IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оловно цинков комплекс АД (5OTZ / OTZK)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от growth
    Първоначално изпратено от ST
    Да допуснем, че мажоритаря ще следва политиката на източване на печалбата на предприятието, както смятат някои участници във форума. От това той ще спечели максимум само няколко милиона годишно. Ако, обаче, публикува реалната печалба и покаже много добро корпоративно управление, той може да спечели в мноого пъти повече.
    Освен повтаряните досега мантри, какви са аргументите той да избере по-неудачния за него вариант? Още повече, че вече са предприети реални стъпки в определена посока.
    ... ... Много приказки, много изгубено време. Тук нещата са ясни. Съветвам Ви да запретвате ръкави и да почвате да анализирате сериозно Турските, Сръбските и другите развиващи се пазари. Там времето което ще похарчите, ще Ви се осребри многократно...
    Младеж, успехи ти пожелавам на Турските пазари, но тях може да ги обсъждаш и с турските инвеститори. Колкото и невероятно да е, тука се коментират предимно български акции.
    Успехи на другите пазари

Коментар

• Vqrvaite na sebe si.

Коментар

• Ама хич не прилича на ЕУБГ. Щото Фактс не пише тука. Ех как ми се ще да напише нещо лошо и за тази позиция че да изхвърчим... Хихихихи

Коментар

• Първоначално изпратено от kamacho
          Колеги нека запазим добрия тон и да не превръщаме темата в подобна на тази на Еврохолд преди време.Всеки има различно виждане за позицията и аз чета много внимателно мнението на всички.Един харесва акцията друг не и някъде там по средата е истината и всеки индивидуално я открива за себе си и решава как да действа.С Alex купувахме тук далеч преди ОЦК да стане модна акция и получихме добра доходност,но се надяваме за още.Тук ще има много радост.Както и да е по-важното е да сме толерантни един към друг.За мен с малки изключения хората пишещи тук са умни и образовани а както казваше в едно интервю проф.Биолчев "Образования човек е по-толерантен към околните"Успех на всички
          ...Браво, браво момче, щом си направил... но мисля, че Growth има право, пазарите наистина са обещаващи..

Коментар

• Колеги нека запазим добрия тон и да не превръщаме темата в подобна на тази на Еврохолд преди време.Всеки има различно виждане за позицията и аз чета много внимателно мнението на всички.Един харесва акцията друг не и някъде там по средата е истината и всеки индивидуално я открива за себе си и решава как да действа.С Alex купувахме тук далеч преди ОЦК да стане модна акция и получихме добра доходност,но се надяваме за още.Тук ще има много радост.Както и да е по-важното е да сме толерантни един към друг.За мен с малки изключения хората пишещи тук са умни и образовани а както казваше в едно интервю проф.Биолчев "Образования човек е по-толерантен към околните"Успех на всички

Коментар

• Първоначално изпратено от ST
              Да допуснем, че мажоритаря ще следва политиката на източване на печалбата на предприятието, както смятат някои участници във форума. От това той ще спечели максимум само няколко милиона годишно. Ако, обаче, публикува реалната печалба и покаже много добро корпоративно управление, той може да спечели в мноого пъти повече.
              Освен повтаряните досега мантри, какви са аргументите той да избере по-неудачния за него вариант? Още повече, че вече са предприети реални стъпки в определена посока.
              ... ... Много приказки, много изгубено време. Тук нещата са ясни. Съветвам Ви да запретвате ръкави и да почвате да анализирате сериозно Турските, Сръбските и другите развиващи се пазари. Там времето което ще похарчите, ще Ви се осребри многократно...

Коментар

• Да допуснем, че мажоритаря ще следва политиката на източване на печалбата на предприятието, както смятат някои участници във форума. От това той ще спечели максимум само няколко милиона годишно. Ако, обаче, публикува реалната печалба и покаже много добро корпоративно управление, той може да спечели в мноого пъти повече.

Коментар

• Тук днес много срасти,много нещо
                  Моето скромно мнение е,че тук перспективите са значително повече от рисковете,поне в средносрочен план.Все пак,едва ли всички по-големи акционери,визирам по-големите покупки на доста от посредницете напоследък,са склонни да загубят от вложението си тук.По скоро точно обратното.

Горното е личното мое мнение и моля да не се тълкува като препоръка за покупка или продажба на акции.

Коментар

• Боримечка, нема лошо г-н Инсайдера да поплюе малко връз мажоритара, нека види г-н мажоритара какво мислат некои хора, какви възприятия извиква у некои стари играчи и ако е решил да се вземе в ръце, ако е решил да се откоригира малко ще спечели и той и всички акционери а той най-много щото има цели 90% то така е кога се ловува ще дадеш морковче на зайчето за да го прикоткаш

Коментар

• защото спомена, че една от основните ти позиции се е повишила днес с 6% и нещо, а само Белово отговаряше на изискванията

затова съм се объркал ...

няма значение, където и да имаш акции ти пожелавам добра доходност, а нас ни остави да се порадваме малко на светлото бъдеще, може и за кратко да е, знае ли човек ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Боримечката
                        Първоначално изпратено от INSIDER-A
                        Първоначално изпратено от Боримечката
                        инсайдър, не с лошо, пич
                        Ти пък Боримечков, къде видя лошо в думите ми? Какво рипате като ущипани госпожички? Я по-кротко.

Нека надъхването започне сега! :-)
                        няма какво да се надъхваме ... фактът, че такъв голям процент от хората тук са си купили акции е достатъчен. Няма какво да те убеждавам, че ще направим пари от ОЦК, ти пък може да направиш от KMH Пожелавам ти го ...

Иначе за лошото, визирах обръщения като Супер крап
                        Да не говорим че, не само физически ами и юридически лица пълнят, така да се каже портфейли, което от своя така да се каже пълни яслите на "вързания кон" та да рипне :-)

Не препоръчвам покупка или продажба на акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от Боримечката
                          инсайдър, не с лошо, пич
                          Ти пък Боримечков, къде видя лошо в думите ми? Какво рипате като ущипани госпожички? Я по-кротко.

няма какво да се надъхваме ... фактът, че такъв голям процент от хората тук са си купили акции е достатъчен. Няма какво да те убеждавам, че ще направим пари от ОЦК, ти пък може да направиш от KMH Пожелавам ти го ...

:-)))) За Супер крап-а се извинявам горещо. Малко ми е трудно да разшифровам комбинации от кирилица и маймуница! Извинявай Супер стар! Незнам само това дали е СУПЕР ЗВЕЗДА или СУПЕР ДЪРТ ама каквото и да е не искам да те обидя! ЗА КМН-то как пък го измисли? Аз нямам и не смятам да си купувам акции там! Като разбира се не правя препоръки.
                          МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Първоначално изпратено от nide
                            ...... ще ме опрощаваш за искреността ама за "вързан кон" не давам по 65 лв. за акция :-)
                            20.08.2007 - 65 лв
                            28.08.2007 - 74 лв
                            доходност за 1 седмица – 13.8 %
                            ОЦК-то приятелю е акция. Тя не се обича или мрази. Запомни нещо от Стария инсайдер :-)))
                            Да така е.
                            ОЦК-то е акция. Тя не се обича или мрази. :lol:
                            много добре казано

Коментар

• Първоначално изпратено от INSIDER-A
                              инсайдър, не с лошо, пич

Коментар

• Първоначално изпратено от INSIDER-A
                                инсайдър, не с лошо, пич

Малее много си изнервен Пращам амурчетата , белким те целнат с някоя стреличка , та и твоито сърце да познае топлината

Коментар

Working...
                                X