Първоначално изпратено от дългосрочен
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) Архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93Gakи,
Откъде намери тази супер картинка ,която показва действителната обстановка на нашата борса.....
За позицията съм сигурен ,че никой от пишещите във Форума с изключение на господин Керезов не може да претендира за подобие с онова милото и мяукащо животинче в ъгъла..... а по скоро с онова подскачащото на което са му подхвърлили сиренце....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТРОЛПървоначално изпратено от дългосроченЧестито на инвеститорите тук. Дано покупките не са от свързани лица.Това е втори опит да се качи позицията.
Коментар
-
Gakи,
Откъде намери тази супер картинка ,която показва действителната обстановка на нашата борса.....
За позицията съм сигурен ,че никой от пишещите във Форума с изключение на господин Керезов не може да претендира за подобие с онова милото и мяукащо животинче в ъгъла..... а по скоро с онова подскачащото на което са му подхвърлили сиренце....
Коментар
-
Първоначално изпратено от МайнатаПървоначално изпратено от bertramне знам дали някой не се обърка с привилигерованите, но графиката е много красива!"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
Коментар