Да видим купувачите, но за мен абдикирането от Зрънчо е ..... абе не ми харесва
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) Архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от zahoПървоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от GakiПървоначално изпратено от Han KrumТук стана уникално тъпа инвестицията......изнасям се
Писн ми
Човешкия живот
ще бъде един безконечен възход
- нагоре! нагоре!
З е м я т а щ е б ъ д е р а й -
ще бъде!" /Гео Милев/
Коментар
-
Първоначално изпратено от zahoПървоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от GakiПървоначално изпратено от Han KrumТук стана уникално тъпа инвестицията......изнасям се
Писн ми
Коментар
-
Къде мислите ще вкарат при сгода парите от продажбите по дргуги позиции, например Софарма. Не е нормално да се купува толкова там... Аз мога да се обзаложа с всеки, че парите инвестирани в Софарма в настоящия момент ще донесат най малко печалби в бъдеще. Всеки си решава...Аз почнах да се опитвам да купувам някои неликвидни като развлечение (може би губене на време но едва ли и на пари)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от GakiПървоначално изпратено от Han KrumТук стана уникално тъпа инвестицията......изнасям се
Писн ми
Коментар
-
Първоначално изпратено от GakiПървоначално изпратено от Han KrumТук стана уникално тъпа инвестицията......изнасям се
Писн ми
Коментар
Коментар