IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4i40
    Хич не ме интересуват дъна и пикове....СТРАДАМ... ШЕФА(г-н Керезов) ме излъга...
    Преди време се появиха слухове, че ТИМ ще купува ФК"Левски"...
    Тогава във форума се породи преобладаващо НЕДОВОЛСТВО, граничещо с истерия...
    И ШЕФА написа - по памет..." има слухове и за покупката на Барса, МЮ, Ливърпул"и т.н. шегички........................................... ..................
    ДА, АМА НЕ...- кво стана...България Еър основен СПОНСОР на БАТКОВ...
    ЕЕЕЕ, питам АЗ ??? - как да ти вярваме ШЕФЕ ??? Тъга, мрак и срамота...
    Аз страдам...

ПП. За последен път пиша "ШЕФЕ"...С противниците , само на Вие...
    За индивидите, които са щастливи, когато другите са страдат...-
    Моето "стадание" бе за връзките на ФК "Левски" с ТИМ, а не за "успехите" на левскарите в страната и навън...
    За борсата...ще видим...но досега - закрити позиции с 14к печалба и 9к реинвестиции....
    Малее, що услуги по магистралата ще има да наваксваш...

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40
      Хич не ме интересуват дъна и пикове....СТРАДАМ... ШЕФА(г-н Керезов) ме излъга...
      Е нали това е целта чичка?
      Ясно е че лъжите им ще излязат някога наяве, но дотогава могат да съберат парите на балъците...

Както преди месеци каза един от големите 'бизнесмени' "Нямам загуби. На борсата някакви губят, ама това няма общо с мен".

Звучи ли ти някак познато?
      Мнението ми е препоръка за покупка или за продажба на акции.

Коментар

• Притежавам акции от тази компания,купени наскоро,но покрай групировката,собственик на фирмата започнах да си задавам едни сложни въпроси...Трябва ли да финансираме със наши пари явно бандитски структури?Трябва ли да печелим от нещастието на някои други наши сънародници-та Варна се е превърнал май в крепостен град...Няма ли други компании откъдето да правим добри пари?Трябва ли да изразим,както можем гражданското си мнение?Може би звучи наивно,ама крайно времее да се зароди гражданско общество и всеки да устоява мнението си.Аз моето ше го изразя още утре на борсата-познайте как...)

Коментар

• А така БАТКО,а така. После им продавай след месец-два.
          Ама за акъла ,къде ти дадох,а викни две бири,де. Нема да ти подсказвам вече. Добре,може и една.
          То тва,къде ти го казах и ти си го знаеше. :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от kalin
            Меченца игриви,хайде беж в гората,щото ще кажа на БАТКО пак да дойде.
            БАТКО е много силен и обича мечешки пържоли и печени цели мечета с лимон в устата. :-)
            Не разбрахте ли че Батко усредни загуби с продажбите на 2,6-2,7.. Някои ден когато обората съвсем изчезне отново тука ще даваме тон за песен.

Коментар

• Меченца игриви,хайде беж в гората,щото ще кажа на БАТКО пак да дойде.
              БАТКО е много силен и обича мечешки пържоли и печени цели мечета с лимон в устата. :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от DD
                Абе Доверие не излязоха ли вече бе Майна ?
                Те нямаше ли въобще да не влизат ?

Коментар

• Марк Рич: Нямаше да успея, ако не давах огромни подкупи
                  http://dnevnik.bg/sviat/2009/10/21/8...davah_ogromni/

Коментар

• Първоначално изпратено от Майната
                    Тука доволно ) влезна един " институционален местен инвеститор " - конкурентен пенсионен фонд ) на аукциона и си търси малката ) , но сигурна 15% доходност ) и докато не му ги вземат ) няма да огрее слънце нито тук ) нито при обикновенните )
                    но после ще последва експлозия ) нали знаете като се държи много време тенджера под налягане )
                    Абе Доверие не излязоха ли вече бе Майна ?

Коментар

• Тука доволно ) влезна един " институционален местен инвеститор " - конкурентен пенсионен фонд ) на аукциона и си търси малката ) , но сигурна 15% доходност ) и докато не му ги вземат ) няма да огрее слънце нито тук ) нито при обикновенните )
                      но после ще последва експлозия ) нали знаете като се държи много време тенджера под налягане )
                      Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• АБЕ КЪДЕ Е БАТКО? :-(
                        ДА ГИ ОПАПА. :-)
                        До три са се запънали няколко по 100К :-)

Коментар

• Re: надупеният ефрейтор

Първоначално изпратено от graki
                          Оу, апокалиптичната душичка - сега се оказа и майорче /най-вероятно никога невидяло оръжие в нежните си ръчички/ - е какво умно да очакваме от шапкар, пък бил той бивш, пък бил той и полуистински
                          В този пост не Gaki казва, че е бил майор, ами аз. Просто има грешка при копи-пействането.
                          ДА, бил съм и никога не съм се срамувал от това. Бях технически офицер. Нали все някой трябваше да поддържа техниката. Но не съм убивал никого, за щастие.
                          А относно оптимизма, в тази акция не виждам такъв. На 22.04.09 акцията беше 2.57, сега е 2.53 и за к'во само се обиждаме по форумите?
                          Не е препоръка. Силно съм заинтерисуван акцията да се покачи. Заедно с привилегированите представлява 20% от портфейла ми.
                          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Re: надупеният ефрейтор

Първоначално изпратено от Gaki
                            Първоначално изпратено от kalin
                            Oooo,GrAKI,GrAKI,тъжно и самотно звучиш. Грааа,Грааа! И никой не ти се връзва.а? Съчувствам ти,тъжна и самотна душичке. Ако тази акция не разбираш,какво ли остава за по сложните ? Защо не се запишеш в някой курс за ограмотяване и преквалификация? Добър си на миш-машите. Запиши готварство.
                            "Мъдрият се учи да може, умният - да знае. Само на глупака всичко му е ясно".
                            А на тебе ти е ясно,нали?Иначе как са те произвели в ефрейтор?
                            Оу, апокалиптичната душичка - сега се оказа и майорче /най-вероятно никога невидяло оръжие в нежните си ръчички/ - е какво умно да очакваме от шапкар, пък бил той бивш, пък бил той и полуистински

Коментар

• Първоначално изпратено от Пухче
                              Вярно е,че имам много набито око.Рядко ми убягват подробности. Ха честито инвеститори,смело напред и продължавайте в същия дух!
                              Снимката е велика! Направо си е за "Пулицър"
                              http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Вярно е,че имам много набито око.Рядко ми убягват подробности. Ха честито инвеститори,смело напред и продължавайте в същия дух!

Коментар

Working...
                                X