If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
А някои просто си работят и резултатите не закъсняват.Хвала на такива труженици!:-)-
25.12.2006 Для подтверждения технико-экономических показателей оборудования производства "Випом" АД (Болгария) завершились испытания фекальных насосов с открытым рабочим колесом серии ФЕ на производственном предприятий. В результате были подтверждены заявленные параметры, отмечена надежность оборудования и простота в эксплуатации.
Ликвидността тук не ме притеснява. То и DRURA и ERH са ниско ликвидни, ама виждате ли какво става... Все пак не знам каква е играта на ПФБК с Випом и не мога да правя генерални изводи от днешната търговия.
За много години на всички.
Последните месеци понапалних прилично количество, но очаквах да посъбера още малко. Това наистина е от позициите по които трябва повечко търпение, но за сметка на това и отплатата си заслужава.
по едно време се бях усъмнил в избора си....
... хубаво че ми размина
...и не прибрах профита...
а аз преди известно време си викам малко спекулка тука да пробвам и си въведох една лимитирана за деня, добре че не стана- на другия ден стана голямото пазаруване до 17 и нещо. Та повече такива помисли нямам!
Коментар