IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Alpha-seeker
    Маса, от твоите уста в божиите уши, но е малко вероятно. Привилигированата може да остане на тези нива дори и при срив на обикновенната акция до 2! Ето тема за размисъл...
    Горните разсъждения са само скромното мнение на втора и не представлява препоръка за инжестиционни решения!
    Това със сигурност няма да стане

Коментар

• Маса, от твоите уста в божиите уши, но е малко вероятно. Привилигированата може да остане на тези нива дори и при срив на обикновенната акция до 2! Ето тема за размисъл...
      Горните разсъждения са само скромното мнение на автора и не представлява препоръка за инвестиционни решения!

Коментар

• Цяла седмица търговията тук прави консолидирано движение около 2.6. Не знам каква ще е новата посока, но мисля че посока ще има и то осезателна. Как мислите възможно ли е в следващите месеци да видим движение на връщане на цената около предното дъно на 2 лева.?

Коментар

• Първоначално изпратено от forex no_master
          Първоначално изпратено от kaloian
          http://www.investor.bg/?cat=5&id=86136
          Консолидираната печалба на Химимпорт нараства с 3,6%

..........а финансовите приходи възлизат на 3,265 млрд. лв. По-голямата част от последните представляват положителни разлики от промяна на валутни курсове.
          абе тия от Форекс ли печелят така здраво ?
          Завист ли надушвам
          определено!

Коментар

• Първоначално изпратено от kaloian
            http://www.investor.bg/?cat=5&id=86136

..........а финансовите приходи възлизат на 3,265 млрд. лв. По-голямата част от последните представляват положителни разлики от промяна на валутни курсове.
            Завист ли надушвам

Коментар

• http://www.investor.bg/?cat=5&id=86136

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat
                На една немалка част от акциите знаем цената на придобиване
                Те са само част от мажоритарния пакет на зърното!

Коментар

• На една немалка част от акциите знаем цената на придобиване

Коментар

• Първоначално изпратено от deneb
                    Първоначално изпратено от Balans
                    Първоначално изпратено от deneb
                    От двете сделки 10 млн. печалба. и 114 млн кеш?!?!?!?!?!?
                    Как го изчисли това с печалбата?!?!?!
                    Виж кеша си прав 114 908 214.1 без комисионните!
                    Според мен от тези сделки собственост няма да се смени, по-скоро се преструктурира собствеността.
                    По тази причина мисля, че книжата са прехвърлени на стойността на която се водят в дружеството. Още един коз за предното изречение, е че на извънрегулиран пазар се дължи данък.
                    Така, че спете спокойно деца :-P
                    \
                    Прочети сечетоводната политика на холдинга, всички се водят по номинал. Данък се дължи само ако продаваш с печалба

Поправи ме ако греша, но печалбата се формира като разлика от цена купува и цена продава ( комисионните няма да ги броя те влизат и в двете сделки) Това, че се водят по номинал нали не означава, че са ги придобили по номинал? А ние нямаме инфо каква е била цената на придобиване нали така ????
                    Според твоята логика са продали зърната на загуба а газовете на печалба?
                    Аз така мисля, може и да не съм прав разбира се!

Коментар

• Първоначално изпратено от Balans
                      Първоначално изпратено от deneb
                      Според мен от тези сделки собственост няма да се смени, по-скоро се преструктурира собствеността.
                      По тази причина мисля, че книжата са прехвърлени на стойността на която се водят в дружеството. Още един коз за предното изречение, е че на извънрегулиран пазар се дължи данък.
                      \
                      Прочети сечетоводната политика на холдинга, всички се водят по номинал. Данък се дължи само ако продаваш с печалба

Коментар

Коментар

• http://www.investor.bg/?cat=5&id=86100

Според организационната структура на Химимпорт АД, публикувана в уеб странцата на холдинга, двете дялови участия са прехвърлени на дъщерното Химимпорт груп АД.

Организацията на портфейла на Химимпорт АД след днешните сделки, вече е актуализирана в сайта на холдинга.

Това прехвърляне има приемственост, след като ЦКБ Груп ЕАД обедини финансовите участия на холдинга.

Коментар

Да видим купувачите, но за мен абдикирането от Зрънчо е ..... абе не ми харесва
                            100% ги прехвърлят към свърzани, но и мене ве4е ме драzни тва.
                            гн Креzов да ни каже може би????

Коментар

• Първоначално изпратено от antodim
                              мечкарник, може би поне счетоводната стойност. Все пак решава пазара, щом не ги купуват на тези стойности, значи не ги харесват.
                              Колко е счетоводната стойност ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
                                Първоначално изпратено от zaho
                                Първоначално изпратено от Han Krum
                                Първоначално изпратено от Gaki
                                Първоначално изпратено от Han Krum
                                Тук стана уникално тъпа инвестицията......изнасям се
                                Хане,отдавна си изразил негативното си отношение към акцията и вероятно не без основание.Но какво те бърка да почакаш до края на септември.Времената са смутни,не е подходящо да се вземат крайни решения.

Писн ми
                                Спри, не си отивай
                                Ми то като гледам цял ден немога да продам и 1-на акция на 2,63 лв
                                За това пък, можеш да шитнеш за толкова на глината

Коментар

Working...
                                X