IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оловно цинков комплекс АД (5OTZ / OTZK)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от INSIDER-A
    Първоначално изпратено от Боримечката
    инсайдър, не с лошо, пич
    Ти пък Боримечков, къде видя лошо в думите ми? Какво рипате като ущипани госпожички? Я по-кротко.

Нека надъхването започне сега! :-)

ХАХАХА....еб....си смеха!
    Тия форуми ме забавляват на макс!

А сега е момента да кажа: имам акции, не е препоръка!
    Успех!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Боримечката
      инсайдър, не с лошо, пич
      Ти пък Боримечков, къде видя лошо в думите ми? Какво рипате като ущипани госпожички? Я по-кротко.

Нека надъхването започне сега! :-)
      МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Predstoqt godini s visoka inflaciq, investiralite v industrialni metali ste napravqt milionite

Vinagi ima koi da tsuka otstrani

Коментар

• инсайдър, не с лошо, пич

Коментар

• Първоначално изпратено от INSIDER-A
            ...... ще ме опрощаваш за искреността ама за "вързан кон" не давам по 65 лв. за акция :-)
            20.08.2007 - 65 лв
            28.08.2007 - 74 лв
            доходност за 1 седмица – 13.8 %
            Първоначално изпратено от INSIDER-A
            ОЦК-то приятелю е акция. Тя не се обича или мрази. Запомни нещо от Стария инсайдер :-)))
            Да така е.
            ОЦК-то е акция. Тя не се обича или мрази. :lol:

Коментар

• Първоначално изпратено от Dundo1
              Ne moga da razbera za6to vsi4ki taka se naduhvate.Tova e borsa, ako nqma hora koito da ne haresvat drujestvoto to nqma koi da ni prodadeZamislete se ot tazi gledna to4ka Az li4no za purvi put zalagam na nqkoq poziciq na 50% ot portfeila mi i ve4e mi se otblagodarqva s 10% rust za po-malko ot sedmiza. Tova za men e neveroqtno podcenena akciq i nqma da vi spomenavam targeta si, za6toto 6te po4nat zlonamerenite da me napadat zdravo No puk parata otiva pri po-dobre osvedomenite i po-spokoinite, koito vzimat re6eniq ne na baza emocii, a na baza zdrav razum
              И аз моя таргет няма да споменавам ;-)

Коментар

• Забравих и за кучето

Коментар

• Ne moga da razbera za6to vsi4ki taka se naduhvate.Tova e borsa, ako nqma hora koito da ne haresvat drujestvoto to nqma koi da ni prodadeZamislete se ot tazi gledna to4ka Az li4no za purvi put zalagam na nqkoq poziciq na 50% ot portfeila mi i ve4e mi se otblagodarqva s 10% rust za po-malko ot sedmiza. Tova za men e neveroqtno podcenena akciq i nqma da vi spomenavam targeta si, za6toto 6te po4nat zlonamerenite da me napadat zdravo No puk parata otiva pri po-dobre osvedomenite i po-spokoinite, koito vzimat re6eniq ne na baza emocii, a na baza zdrav razum

Коментар

• Вече само за внуците младежо другите не заслужават само искат пари

Коментар

• Първоначално изпратено от Super Стар
                      По здравословно е да лееш любов, отколкото омраза Дори по темата за Белово мога да лея любов , но мие жал за целулозата и затова си трая
                      Абе ти голям любовчия се оказа :-) Запази любовта си за в къщи - за жената и децата! Е ако имаш любовница и за нея може да отделиш малко любов. ОЦК-то приятелю е акция. Тя не се обича или мрази. Запомни нещо от Стария инсайдер :-)))
                      МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• По здравословно е да лееш любов, отколкото омраза Дори по темата за Белово мога да лея любов , но мие жал за целулозата и затова си трая

Коментар

• Струва ми се че, само заради спрялото изливане на акции, което така да се каже се образува от нуждата за над 10%ов free-float, акцията така да се каже се "протегна" нагоре към, за някои обозрими а, за други не, висоти!

Не ще да е препоръка!

Коментар

Послушай Стария отвори си тема и излей гнева си там Ще ти олекне
                            А ти като си изливаш любовта тук олеква ли ти? :-)

Коментар

• Послушай Стария отвори си тема и излей гнева си там Ще ти олекне

Коментар

Инсайдаре що не си направиш една тема " Мразя Захариев" и да не разводняваме темата ОЦК (щот днес Захариев собственик , утре друг)
                                За да не помислиш че съм му рода служител или фен ще ти кажа че и аз ще пиша там Познавам го от много години и както не един път съм казвал хич не съм му персонален фен (още има да ми дава едни пари ) , но не мога да отреча че след него остава нещо , той постоянно строи, инвестира и създава работни места. Единственото му занимание извън бизнеса е старста му към голфа (като и там избягва да дава пари междудругото ) Смятам че ОЦК е една много стабилна компания и не бива по чисто български да я омаскаряваме ,само защото е успешна и перспективна и не ние симпатичен собственика.
                                Супер крап, аз говоря за ОЦК-то, а Захариев за хубаво или лошо е много пряко свързан с него. Така, че в момента ОЦК-то не струва толкова пари. Нито обичам, нито мразя циганина. Явно обаче ти си влюбен в него щом грам поука не си вадиш от фактите. Не бива да робуваш на една компания. Махни розовите очила и тогава пак ми говори за фен и анти-фен клубове. Успех в инвестицията и по-точно в излизането от нея ;-)

Мнението не е препоръка.

Коментар

Working...
                                X