Първоначално изпратено от Николай Митанкин
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хидравлични елементи и системи АД (HES)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Alhimik Разгледай мнениеПри експозицията, която имаш се предполага, че познаваш добре дейността на Хеса. Юли и Август са слаби "отпускарски" месеци, а постоянните разходи си вървят - затова и резултата е такъв. За 2013 за тия два месеца имат 41 к загуба, за 2014 - 203 к печалба; за 2015 - 78 к печалба. Винаги обединяват двата месеца що се касае до резултат, защото основно отпускарски е Август, през който със сигурност са на червено. В заключение - не виждам драма - явно и пазара също.
- Точно така ! Запознат съм с тези месечни резултати , но и очаквам ОЩЕ !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alhimik Разгледай мнениеПри експозицията, която имаш се предполага, че познаваш добре дейността на Хеса. Юли и Август са слаби "отпускарски" месеци, а постоянните разходи си вървят - затова и резултата е такъв. За 2013 за тия два месеца имат 41 к загуба, за 2014 - 203 к печалба; за 2015 - 78 к печалба. Винаги обединяват двата месеца що се касае до резултат, защото основно отпускарски е Август, през който със сигурност са на червено. В заключение - не виждам драма - явно и пазара също.
Малко се учудих дори на покупките в последно време, рекох си, "ха дано се пречупи лятното статукво", а се оказа че играчорите пак са действали от алчност)))))Last edited by precakanoto; 20.09.2016, 11:32.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
При експозицията, която имаш се предполага, че познаваш добре дейността на Хеса. Юли и Август са слаби "отпускарски" месеци, а постоянните разходи си вървят - затова и резултата е такъв. За 2013 за тия два месеца имат 41 к загуба, за 2014 - 203 к печалба; за 2015 - 78 к печалба. Винаги обединяват двата месеца що се касае до резултат, защото основно отпускарски е Август, през който със сигурност са на червено. В заключение - не виждам драма - явно и пазара също.
Коментар
-
-"Хидравлични елементи и системи АД-Ямбол
Хидравлични елементи и системи АД отчита продажби за месец август в размер на 2169 хил. лева и общо 31156 хил. лева от началото на годината, с което достига ръст на продажбите с натрупване от началото на годината 11,69% в сравнение със същия период на миналата година. Предприятието обявява неокончателен финансов резултат за месеците юли и август 2016 година – брутна печалба в размер на 49 хил. лева, а от началото на годината 3132 хил. лева. Хидравлични елементи и системи АД обявява прогнози за продажбите през месец септември 2016 година в размер на 3950 хил. лева. Очакваме да приключим деветмесечието с 35106 хил. лева нетни приходи от продажби при 31613 хил. лева към края на септември 2015 година."
Какво се случва с печалбата от последните два месеца???
...???..КОЛЕКТИВА на Малдивите ли я почивал ?
п.п. ИМПератОооре !!! - продай се хартийките , че много тежат и където влезеш - пресушаваш !Last edited by inta53; 20.09.2016, 11:01.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеДа: но пак си ги купих.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеПуснал съм ги и то със средните цени !
- по тежест са Хес , Софтрейд, Атера ,Соф имоти, Зл. лев, Софмама, Трасе и още ~25бр.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеПуснал съм ги и то със средните цени !
- по тежест са Хес , Софтрейд, Атера ,Соф имоти, Зл. лев, Софмама, Трасе и още ~25бр.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеЩе пуснеш ли една снимка на портфейла ти, струва ми се че сме фенове и съсобсвеници в няколко компании Иначе съм малко далеч от теб като размер на дивидента тук, но ми е на първо място по тежест.
Пуснал съм ги и то със средните цени !
- по тежест са Хес , Софтрейд, Атера ,Соф имоти, Зл. лев, Софмама, Трасе и още ~25бр.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеХа ама ти още ли имаш от тези картони? Аз пък си мислех, че отдавна си ги махнал.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеСега са въздържателите и умуващите на ход, аз повдигах и показвах почти две години.
Кой видял - кой повярвал все се е зарадвал в тия тежки времена !
Коментар
-
Първоначално изпратено от див осорляк Разгледай мнениееееееееееее ,вкарай го в хеса на 3.8: де. не бъде неблагодарен
Сега са въздържателите и умуващите на ход, аз повдигах и показвах почти две години.
Кой видял - кой повярвал все се е зарадвал в тия тежки времена !
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеO дааа .... ! Кеф си е !
~4,5К дивидент сега се вкарва при Атера . Постигнатата "тежест" е достатъчна !
еееееееееее ,вкарай го в хеса на 3.8: де. не бъде неблагодарен
Коментар
Коментар