IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• надупеният ефрейтор

Първоначално изпратено от kalin
    Oooo,GrAKI,GrAKI,тъжно и самотно звучиш. Грааа,Грааа! И никой не ти се връзва.а? Съчувствам ти,тъжна и самотна душичке. Ако тази акция не разбираш,какво ли остава за по сложните ? Защо не се запишеш в някой курс за ограмотяване и преквалификация? Добър си на миш-машите. Запиши готварство.
    "Мъдрият се учи да може, умният - да знае. Само на глупака всичко му е ясно".
    А на тебе ти е ясно,нали?Иначе как са те произвели в ефрейтор?

Коментар

• Oooo,GrAKI,GrAKI,тъжно и самотно звучиш. Грааа,Грааа! И никой не ти се връзва.а? Съчувствам ти,тъжна и самотна душичке. Ако тази акция не разбираш,какво ли остава за по сложните ? Защо не се запишеш в някой курс за ограмотяване и преквалификация? Добър си на миш-машите. Запиши готварство.

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki
        Първоначално изпратено от Gaki
        Gaki написа:
        Химимпорт АД (6С4/CHIM) - Кодово име:kaloian/Gaki
        Начален ден - 25.06.2009 г.;Краен срок - 30.09.2009 г.
        Таргет = 4.30 лева за акция.;Начална цена на акция =2.123 Брой изминали работни сесии =66;Средна цена на акция =2.583/29.09.2009/
        Оставащи работни сесии =01;Средна цена на акция = (???)
        Aми тук всичко свърши.При пълно разминаване с очакванията на мнозинството.Флагманът ще бъде теглен на буксир до отреденото място за рециклиране на ненужни машинни части.Между другото:някой ще подскаже ли дали има процъвтяваща коя и да е губерния от доскоро огромната "империя на врътките" на великото трибуквие.Или навсякъде извръткани са единствено инвеститорите?
        да свърши, запъна се след първия тласък...

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki
          Gaki написа:
          Таргет = 4.30 лева за акция.;Начална цена на акция =2.123 Брой изминали работни сесии =67;Средна цена на акция =2.531/30.09.2009/
          Оставащи работни сесии =0;Средна цена на акция = 2.531
          Aми тук всичко свърши.При пълно разминаване с очакванията на мнозинството.Привилегированите са още по-зле.Всъщност,това им е единствената привилегия.Флагманът ще бъде теглен на буксир до отреденото място за рециклиране на ненужни машинни части.Между другото:някой ще подскаже ли дали има процъвтяваща коя и да е губерния от доскоро огромната "империя на врътките" на великото трибуквие.Или навсякъде извръткани са единствено инвеститорите?

Коментар

• Gaki написа:
            Таргет = 4.30 лева за акция.;Начална цена на акция =2.123
            Брой изминали работни сесии =66;Средна цена на акция =2.583/29.09.2009/
            Оставащи работни сесии =01;Средна цена на акция = (???)

Коментар

• Или пак - "вътрешно преструктуриране"

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow
                Първоначално изпратено от desperado
                Първоначално изпратено от gigow
                Някой изсипа милион и двеста и шейсет хиляди по двете акции в 11.38 ч . Може ли да се разбере кой?
                Не вивдаш ли че се купиха и продадоха едновременно и някой спеючели просто от разликата 2 ст на акция.
                Пакета от 250 000 привилегировани е купен 2 секунди след пакета 250 000 обикновени. Това за мен значи, че купувача е един и същ. Не съм специалист, само ми е интересно кой е купувача, че двете акции формират доста голяма част от портфейла ми.
                Защо аз мисля, че логиката ти е погрешна - купувачът в едната е продавач в другата и обратното...
                Мненията и коментарите ми не са препоръки за покупка или продажба на ЦК.

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado
                  Първоначално изпратено от gigow
                  Някой изсипа милион и двеста и шейсет хиляди по двете акции в 11.38 ч . Може ли да се разбере кой?
                  Не вивдаш ли че се купиха и продадоха едновременно и някой спеючели просто от разликата 2 ст на акция.
                  Пакета от 250 000 привилегировани е купен 2 секунди след пакета 250 000 обикновени. Това за мен значи, че купувача е един и същ. Не съм специалист, само ми е интересно кой е купувача, че двете акции формират доста голяма част от портфейла ми.
                  Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow

Коментар

• Първоначално изпратено от iv
                      Авиокомпания ще закриля Левски
                      Пон, 2009-09-28 11:54
                      Отборът на Левски има нов спонсор от днес. Шампионите и Bulgarian Air подписаха договор за реклама и партньорство, съобщиха от клуба.

По този начин българската авиокомпания се превръща в един от основните рекламодатели на "сините".
                      Да гонят Батков, купят Левски - да ги накарат тия да тренират на Албена на базата, че тоя отбор много го занемариха...

НИЕ ДАВАМЕ СЪРЦЕТО И ДУШАТА СИ ЗА ОТБОРА, А той СЕ ГАВРИ С НАС!!!!БАТКОФФФФ ВЪН ОТ ЛЕВСКИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!САМО ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                      Мненията и коментарите ми не са препоръки за покупка или продажба на ЦК.

Коментар

• Авиокомпания ще закриля Левски
                        Пон, 2009-09-28 11:54
                        Отборът на Левски има нов спонсор от днес. Шампионите и Bulgarian Air подписаха договор за реклама и партньорство, съобщиха от клуба.

По този начин българската авиокомпания се превръща в един от основните рекламодатели на "сините".

Коментар

• цацата сме като мен със стотици или няколко хиляди бройки или мършави депозити а тези не са от нас

Коментар

• Първоначално изпратено от 2105
                            по важно е кой купува
                            Не виждаш ли че този който е продал е един? А купувачите са ясни... Това е многобройна цаца, която все се мъчи да хване дъното и накрая само служи за храна на големите риби!
                            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от 2105
                              по важно е кой купува но и той не е ясен
                              Това имах предвид, защото е ясно, че е един и същ.
                              Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• по важно е кой купува но и той не е ясен

Коментар

Working...
                                X