IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от duzo Разгледай мнение
    нямам акции и не търся балъци. след като мина датата за дивидента ми стана станно, че се оттеглиха всички ордери купува, а логичното бе привилетата да върнат до обикновените и пак да почне надлъгването.
    А за балъците - ако имах привилигировани щях да продам 1к на 2,11 и да купя 1,1к обикновени на 1,95 (ако държа на хима). в момента тия хартии би трябвало да са абсолятно равни.
    Не е точно така колега. Дивидента за 2009г. се изплаща от дата на на вписването на емисията в ТР до 31.12.2009г., което означава, че в момента в акцията има още един шестмесечен дивиден натрупан( при равни други условия) затова цената не падна до тази на обикновенните. А защо се изтриха офертите ти е написал колегата по-долу.
    Успех в инвестирането !! :-))

Коментар

нямам акции и не търся балъци. след като мина датата за дивидента ми стана станно, че се оттеглиха всички ордери купува, а логичното бе привилетата да върнат до обикновените и пак да почне надлъгването.
      А за балъците - ако имах привилигировани щях да продам 1к на 2,11 и да купя 1,1к обикновени на 1,95 (ако държа на хима). в момента тия хартии би трябвало да са абсолятно равни.
      Борсата сваля автоматично всички ордери, когато има "корпоративно събитие". Колко хора са си ги пуснали отново е отделен въпрос.

Коментар

• Последно?

Първоначално изпратено от duzo Разгледай мнение
        не търся балъци. след като мина датата за дивидента ми стана станно, че се оттеглиха всички ордери купува, а логичното бе привилетата да върнат до обикновените и пак да почне надлъгването.
        Първоначално изпратено от duzo Разгледай мнение
        защо не се търсят привилетата. дивидентче ще дават хората и пак никой не ги ще.

Коментар

• нямам акции и не търся балъци. след като мина датата за дивидента ми стана станно, че се оттеглиха всички ордери купува, а логичното бе привилетата да върнат до обикновените и пак да почне надлъгването.

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
            Сигурно иска да си продаде акциите на някой балък дето не знае, че ex-dividend date мина!
            Мен щото ми е мъгла точно кога е крайната дата, та ми минаха едни такива мисли за умисъл и питах де.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
              Да не намекваш, че се опитва да манипулира за лична изгода?

Нямам никакви препоръки !
              Сигурно иска да си продаде акциите на някой балък дето не знае, че ex-dividend date мина!

Коментар

Купи си днес привилегировани и чакай дивидент...догодина
                Купи си от другите тогава и изобщо не чакай

Коментар

Да не намекваш, че се опитва да манипулира за лична изгода?

Нямам никакви препоръки !

Коментар

защо не се търсят привилетата. дивидентче ще дават хората и пак никой не ги ще.

Коментар

• защо не се търсят привилетата. дивидентче ще дават хората и пак никой не ги ще.

Коментар

• Първоначално изпратено от дългосрочен Разгледай мнение
                        ТИЯ ПЪК ЗАЩО ИЗОБЩО ГИ КОМЕНТИРАТЕ. ЧЕ ТЕ НЕ ЗАСЛУЖАВАТ ДА ИМАТ ТЕМА ВЪВ ФОРУМА.
                        Само че "тия" паднаха по-малко през последната година от твоите велики Као и Енемона Стопля ли вече надутата ти кратуна или просто завиждаш ?

Коментар

• ТИЯ ПЪК ЗАЩО ИЗОБЩО ГИ КОМЕНТИРАТЕ. ЧЕ ТЕ НЕ ЗАСЛУЖАВАТ ДА ИМАТ ТЕМА ВЪВ ФОРУМА.

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
                            Виж протокола от ОСА на ЦКБ Риъл бла-бла - продават 62,5% на Съгласие за 9 млн. = 0,875 млн. в джеба.
                            Имам още едно питане - колко "кандърми" е имало шефа на Съгласие да купи от ЦКБ Риъл бла-бла акциите ???
                            мастори....да направиш врътка и всички да печелят...с изключение на Гошо, Тошо и Рошо с пенсии в Съгласие...

Коментар

• И тук си'бало мамата

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                                Имам едно питане ? - колко бой е изял шефа на ЦКБ Риъл бла-бла, за да купи този имот на тази цена ?????
                                Виж протокола от ОСА на ЦКБ Риъл бла-бла - продават 62,5% на Съгласие за 9 млн. = 0,875 млн. в джеба.
                                Не-заслужил инвеститор

Коментар

Working...
                                X