IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• флагмана потегля, първа цел 2.70

Коментар

• Преваля пладне. Задух страшен.
      И всеки дигне взор уплашен,
      с ръкав избрише си челото
      и дълго гледа към небето,
      а то сивее мъгловито.
      .................................................. ....................„Една, че две, че три усилни
      и паметни години… Боже,
      За някой грях ръце всесилни
      издигна ти и нас наказа.
      Кой ли може
      неволя клетнишка изказа,
      макар и – вчерашна се дума?
      Да беше мор, да беше чума,
      че в гроба гърло не гладува,
      ни жадува!

Коментар

• Е аз паднах , друг да ме замести . Ще мина само през темата за изчезналите по време на битка съфоромци - може някой да е питал за мен . Може дори да е казал и някоя добра дума .

Коментар

• Господа от мениджмънта вие там си карайте работата , не се притеснявайте . Ние тук ще браним барикадата , ще стискаме зъби и ще се сражаваме (без артилерия , без муниции и т.н.) но с хъс .

Коментар

• Хайде бе господа , какво чакате ? Пари му трябват на мениджмънта , свежи пари ,чудеса ще направи с тях.

Коментар

• И вятър , вятър да ни отвява еретичните мисли .

Коментар

• СЛЕД ДЪЖД ПАК ДЪЖД, .... / И КАТО ЗАВАЛЯ ТА ЦЯЛА НЕДЕЛЯ/

Коментар

• Представяте ли си ? Дивидент на 50% от цената на акцията . Западняците ще се избият да я купуват и в предвид голямото търсене от ръководството може да ни зарадват с още едно ИПО с два пъти повече акции и разбира се с четири пъти по розови (обвити в мъгла ) обещания.А и аз като донор ще съм много доволен- защо ли? Ами защото колкото повече сме , толкова по малко ще ни е тегото. А пък и нямаме друг избор - не можем да го зарежем (флагмана на БФБ -то ,този символ , най- мощния холдинг,нашата гордост ) ей така на бунището да се гъчи от немощ ( разбирай без свежи пари)

Коментар

• Е не с лошото де! Акцията си е добра - 9% дивидент и възможност за голяма капиталова печалба в сравнение с другите привилегировани!

Коментар

• Тука май сбърках - дивидента може да се окаже и 50% от стойноста на акцията. Ухаааа...

Коментар

• Превилигированите ако паднат до 1 лв Керезов ще изпълзи от дупката в която се е скрил и ще се похвали че са раздали 20% дивидент и в предвид добрите резултати може да направят още едно IPO на предишното IPO. Флагмана на БФБ , най - големия холдинг.... дрън , дрън , дрън. Всички в мишата дупка , вместо да се изправят и с няколко мил. да покажат кой командва парада.

Коментар

• CHIM

Едно виждане по въпроса как изглеждат притежателите на привилегированите и на обикновените акции:

Коментар

• Първоначално изпратено от blah blah Разгледай мнение
                            Айде, айде, стига си се обяснявал. Отивай си сам в КФН и се предай доброволно, преди да са пратили барети на личния ти адрес.
                            Бла бла,
                            не с лошо де. нали затова е форума новобранците като мен да се ограмотяват от "играчи" като теб.
                            Успех на всички

Коментар

• Айде, айде, стига си се обяснявал. Отивай си сам в КФН и се предай доброволно, преди да са пратили барети на личния ти адрес.

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                                Борсата сваля автоматично всички ордери, когато има "корпоративно събитие". Колко хора са си ги пуснали отново е отделен въпрос.
                                това не го знаех и определено изяснява нещата.
                                Колкото до "дивидентчето" никъде не съм казал, че става въпрос за тазгодишното. Просто имах предвид, че това е една от малкото акции с фиксиран дивидент и то не лош - около 9%, а няма търсене.

Коментар

Working...
                                X