Първоначално изпратено от Jay Gould
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) Архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Eдна супер яка снимка от наша колежка. Явно дамата има набито око за подробности, защото покрай тази табела съм минавал десетки пъти, но никога не съм и обръщал внимание, а тя я фокусирала за поколенията
http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Всъщност, каква е играта с тези конвертирания? При положение, че от известно време наблюдаваме големи сделки по обикновените и адекватни сделки при привилегированите, също и конвертирания, означава ли това, че някой продава голям брой обикновени, купува същия брой привилегировани, след което ги конвертира обратно в обикновени и реализира няколко стотинки на брой? Разсъжденията ми може и да са пълна глупост...Мненията ми не са препоръка за търговия.
Коментар
-
Конвертират още 188 000 привилегировани акции на Химимпорт в обикновени
13 Октомври 2009 11:44
Във връзка с подадено от Химимпорт АД-София заявление до БФБ-София АД, относно конвертиране на 188 000 броя задължително конвертуриеми привилегировани акции в обикновени акции, БФБ – София АД промени параметрите на допуснати до търговия на Официален пазар на акции, сегмент В на БФБ-София АД, емисии акции на Химимпорт АД.
Коментар
-
Хич не ме интересуват дъна и пикове....СТРАДАМ... ШЕФА(г-н Керезов) ме излъга...
Преди време се появиха слухове, че ТИМ ще купува ФК"Левски"...
Тогава във форума се породи преобладаващо НЕДОВОЛСТВО, граничещо с истерия...
И ШЕФА написа - по памет..." има слухове и за покупката на Барса, МЮ, Ливърпул"и т.н. шегички........................................... ..................
ДА, АМА НЕ...- кво стана...България Еър основен СПОНСОР на БАТКОВ...
ЕЕЕЕ, питам АЗ ??? - как да ти вярваме ШЕФЕ ??? Тъга, мрак и срамота...
Аз страдам...
ПП. За последен път пиша "ШЕФЕ"...С противниците , само на Вие...
Коментар
-
Ей, Хима как се насочил към планираното следносрочно дъно (2:23-2:35ч имам среща на пазара)....да не стане дългосрочно
http://dnevnik.bg/sport/2009/10/02/7...lojil_sreshtu/
Вчера на мача агитката му поиска оставката, въпреки че тя е силно манипулируема и е ясно кои са платените протежета на управление на отбора. Но.. ще дойде неговият ред!!! А и техния (междудругото).Мненията и коментарите ми не са препоръки за покупка или продажба на ЦК.
Коментар
-
Правилно решение,Gaki. :-) Дано и няколко други колеги те последват.
В тази жестока криза ,предизвикана заради сложни геополитически смети, всички сме на кораба в бурното море,дори и повечето мажоритари са с нас и драйфат вече и те от морската болест(люшкането).
И за тях не е утеха дъното като най-близката земя.
Да им дадем време и помним,че в буря капитана на кораба не се сменя,нито се лкати "лодката" ,а ние ,"независимите" ,от които май нищо не зависи, да си четем и тълкуваме отчетите,да си помагаме с информация оттук-оттам и да си търгуваме,ако смеем и знаем как.
Успехи! За жезъла-вярно беше маршалски и вярно беше Наполеон.
Коментар
-
Re: надупеният ефрейтор
Първоначално изпратено от gigowGrAKI,,GrAki,колко си прозорлив само.. . Нали си чул,че всеки ефрейтор "носи" в раницата си генералския жезъл. :-)
Все пак не разбирам защо тък с такъв жар плюеш позицията и спамиш темата?Повече ток мисля да не ти се връзвам и да спамим темата.
Когато Наполен е говорил за маршалски жезъл в раницата,той е визирал редовия войник.Но пък Адолф Хитлер е бил ефрейтор по време на Първата световна.Което не му попречи по-късно да прегази почти цяла Европа.
Калине,тук приключих с активните изяви и няма да бъда дразнител.Каквито и да са причините,вече е без значение.Успех на теб и имащите акции.
Коментар
-
GrAKI,,GrAki,колко си прозорлив само.. . Нали си чул,че всеки ефрейтор "носи" в раницата си генералския жезъл. :-)
Все пак не разбирам защо тък с такъв жар плюеш позицията и спамиш темата?Повече ток мисля да не ти се връзвам и да спамим темата.[/quote]
Маршалски жезъл. Наполеон го е казал. Маршалски, щото аз дослужих само до майор и ме хвана реформата ама нейсеНе спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от GakiПървоначално изпратено от kalinOooo,GrAKI,GrAKI,тъжно и самотно звучиш. Грааа,Грааа! И никой не ти се връзва.а? Съчувствам ти,тъжна и самотна душичке. Ако тази акция не разбираш,какво ли остава за по сложните ? Защо не се запишеш в някой курс за ограмотяване и преквалификация? Добър си на миш-машите. Запиши готварство.
А на тебе ти е ясно,нали?Иначе как са те произвели в ефрейтор?
Успехи,Gaki! :-)
Все пак не разбирам защо тук с такъв жар плюеш позицията и спамиш темата?Повече тук мисля да не ти се връзвам и да спамим темата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от GakiПървоначално изпратено от GakiGaki написа:
Химимпорт АД (6С4/CHIM) - Кодово име:kaloian/Gaki
Начален ден - 25.06.2009 г.;Краен срок - 30.09.2009 г.
Таргет = 4.30 лева за акция.;Начална цена на акция =2.123 Брой изминали работни сесии =67;Средна цена на акция =2.531/30.09.2009/
Оставащи работни сесии =0;Средна цена на акция = 2.531
Что мы потеряли уже не вернуть".
Коментар
Коментар