IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Jay Gould
    Eдна супер яка снимка от наша колежка. Явно дамата има набито око за подробности, защото покрай тази табела съм минавал десетки пъти, но никога не съм и обръщал внимание, а тя я фокусирала за поколенията

Дамата наистина има точно око,но 2 минути след публикацията беше изтрита или самата тя нещо е преосмислила.Ех,да можеше да прибави към снимката и 2 гюма...

Коментар

• Това къде е ?

Коментар

• Eдна супер яка снимка от наша колежка. Явно дамата има набито око за подробности, защото покрай тази табела съм минавал десетки пъти, но никога не съм и обръщал внимание, а тя я фокусирала за поколенията

http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Всъщност, каква е играта с тези конвертирания? При положение, че от известно време наблюдаваме големи сделки по обикновените и адекватни сделки при привилегированите, също и конвертирания, означава ли това, че някой продава голям брой обикновени, купува същия брой привилегировани, след което ги конвертира обратно в обикновени и реализира няколко стотинки на брой? Разсъжденията ми може и да са пълна глупост...
          Мненията ми не са препоръка за търговия.

Коментар

• Конвертират още 188 000 привилегировани акции на Химимпорт в обикновени
            13 Октомври 2009 11:44

Във връзка с подадено от Химимпорт АД-София заявление до БФБ-София АД, относно конвертиране на 188 000 броя задължително конвертуриеми привилегировани акции в обикновени акции, БФБ – София АД промени параметрите на допуснати до търговия на Официален пазар на акции, сегмент В на БФБ-София АД, емисии акции на Химимпорт АД.

Коментар

• Опа , какво стана.

Коментар

• Хич не ме интересуват дъна и пикове....СТРАДАМ... ШЕФА(г-н Керезов) ме излъга...
                Преди време се появиха слухове, че ТИМ ще купува ФК"Левски"...
                Тогава във форума се породи преобладаващо НЕДОВОЛСТВО, граничещо с истерия...
                И ШЕФА написа - по памет..." има слухове и за покупката на Барса, МЮ, Ливърпул"и т.н. шегички........................................... ..................
                ДА, АМА НЕ...- кво стана...България Еър основен СПОНСОР на БАТКОВ...
                ЕЕЕЕ, питам АЗ ??? - как да ти вярваме ШЕФЕ ??? Тъга, мрак и срамота...
                Аз страдам...

ПП. За последен път пиша "ШЕФЕ"...С противниците , само на Вие...

Коментар

• Ей, Хима как се насочил към планираното следносрочно дъно (2:23-2:35ч имам среща на пазара)....да не стане дългосрочно

http://dnevnik.bg/sport/2009/10/02/7...lojil_sreshtu/

Вчера на мача агитката му поиска оставката, въпреки че тя е силно манипулируема и е ясно кои са платените протежета на управление на отбора. Но.. ще дойде неговият ред!!! А и техния (междудругото).
                  Мненията и коментарите ми не са препоръки за покупка или продажба на ЦК.

Коментар

• Правилно решение,Gaki. :-) Дано и няколко други колеги те последват.
                    В тази жестока криза ,предизвикана заради сложни геополитически смети, всички сме на кораба в бурното море,дори и повечето мажоритари са с нас и драйфат вече и те от морската болест(люшкането).
                    И за тях не е утеха дъното като най-близката земя.
                    Да им дадем време и помним,че в буря капитана на кораба не се сменя,нито се лкати "лодката" ,а ние ,"независимите" ,от които май нищо не зависи, да си четем и тълкуваме отчетите,да си помагаме с информация оттук-оттам и да си търгуваме,ако смеем и знаем как.
                    Успехи! За жезъла-вярно беше маршалски и вярно беше Наполеон.

Коментар

• Re: надупеният ефрейтор

Първоначално изпратено от gigow
                      GrAKI,,GrAki,колко си прозорлив само.. . Нали си чул,че всеки ефрейтор "носи" в раницата си генералския жезъл. :-)

Все пак не разбирам защо тък с такъв жар плюеш позицията и спамиш темата?Повече ток мисля да не ти се връзвам и да спамим темата.
                      Маршалски жезъл. Наполеон го е казал. Маршалски, щото аз дослужих само до майор и ме хвана реформата ама нейсе [/quote]

Когато Наполен е говорил за маршалски жезъл в раницата,той е визирал редовия войник.Но пък Адолф Хитлер е бил ефрейтор по време на Първата световна.Което не му попречи по-късно да прегази почти цяла Европа.
                      Калине,тук приключих с активните изяви и няма да бъда дразнител.Каквито и да са причините,вече е без значение.Успех на теб и имащите акции.

Коментар

GrAKI,,GrAki,колко си прозорлив само.. . Нали си чул,че всеки ефрейтор "носи" в раницата си генералския жезъл. :-)

Все пак не разбирам защо тък с такъв жар плюеш позицията и спамиш темата?Повече ток мисля да не ти се връзвам и да спамим темата.[/quote]

Маршалски жезъл. Наполеон го е казал. Маршалски, щото аз дослужих само до майор и ме хвана реформата ама нейсе
                        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Първоначално изпратено от Gaki
                          Първоначално изпратено от kalin
                          Oooo,GrAKI,GrAKI,тъжно и самотно звучиш. Грааа,Грааа! И никой не ти се връзва.а? Съчувствам ти,тъжна и самотна душичке. Ако тази акция не разбираш,какво ли остава за по сложните ? Защо не се запишеш в някой курс за ограмотяване и преквалификация? Добър си на миш-машите. Запиши готварство.
                          "Мъдрият се учи да може, умният - да знае. Само на глупака всичко му е ясно".
                          А на тебе ти е ясно,нали?Иначе как са те произвели в ефрейтор?
                          GrAKI,,GrAki,колко си прозорлив само.. Аз съм кажи- речи щом казваш ефрейтор. :-) Само че имах за едни неща пълномощни (политически,ей,да не мислиш други например ,да мога да обявявам войни.. :-) от двама министри на отбраната. А друг министър на отбраната(казваха му бай Добри Джуров) ми закачи отляво на гърдите нещо метално в Дома на Армията. Знаеш ли какви му бяха очите? Сиви,стоманени,проницателни.. Въобще да знаеш,министрите на отбраната на БГ винаги са имали слабост към ефрейторите. Ясно защо. Нали си чул,че всеки ефрейтор "носи" в раницата си генералския жезъл. :-) Ти си умен ,виждам,дори с езика(езиците) си добре. Нема начин да нe си поне старшина..
                          Успехи,Gaki! :-)

Все пак не разбирам защо тук с такъв жар плюеш позицията и спамиш темата?Повече тук мисля да не ти се връзвам и да спамим темата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki

"Не надо грустить, господа офицеры,
                            Что мы потеряли уже не вернуть".
                            Гаки, почему грустиш ?
                            " .... а может вернемся,
                            за чем нам поручик, чужая земля" )))

Коментар

• Стига спам...

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki
                                Първоначално изпратено от Gaki
                                Gaki написа:
                                Химимпорт АД (6С4/CHIM) - Кодово име:kaloian/Gaki
                                Начален ден - 25.06.2009 г.;Краен срок - 30.09.2009 г.
                                Таргет = 4.30 лева за акция.;Начална цена на акция =2.123 Брой изминали работни сесии =67;Средна цена на акция =2.531/30.09.2009/
                                Оставащи работни сесии =0;Средна цена на акция = 2.531
                                Aми тук всичко свърши.При пълно разминаване с очакванията на мнозинството.Привилегированите са още по-зле.Всъщност,това им е единствената привилегия.Флагманът ще бъде теглен на буксир до отреденото място за рециклиране на ненужни машинни части.Между другото:някой ще подскаже ли дали има процъвтяваща коя и да е губерния от доскоро огромната "империя на врътките" на великото трибуквие.Или навсякъде извръткани са единствено инвеститорите?
                                "Не надо грустить, господа офицеры,
                                Что мы потеряли уже не вернуть".

Коментар

Working...
                                X