Първоначално изпратено от Nicki
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) Архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от windp1на края на месеца ще видим какво ще стане и дали рестото- 60 милиона ще се върне на борсатаМНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
Първоначално изпратено от Han KrumЯвно ти не си в час, защото от 20 дена се знае,че ако има свръхтърсене, ще пуснат още 1,9млн акции към тези първоначалните10,9млн или общо към 13млн.
Коментар
-
,,От банката допълват, че сред инвеститорите са водещи финансови институции и инвестиционни фондове от Централна и Източна Европа и скандинавските страни, български банки и инвестиционни посредници и други институционални инвеститори от страната, както и голям брой индивидуални инвеститори.,,
BILLY,не мислиш ли,че тези участници ще изпитат трудности при набирането на тези 111млн,та трябва да играят и поставени лица??
Коментар
-
Първоначално изпратено от DirectorПървоначално изпратено от Han KrumАко пуснат и ония 2 млн. за които казваха, т.е. 13млн. акции се получава около 45-46%.
Мисля, че за желаещите е добре.Никой от нас няма да види и една от тези 3.25 млн. (а не 2 млн.) акции. Това се обсъди по-долу, просто днес темата е много интезивно обсъждана и постингите бързо отиват назад.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Han KrumАко пуснат и ония 2 млн. за които казваха, т.е. 13млн. акции се получава около 45-46%.
Мисля, че за желаещите е добре.Никой от нас няма да види и една от тези 3.25 млн. (а не 2 млн.) акции. Това се обсъди по-долу, просто днес темата е много интезивно обсъждана и постингите бързо отиват назад.
Коментар
-
Я едно бързо въпросче за размисъл.
Химимпорт с поставени лица надуват изкуствено заявките за IPO-то и прявят така че търсенето да изглежда огромно (те така или иначе знаят че толкова много акции няма да запишат). След качването на борсата поради "невиждания" инвеститорски интерес цената отива към 5 - 5,50 лв....6 лв. (дай боже всекиму).... Да ама тук се появяват същите поставени личица и почват да продават, като разликата 4 до текущата цена Химимпорт си я слага в джоба. Сценария ме кефи защото хем капитала записан, хем спекулантите доволни, хем и някой здраво ще намаже......обаче кой ще гризне дръвцето?!
П.П. Единствено се чудя откъде ще вземат 40-50 млн. кеш......опа забравих те си имат банка, в която по стечение на обстоятелствата се е намира и набирателната сметка
Коментар
-
Момчета, не се карайте!!!
Някой ако има инфо на какъв % ще удовлотворяват заявките, моля бързо да каже, защото вече умирам от любопитство.
Но няма да се учудя, ако това стане ясно чак на 26.), около 1 млн (лева вероятно). Та изтърпи още малко де, малко остана...
Е разбира се това беше за 18-ти.
Коментар
Коментар