финансов резултат за месец септември 2016 година – брутна печалба в размер на 493 хил. лева, а от началото на годината 3625 хил. лева. Хидравлични елементи и системи АД обявява прогнози за продажбите през месец октомври 2016 година в размер на 3800 хил. лева. Очакваме да приключим десетте месеца с ръст на продажбите от 9,56% при 35550 хил. лева за същия период през 2015 година.
Коментар
-
Първоначално изпратено от див осорляк Разгледай мнениене случайно под аватара пише "заслужил"
пък аз от франкфуртки не отбирам
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар