Първоначално изпратено от PLP
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) Архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Голямо мълчане тука.Явно всички сме професионалисти-мълчим и купуваме на промоция.Резултата за последните 15 дни е смразяващ +20% Начислихме й ДДС-то на акцииката.Ама в нашите джобове,не в бездънните Дянкови.Ето така се връзва бюджет и то само за някакви 2 седмици.
Само една мъъъничка подробност-трябва на 10.01 да си купил и днес да си продал.Аз не съм продал днес.Алчен съм.Алчен гъз - ......
И това го знам,ама пак съм алчен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40АААААА, ХИМА щял да си има вътрешна конкуренция......
Явно колегата ги разбира тези придобивания.... да го питам него тогава...:
Това значи ли , че майката (Инвеста) се отказва от първата си рожба (ХИМА) и ще свърже пъпната си връв с новото отроче...???
Те въпросите нямат край и размислите също...но едно е сигурно и вече три пъти проверено !!! След всеки въпрос, акциите са нагоре.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от дзаката Разгледай мнение....Притеснително е, че насочват усилия,които няма,поне за сега,да се отразят на дружеството....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40АААААА, ХИМА щял да си има вътрешна конкуренция......
Явно колегата ги разбира тези придобивания.... да го питам него тогава...:
Това значи ли , че майката (Инвеста) се отказва от първата си рожба (ХИМА) и ще свърже пъпната си връв с новото отроче...???
Те въпросите нямат край и размислите също...но едно е сигурно и вече три пъти проверено !!! След всеки въпрос, акциите са нагоре.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40Вярно, много вярно......
Ако можеш да ми отговориш на един въпрос - за ЕМПИ - Тополово ли става въпрос ???
Коментар
-
Първоначално изпратено от DD Разгледай мнение:-)) явно знаеш повече отколкото твърдиш, че знаеш!!!
Успех чичо :-)))
Успех и на теб !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40След 3 минути "задълбочени" анализи породени от "кървави спомени"...... стигнах до следният извод...
Ражда се малко братче на зърнената кака....!!!
ЗА съжаление, въпреки цезаровото сечение, то се роди недоносено и .....
Успех чичо :-)))
Коментар
-
Първоначално изпратено от Valuator Разгледай мнениеDD, ако много държиш на прецизността, предлагам ти да замениш "свързани фондове" със "свързани фирми и ИП" и да се концентрираш върху втората част от изречението. Иначе правилно си задал въпроса - не дали го правят, а защо, а отговорите винаги са повече от един.
Коментар
Коментар