Първоначално изпратено от panterata na pop folka
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) Архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
ОК
-
Първоначално изпратено от ОКПървоначално изпратено от panterata na pop folkaПървоначално изпратено от ОКАми ако има разлика в пъти, примерно обикновените са 10 лева, а привилегированите - 3, нали всеки ще гледа да купи прив. по 3 лева, да ги конвертира и да ги продаде по 10. Идеален арбитраж. Мислиш ли, че може да се получи за дълго време?
Коментар
-
ОК
Първоначално изпратено от panterata na pop folkaПървоначално изпратено от ОКАми ако има разлика в пъти, примерно обикновените са 10 лева, а привилегированите - 3, нали всеки ще гледа да купи прив. по 3 лева, да ги конвертира и да ги продаде по 10. Идеален арбитраж. Мислиш ли, че може да се получи за дълго време?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ОКАми ако има разлика в пъти, примерно обикновените са 10 лева, а привилегированите - 3, нали всеки ще гледа да купи прив. по 3 лева, да ги конвертира и да ги продаде по 10. Идеален арбитраж. Мислиш ли, че може да се получи за дълго време?
Коментар
-
ОК
Ами ако има разлика в пъти, примерно обикновените са 10 лева, а привилегированите - 3, нали всеки ще гледа да купи прив. по 3 лева, да ги конвертира и да ги продаде по 10. Идеален арбитраж. Мислиш ли, че може да се получи за дълго време?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ОКПървоначално изпратено от panterata na pop folkaПървоначално изпратено от Brazilia231Нещо да попитам по знаещите колеги..
Има обикновени на хим и привилигировани.На обикновените вече излязох на 0.
Според мен имам далавера да ги продам всичките без печалба и да си купя привилигировани на по ниска цена /те ще ми носят и дивиденти/.
Правилно ли разсъждавам или някъде бъркам?
Коментар
-
ОК
Първоначално изпратено от panterata na pop folkaПървоначално изпратено от Brazilia231Нещо да попитам по знаещите колеги..
Според мен имам далавера да ги продам всичките без печалба и да си купя привилигировани на по ниска цена /те ще ми носят и дивиденти/.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Brazilia231Нещо да попитам по знаещите колеги..
Коментар
-
Първоначално изпратено от kalinКато се поуморят,направят плато световните индекси до след около 6 месеца от циркулиращите по световните борси няколко трилиона евро или долари един промил от тях могат да забележат,че и при нас може да има далаверка . Тогава в графиката това е означено с т. 16 и възглас със болка "Не може да бъде". До къде чакаш,че ще расте DJ,до 20 000 ???Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от мечето ЙогиПървоначално изпратено от kalinПървоначално изпратено от GakiПървоначално изпратено от kalinХайде ,рибки,ефенди Gaki ви е сипал в тигана вкусотйики във вкусна мазнинка. :-)
Та пожелавам ти в твоя тиган да ти се удаде възможност да изпържваш( и да попържаш !!!) риба ТОН на твоя котлон в твоя тиган ... :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от ОКПървоначално изпратено от Майнатакато гледам ) как каквото капне се обира тук не ще да е гакината бобслей пързалка ) а шанца за ски скокове )
Коментар
-
Първоначално изпратено от kalinПървоначално изпратено от GakiПървоначално изпратено от kalinХайде ,рибки,ефенди Gaki ви е сипал в тигана вкусотйики във вкусна мазнинка. :-)
Та пожелавам ти в твоя тиган да ти се удаде възможност да изпържваш( и да попържаш !!!) риба ТОН на твоя котлон в твоя тиган ... :-)
Коментар
Коментар