Първоначално изпратено от дългосрочен
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) Архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от дългосрочен Разгледай мнениеВече е с около 4 % надоло, а тенденциятя е ясна.Абе, къде е батко бе?
Коментар
-
Първоначално изпратено от дългосрочен Разгледай мнениеДнес или до два дни акцията ще падне с няколко процента.
Коментар
-
Първоначално изпратено от INSIDER-A Разгледай мнениеЧовек с твоят начин на (овчо) мислене не може да управлява бизнес за 2 лв., пък камо ли за повече
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеТочно има време до края на седмицата за едни бързи 10%.....спад
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от дългосрочен Разгледай мнениеВече осезаемо се усеща изчерпването на интусиазма тук и акцията тръгва в правилната посока.МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
Първоначално изпратено от дългосрочен Разгледай мнениеДнес или до два дни акцията ще падне с няколко процента.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Burov Разгледай мнение.. Компанията си е хубава, сносен мажоритар, имат капитали и кеш, .........
Коментар
-
Първоначално изпратено от Burov Разгледай мнениеДнес влязох и аз,ама ще ги пазя няколко годинки и тогава ще се продава. Компанията си е хубава, сносен мажоритар, имат капитали и кеш, което е още по хубаво.Това от една страна.
Кризата отминава, а другите страни фискално са много зле, а ние добре. С малко търпение ще направя тук 300-400%.
Успех на всеки.
Няма нужда от захранка на шараните, те отдавна са в тигана...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Burov Разгледай мнениеДнес влязох и аз,ама ще ги пазя няколко годинки и тогава ще се продава. Компанията си е хубава, сносен мажоритар, имат капитали и кеш, което е още по хубаво.Това от една страна.
Кризата отминава, а другите страни фискално са много зле, а ние добре. С малко търпение ще направя тук 300-400%.
Успех на всеки.
Тогава това ще е краят на БФБ!
Коментар
Коментар