IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Випом АД (VPOM / VIPOM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• не така де ... !!!
    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• май ще повдигна таргета..

Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Дам, добра рентабилност постигат. Сега се надяваме на добър ръст на приходите през 2007.

Коментар

• Първоначално изпратено от Krank
          ВИПОМ избиха робата с тази печалба аз очаквах около 350-380хил. Прави ми впечатление обаче, че печалбата не е в резулта на увеличение на продавбите, а в следствие на намаление на разходите и подобряване на ефективността.
          Ами това бе предвидимо-направена бе инвестиция в нова леярна и започнаха сами да си леят детайли , за които преди това ползваха външни услуги.Предприятието си е супер

Коментар

• ВИПОМ избиха робата с тази печалба аз очаквах около 350-380хил. Прави ми впечатление обаче, че печалбата не е в резулта на увеличение на продавбите, а в следствие на намаление на разходите и подобряване на ефективността.

Коментар

• Първоначално изпратено от Krank
              Ако се сравни VIPOM с DRURA, две дружества със сходен капацитет и мащаб ще се види че ВИПОМ има още много да наваксва в цената.
              Имам и от двете, а второто изкара и нелош отчет

Коментар

• Тука верно се заформи яка опашка, а предлагането- тънко, тънко...

Коментар

• abc имаш лично съобщение

Коментар

• Ако се сравни VIPOM с DRURA, две дружества със сходен капацитет и мащаб ще се види че ВИПОМ има още много да наваксва в цената.

Коментар

• Малиии-какава опашка са заформили купувачите....

Коментар

• ще се пукна дето не се наредих на 19......

Коментар

• кой ся ги прави тия диверсии..
                          ???

Коментар

• Пловдив възстановява помпена станция на р. Марица
                            от Татяна АНГЕЛОВА

18 януари, 13:40
                            Община Пловдив планира да възстанови и реконструира помпена станция, която прехвърля отпадъчни води през р. Марица, както и да рехабилитира предпазна дига.За целта общината е обявила открит конкурс за избор на компания, която да изпълни проектантската и строителните дейности, публикувани в електронния регистър на Агенцията по обществените поръчки.Възстановяването на двете съоръжения ще струва близо 700 хил. лв. без ДДС.

Средствата са осигурени по програма ФАР по "Схема за възстановяване и рехабилитация след наводненията" към Министерството на регионалното развитие и благоустройството.Поръчката на община Пловдив е разделена на две обособени позиции. Едната е реконструкцията на помпената станция , чиято прогнозна стойност е 595 хил. лв., а втората е за рехабилитацията на охранителната дига за приблизително 100 хил. лв. Рехабилитацията на съоръженията трябва да приключи до 1 септември 2007 г.

Колчо , знаеш ли колко такива помпени инсталации трябва да се ремонтират в само в БГ , а

Коментар

• Не се кахъри, Колча! Само смукателният клапан на помпите е позалепнал. "Капман" ще го прочисти...

Коментар

• абе мани ...
                                машинации...

Коментар

Working...
                                X