тук мечката свърши доста работа ))))) Ако така продължи в същия дух ощв един месец и ще ми се появи стронг бай сигнала))))) Давай бабо мецо, удри удри )))))
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хидравлични елементи и системи АД (HES)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от intint Разгледай мнениеНай големия им проблем е този с персонала
Коментар
-
Първоначално изпратено от intint Разгледай мнениеНай големия им проблем е този с персонала
Не виждаш ли , че са го решили?
Отразява се на маржа на печалбата!
п.п. Не ме разбирай погрешно, аз съм си доволен ! Решават се проблемите и то на време!
Коментар
-
Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнениеПрогнозират 4800 хил продажби месец май 2017, а месец май 2016 са направили 3900 хил продажби. Ако си изпълнят плана за месец май тази година ще постигнат ръст от над 23% май2017/май2016. Явно поръчките валят и ще натоварят предприятието и през слабите летни месеци. Доволен съм! №1 е в портфейла ми, обаче гледам се борят с Корадо и ту едната ту другата минават на първа и втора позиция
!
- 1 like
Коментар
-
Хидравлични елементи и системи АД обявява неокончателен финансов резултат за месец април 2017 година – брутна печалба в размер на 514 хил. лева и с натрупване 2490 хил. лева от началото на годината. Ръстът на брутната печалба е 13,65% в сравнение с първите четири месеца на 2016 година. Хидравлични елементи и системи АД отчита продажби за месец април 2017 година в размер на 4650 хил. лева и с натрупване от началото на годината 18963 хил. лева, което представлява ръст от 9,53% на годишна база. Хидравлични елементи и системи АД обявява прогнози за продажбите през месец май 2017 година в размер на 4800 хил. лева, с което очакваме общия ръст на продажбите да достигне 11,98% в сравнение със същия период на 2016 година.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Поздравления за което, моята ще е по скромна годишна минимална пенсия
Не се знае- знае ли се !
Де тоя късмет да минат ония от ОББ и като тях други, току виж ни произвели в полковници и генерали
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Друго си е да чуеш, че параходи се чакат да минат!
Е аз няма да ги дочакам , ама една годишна Майорска пенсийка може и да дочакам
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Е надяваме се няма да тръгне на обратно реката и където е текло пак да тече!
Друго си е да чуеш, че параходи се чакат да минат!
Е аз няма да ги дочакам , ама една годишна Майорска пенсийка може и да дочакам
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеНякой от Ямбол -града голяма? Или пък път да му се е било до там, че да каже на къде тече Тунджа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Steel Разгледай мнениеЗдравейте,
Можи ли повече информация за причинно-следствената връзка между Слънчев бряг - Интернешънъл ассет банк - ХЕС, и спада от деня при ХЕС.
БлагодаряТова обаче няма връзка с вчерашната дребна разпродажба.
Коментар
-
Можи ли повече информация за причинно-следствената връзка между Слънчев бряг - Интернешънъл ассет банк - ХЕС, и спада от деня при ХЕС.
Благодаря
Коментар
-
Благодаря
Коментар
Коментар