If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) Архив 1
Абе че ТИМ са си ТИМ ми е ясно.
ТИМ май значеше някакво образование ,отбор като Манчестер Юнайтед.
Пустите му числа около тях не са ми ясни.
Кво значи P/E =3.37
P/B=0.43
P/S=o.65
EPS=0.86 лева.
Някой по-умен,който разбира и от депозити в банки що не вземе малко да ни осветли.
Плиииз! :-)
Значи че никой не вярва вече на числата им... горе долу както с дефицита на Гърция...
числата (П/Е П/Б П/С) дори и по 2 да ги умножиш
акциите пак са на смешни цени.
Кво значи P/E =3.37
P/B=0.43
P/S=o.65
EPS=0.86 лева.
Някой по-умен,който разбира и от депозити в банки що не вземе малко да ни осветли.
Значи че никой не вярва вече на числата им... горе долу както с дефицита на Гърция...
Днес някой са крачка по-близко до блаженството. Освободиха се от ненужните хартйики,наречени акции(съсобственост в бизнес с право на дивидент или ликвидационен дял при АПОКАЛИПСИС)
Сега спокойно могат да се гръмнат ако искат или да скочат от някъде от високо и да се преселят във вечните ловни полета,където бизоните не свършват.
Разбира се никому не препоръчам нищо. Нито покупки-нито продажби.
Аз имам паркинсон,конвулсйи и с си стискам акцйиките. :-)
Кво значи P/E =3.37
P/B=0.43
P/S=o.65
EPS=0.86 лева.
Е аз не ги разбирам чак толкова нещата, колкото един средностатистически форумен трол, но се замислям дали тези покупки нямат нещо общо с предстоящия отчет за Q1... Само предположение, разбира се
Hakkinen,
По скоро си задавам въпросът ако са свързани какво са измислили за купуване с пазарна поръчка..... Ако са гърци ще има растеж в близко време..... с 10 %....
Не е препоръка и нямам акции...
Е аз не ги разбирам чак толкова нещата, колкото един средностатистически форумен трол, но се замислям дали тези покупки нямат нещо общо с предстоящия отчет за Q1... Само предположение, разбира се
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
]"Мои стихи – о том, что не случилось,
Что быть могло, но так и не сбылось,
Что получалось, но не получилось,
Пасьянс, в котором что-то не сошлось…"[/color]/Людмила Ф.Бабочка /
Така или иначе,Андрешковците успяха да заличат допуснатата вчера грешка от някого,защитавайки по най-достоен начин парцаливата си репутация.
Имам много привилегировани акции, но ми се иска да паднат, за си купя още че продадох преди доста месеци на 2,8 едни 20,000 бр и лихвата по влога, който изтича след дни не ми се види да е достатъчна за упражнението.
Хайде моля троловете да пишат повече и всички поръчки отляво да се разчистят.
Имам много привилегировани акции, но ми се иска да паднат, за си купя още че продадох преди доста месеци на 2,8 едни 20,000 бр и лихвата по влога, който изтича след дни не ми се види да е достатъчна за упражнението.
Хайде моля троловете да пишат повече и всички поръчки отляво да се разчистят.
Коментар