флагмана потегля, първа цел 2.70
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) Архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Преваля пладне. Задух страшен.
И всеки дигне взор уплашен,
с ръкав избрише си челото
и дълго гледа към небето,
а то сивее мъгловито.
.................................................. ....................„Една, че две, че три усилни
и паметни години… Боже,
За някой грях ръце всесилни
издигна ти и нас наказа.
Кой ли може
неволя клетнишка изказа,
макар и – вчерашна се дума?
Да беше мор, да беше чума,
че в гроба гърло не гладува,
ни жадува!
Коментар
-
Представяте ли си ? Дивидент на 50% от цената на акцията . Западняците ще се избият да я купуват и в предвид голямото търсене от ръководството може да ни зарадват с още едно ИПО с два пъти повече акции и разбира се с четири пъти по розови (обвити в мъгла ) обещания.А и аз като донор ще съм много доволен- защо ли? Ами защото колкото повече сме , толкова по малко ще ни е тегото. А пък и нямаме друг избор - не можем да го зарежем (флагмана на БФБ -то ,този символ , най- мощния холдинг,нашата гордост ) ей така на бунището да се гъчи от немощ ( разбирай без свежи пари)
Коментар
-
Превилигированите ако паднат до 1 лв Керезов ще изпълзи от дупката в която се е скрил и ще се похвали че са раздали 20% дивидент и в предвид добрите резултати може да направят още едно IPO на предишното IPO. Флагмана на БФБ , най - големия холдинг.... дрън , дрън , дрън. Всички в мишата дупка , вместо да се изправят и с няколко мил. да покажат кой командва парада.
Коментар
-
Първоначално изпратено от blah blah Разгледай мнениеАйде, айде, стига си се обяснявал. Отивай си сам в КФН и се предай доброволно, преди да са пратили барети на личния ти адрес.
не с лошо де. нали затова е форума новобранците като мен да се ограмотяват от "играчи" като теб.
Успех на всички
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеБорсата сваля автоматично всички ордери, когато има "корпоративно събитие". Колко хора са си ги пуснали отново е отделен въпрос.
Колкото до "дивидентчето" никъде не съм казал, че става въпрос за тазгодишното. Просто имах предвид, че това е една от малкото акции с фиксиран дивидент и то не лош - около 9%, а няма търсене.
Коментар
Коментар