If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) Архив 1
Е аз не ги разбирам чак толкова нещата, колкото един средностатистически форумен трол, но се замислям дали тези покупки нямат нещо общо с предстоящия отчет за Q1... Само предположение, разбира се
Hakkinen,
По скоро си задавам въпросът ако са свързани какво са измислили за купуване с пазарна поръчка..... Ако са гърци ще има растеж в близко време..... с 10 %....
Не е препоръка и нямам акции...
Какви гърци, бе не им ли виждаш индекса - от ноември кляка, по някаква случайност и нашия оттогава .... защо ли. Може би купуват защото. Смешки.
Числата тук нямат никакво значение, защото са такива, каквито мажоритаря иска да са. Което не променя финансовото състояние на компанията (което никой не знае какво е). Точно затова и много хора започнаха да странят от тази акция, а и не само от нея. Днес листват Галата, утре Велграф, вдругиден не знам какво си, и печалбата расте. Докога ще е така обаче...
Велграф вързани ли са с ТИМ по някаква линия, че не съм запознат?
Числата тук нямат никакво значение, защото са такива, каквито мажоритаря иска да са. Което не променя финансовото състояние на компанията (което никой не знае какво е). Точно затова и много хора започнаха да странят от тази акция, а и не само от нея. Днес листват Галата, утре Велграф, вдругиден не знам какво си, и печалбата расте. Докога ще е така обаче...
Точно затова не инвестирам нито лев в холдинга - дъщерни и свързани с него. Горното е 100 % вярно.
Лелеее,колко сте прави.
А един човечец не знаеше тези неща и днес си е купил над 100 000 акции. Изгоря човечеца с без малко 300 000 лева. :-(
Някой ако го познава да го отвори и направо да му каже от кои акции да си купи. :-)
Точно затова не инвестирам нито лев в холдинга - дъщерни и свързани с него. Горното е 100 % вярно.
Велграф вързани ли са с ТИМ по някаква линия, че не съм запознат?
Абе че ТИМ са си ТИМ ми е ясно.
ТИМ май значеше някакво образование ,отбор като Манчестер Юнайтед.
Пустите му числа около тях не са ми ясни.
Кво значи P/E =3.37
P/B=0.43
P/S=o.65
EPS=0.86 лева.
Някой по-умен,който разбира и от депозити в банки що не вземе малко да ни осветли.
Плиииз! :-)
Значи че никой не вярва вече на числата им... горе долу както с дефицита на Гърция...
числата (П/Е П/Б П/С) дори и по 2 да ги умножиш
акциите пак са на смешни цени.
Абе че ТИМ са си ТИМ ми е ясно.
ТИМ май значеше някакво образование ,отбор като Манчестер Юнайтед.
Пустите му числа около тях не са ми ясни.
Кво значи P/E =3.37
P/B=0.43
P/S=o.65
EPS=0.86 лева.
Някой по-умен,който разбира и от депозити в банки що не вземе малко да ни осветли.
Плиииз! :-)
Значи че никой не вярва вече на числата им... горе долу както с дефицита на Гърция...
числата (П/Е П/Б П/С) дори и по 2 да ги умножиш
акциите пак са на смешни цени.
Те вече са по две, защото в тези горе цифри не се отчита че има 90 млн. привилегировани акции, а по тях има 18 млн. дивидент на година
Така че P/B от 0.43 го пиши направо 1-ца, горе долу
http://vbox7.com/play:6b57c30dca
Коментар
ОК
Коментар