IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Gaki
    Първоначално изпратено от kalin
    Хайде ,рибки,ефенди Gaki ви е сипал в тигана вкусотйики във вкусна мазнинка. :-)
    Калине,виждаш,че подържам възпитан тон.Би могъл да бъдеш по-щедър в пожеланията.Всъщност,надявам се не на рибки,а на рибоци.Не е задължително точно по тая позиция.Но това няма да са съфорумците,разбира се.Те за в тигана не са дорасли.
    Е,ефенди Gaki, понеже още ми е криво,че словоблудства по позицията, която не е невъзможно( ако й нормализираме цената спрямо икономическите резултати , отчети и коефициенти) да се превърне във мощен "влекач" и на други позиции на БФБ, а нататък... само си викам "Дано.." Ако ние не го направим,ще дойдат чужденци и ще го направят до половин година,ще нормализират коефициентите и цената, ще се увлечем по тях и.и...,и в един момент ще разберем,че сме овладели "френската" лИбоф"... (Алианц,края на 2007!!!) :-)
    Та пожелавам ти в твоя тиган да ти се удаде възможност да изпържваш( и да попържаш !!!) риба ТОН на твоя котлон в твоя тиган ... :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Майната
      като гледам ) как каквото капне се обира тук не ще да е гакината бобслей пързалка ) а шанца за ски скокове )
      Мдааа и скачачите сега са във въздуха, преди да почнат да падат.

Коментар

• като гледам ) как каквото капне се обира тук не ще да е гакината бобслей пързалка ) а шанца за ски скокове )
        Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• Първоначално изпратено от kalin
          Хайде ,рибки,ефенди Gaki ви е сипал в тигана вкусотйики във вкусна мазнинка. :-)
          Калине,виждаш,че подържам възпитан тон.Би могъл да бъдеш по-щедър в пожеланията.Всъщност,надявам се не на рибки,а на рибоци.Не е задължително точно по тая позиция.Но това няма да са съфорумците,разбира се.Те за в тигана не са дорасли.

Коментар

• Хайде ,рибки,ефенди Gaki ви е сипал в тигана вкусотйики във вкусна мазнинка. :-)

Коментар

• Re: Майната

Първоначално изпратено от хималайска мечка
              Първоначално изпратено от Gaki
              Първоначално изпратено от 4i40
              [Казвах го и когато бяхме на 18.00 кинта.Сега къде сме?И след като неминуемо стигнем някой ден 3.30,ще преливате от щастие.Колкото до пързалката,това са сезонни спортове,но точно сега е началото.
              Гаки, имам чувството, че искаш да ме ощасливиш........с това 3.3 !!!
              За къде си се разбързал,4i40,щастието има и други измерения.Ще дойде време,ще бъдем много над 3.30.Но тия дни ни предстоят някои забавни неща.Обстановката е такава."Каквото за всички турци,такова и за кьор Хасан".Народът нервен,при вида само на една шейна се разпениха.Търпение им липсва,но това е присъщо на нацията.Генна обремененост.
              Грешиш, нашата нация е много търпелива. А за турската не знам, ако нея имаш предвид.
              Нямам предвид турците,с тях имаме много общи табиети.Търпението е присъщо на далекоизточните народи,преди всичко Китай,Япония,Корея.Българското търпение всъщност е примирение.Има сериозна разлика между двете.

Коментар

[Казвах го и когато бяхме на 18.00 кинта.Сега къде сме?И след като неминуемо стигнем някой ден 3.30,ще преливате от щастие.Колкото до пързалката,това са сезонни спортове,но точно сега е началото.
                За къде си се разбързал,4i40,щастието има и други измерения.Ще дойде време,ще бъдем много над 3.30.Но тия дни ни предстоят някои забавни неща.Обстановката е такава."Каквото за всички турци,такова и за кьор Хасан".Народът нервен,при вида само на една шейна се разпениха.Търпение им липсва,но това е присъщо на нацията.Генна обремененост.
                Грешиш, нашата нация е много търпелива. А за турската не знам, ако нея имаш предвид.

Коментар

• Аз не бързам за никъде.Седя си на кунките и гледам...
                  Закачката ми беше за числото 3.3 лв.Преди време отговарях на една "бледка", че средната ми цена на обикн. ХИМ е 3.3, та реших ,че си се загрижил специално.....
                  успехи, на 13.30 да продадеш...

Коментар

Коментар

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
                        Първоначално изпратено от мечето Йоги
                        Първоначално изпратено от Hakkinen
                        Първоначално изпратено от Майната
                        хаххха ти май същото обяви на 1.35 ) хаха ) верно ги усещаш нещата )
                        обаче и не сме много далече оттам ))
                        Малко повече от 100% над това ниво... не е много казваш
                        от 1,35 до 1.48 ??? ... 100% ???
                        Темата е за Химимпорт и бях останал с впечатлението, че за тях става дума... посипвам си главата с пепел и се извинявам за невярната забележка

P.S. Но сега като прегледах по-внимателно мненията, май наистина за Химимпорт иде реч
                        ааа, сори, този път може аз да съм се осрал, понеже си мислех, че става дума за ccb. Развален телефон ))

Коментар

• Първоначално изпратено от kalin
                          Гаки,Гаки,явно продаде и отново ти трябва да заредиш в ниското.
                          Ликвидна позицйика,а?
                          Само да можеш да й бъдеш маркетмейкър,а?
                          Пусти пари няма,,така ли е?
                          Как смяташ,ще се намерят ли "рибки" да ТИ клъвнат? :-)
                          Нали беше обещал да не смрадиш и спамиш темата.Сам ли си? Ръкоблудстваш ли?
                          Почвай поетичните си "полюции"?
                          Гаки не можа да разбере че риска от търговия на неликвидна борса е голям, понякога уцелваш... Понякога не. С Хим промяната беше по учебник... пазара върви нагоре с колкото се може по-малко ездачи.
                          Момчето участва само на БФБ и го чакат гладни години ако мисли да търгува...

Коментар

• Първоначално изпратено от мечето Йоги
                            Първоначално изпратено от Hakkinen
                            Темата е за Химимпорт и бях останал с впечатлението, че за тях става дума... посипвам си главата с пепел и се извинявам за невярната забележка

P.S. Но сега като прегледах по-внимателно мненията, май наистина за Химимпорт иде реч
                            "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen

Коментар

• Гаки,Гаки,явно продаде и отново ти трябва да заредиш в ниското.
                                Ликвидна позицйика,а?
                                Само да можеш да й бъдеш маркетмейкър,а?
                                Пусти пари няма,,така ли е?
                                Как смяташ,ще се намерят ли "рибки" да ТИ клъвнат? :-)
                                Нали беше обещал да не смрадиш и спамиш темата.Сам ли си? Ръкоблудстваш ли?
                                Почвай поетичните си "полюции"?

Коментар

Working...
                                X