Първоначално изпратено от Nice Man
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) Архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Да
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеВсички ли си получихте дивидента по сметките?
Коментар
-
Първоначално изпратено от GakiПроди,и аз не съм възхитен от изпълненията ти в "Руския квинтет",но там ни водят под строй.Правиш се,че ти е забавно.
ПС не ме забърквай в твоите филми...Last edited by prodigal; 07.10.2010, 21:42.
Коментар
-
Първоначално изпратено от GakiМалко нецензурирани приказки,Мече,ама войнишка работа,Иначе рискуваш да не те разберат.Въпреки,че знанието на руски не се котира особено много.Преживял съм го.Сега поне безнаказано се забавлявам,при това без да ми се налага да плащам данък за шоуто.
Генерале, доставяте ми удоволствие, когато ви забележа, че сте в добра форма.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Burov Разгледай мнениеСега ги видях, не е много кеша всъщност. Но показателите са си много добри. Като мине кризата, след някоя година, при възхода,ще видиш каква ще е капитализацията.Само трябва да се търпи.
Тук и одиторите не знаят какво се случва, ти мислиш, че си го разгадал?
Всеки си има причини да купува ли продава тук, но "показателите" са последни по ред.
Коментар
-
Първоначално изпратено от дългосрочен Разгледай мнениеМного си нервен, Прасчо - сигурно скоро ще станеш на пържолки.Абе, къде е батко бе?
Коментар
-
Първоначално изпратено от див осорляк Разгледай мнениеОмаскарихте ги тия животни(овцете).От тях поне се изкарват пари за разлика от ХимаМНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
Първоначално изпратено от дългосрочен Разгледай мнениеМисля, че твоето мислене е овчо и пазара го доказва.
Коментар
-
Първоначално изпратено от малкия прасчо Разгледай мнениеСега е надолО, утре ще е нЪгорИ... ти нали си дългосрочен, какво те засяга това?
Коментар
Коментар