IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Випом АД (VPOM / VIPOM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
    ся какво за надолу ли сме се запътили... ???

не е препоръка ... за каквото и да е ..
    ах ти, как ме подвере. изпотроших си пръстите да слагам барзи офети, а то кво нищо ((

Коментар

• ся какво за надолу ли сме се запътили... ???

не е препоръка ... за каквото и да е ..
      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• абе кво стана с тия помпи бе ???
        баси ликвидността, баси чудото...
        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Голям е да, за тях

Коментар

• С интерес очаквам годишния им отчет.
            Според мен потенциала е голям.

Коментар

• А някои просто си работят и резултатите не закъсняват.Хвала на такива труженици!:-)-

25.12.2006 Для подтверждения технико-экономических показателей оборудования производства "Випом" АД (Болгария) завершились испытания фекальных насосов с открытым рабочим колесом серии ФЕ на производственном предприятий. В результате были подтверждены заявленные параметры, отмечена надежность оборудования и простота в эксплуатации.

Коментар

• Тука сега и ликвидност ако докарат - цена няма да имат

Коментар

• Няма тук игра.Има фундамент , мисля..

Коментар

• Ликвидността тук не ме притеснява. То и DRURA и ERH са ниско ликвидни, ама виждате ли какво става... Все пак не знам каква е играта на ПФБК с Випом и не мога да правя генерални изводи от днешната търговия.

ЧНГ на всички и от мен!

Коментар

• тук вече ме е яд ,че само гледам позицията ....ама пуста ликвидност...

Коментар

• За много години, abc !!!
                        абсолютно съм съгласен с теб...
                        мисля че е ясно пружината от коя страна ще се отприщи...

Коментар

• За много години на всички.
                          Последните месеци понапалних прилично количество, но очаквах да посъбера още малко. Това наистина е от позициите по които трябва повечко търпение, но за сметка на това и отплатата си заслужава.

Коментар

охо...
                            За много години , Колчо!
                            Бях споменал преди време че търпение тук требе.И тези цени на акция само началото са...

Коментар

• охо...

Коментар

по едно време се бях усъмнил в избора си....
                                ... хубаво че ми размина
                                ...и не прибрах профита...
                                а аз преди известно време си викам малко спекулка тука да пробвам и си въведох една лимитирана за деня, добре че не стана- на другия ден стана голямото пазаруване до 17 и нещо. Та повече такива помисли нямам!

Коментар

Working...
                                X