Първоначално изпратено от netware5
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) Архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
ОК
В случая май става въпрос и за преоценки на Бългериан Авиеъшън груп и Химимпорт груп. Доколкото видях дружество със СК от 950 хиляди се оценява на 150 милиона. Евала на счетоводството.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнениеПоздравления за счетоводния екип на Химимпорт.
мече, който си има акцийки от Галата и Велграф да си шитка на ПФ-тата, как няма да направи добри фин. разлики
Горното обаче не пречи и спекулантите да закачим по нещо от софрата, само трябва се пипа мноооого осторожно
Коментар
-
Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнениеПоздравления за счетоводния екип на Химимпорт.
Коментар
-
ОК
Поздравления за счетоводния екип на Химимпорт.
Коментар
-
Днес леко гризнахме дръвцето а?Но пък купувачите нищо не купиха.Явно се катаят на айсберги отдолу.Продавачите не бяха настоятелни.Но както и преди съм писал тук първо телефоните звънят за кифтета и ако няма на тези нива минаваме на следващото.Кое е следващото ниво?Аз залагам на 3,3лв-все пак съм оптимист.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнениеДа се говори за ракета,когато става въпрос за Флагмана,е пресилено.Ето нещо по-подходящо,но вдъхващо респект.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнениеДа се говори за ракета,когато става въпрос за Флагмана,е пресилено.Ето нещо по-подходящо,но вдъхващо респект................He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
Коментар