IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Випом АД (VPOM / VIPOM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Със сигурност аз ще гласувам ЗА;-)

Коментар

• Това увеличение на капитала ли означава?

На проведено заседание на Съвета на директорите на Випом АД-Видин / VIPOM/ от е прието решение за свикване на ОСА, както следва:
      Випом АД-Видин / VIPOM/ свиква ОСА на 26.06.2007 год. от 10.00 ч. в гр. Видин, ул. Цар Иван Асен ІІ -9 при следния дневен ред:
      - Доклад на управителните органи за дейността на дружеството през 2006 год.;
      - Приемане на годишния финансов отчет на дружеството за 2006 год.;
      - Доклад на регистрирания одитор за 2006 год.;
      - Избор на регистриран одитор;
      - Освобождаване на членовете на управителните органи от отговорност за дейността им през 2006 год.;
      - Промени в органите на управление на дружеството;
      - Промени в устава на дружеството;
      - Промени в уставния капитал на дружеството;
      - Решение за разпределение на финансов резултат: Печалбата за 2006 год.в размер на 463 000 лв.да бъде отнесена във фонд Резервен.

Коментар

• Тези дни може би ще се публикува съобщението за акционерното събрание, което очаквам да е интересно с оглед новите акционери.

Коментар

• Нали чухте мнението на специалистите за намаляване негативното влияние върху земеделието на глобалното затопляне /което с настъпилата в момента страхотна суша ще е като основен приоритет/-а именно-възстановяване на помпено-поливните инсталации в цялата страна...;-)

Коментар

• аз нямам свободни парици...
            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Аз поне съм в лявата колона, за другите не знам

Коментар

• къде се дянаха всички ???
                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• На VIPOM по принцип втората половина на годината им е по-силна, но щом изкараха такъв добър отчет още първото тримесечие, предполагам към края на годината печалбата ще е между 2.50 и 3 лв на акция.

Коментар

• С интерес ще очаквам следващите отчети, ако продължат с този ръст ще зарадват много акционерите си към края на годината

"По време на 8-ма специализирана изложба-конгрес "Нефть. Газ. Геология - 2007", която ще се проведе от 16.05.07 до 18.05.07г. в гр.Томск, Русия, ЗАО "Росгидромаш" ще представи помпено оборудване за транспортиране на чиста вода, гъсти течности, нефт и нефтопродукти производство на "Випом" АД гр.Видин. "

Коментар

• Няма нужда да е спец човек , за да разбере , че отчета си е супер;-)

Коментар

• Тук abc е спеца ... той и на събранията ходи ... а отчета си е ОК

Коментар

• някакви мнения за отчета...

Коментар

• аз позицията харесвам...

явно нервичките (честно казано без никаква връзка с пазара) са ми изопнати ...

Спокойствие и силна храна...

Поздрави

Коментар

• Има и още:

30.01.2007
                              "ВИПОМ" АД разполага със собствена "ХИДРАВЛИЧНА ИЗПИТВАТЕЛНА ЛАБОРАТОРИЯ" ("ХИЛ"), акредитирана съгласно стандарт БДС EN ISO/IEC 17025:2006 и притежава сертификат за акредитация № 119 ЛИ на Изпълнителна Агенция на Българска Служба за Акредитация.
                              Лаборатория е в състояние да извършва изпитания на :
                              1. Помпи, предназначени за течности и създаване на вакуум в инсталации с
                              Дебит от 0,1 до 300 l/s, напор от 0,1 до 600 m, вакуум от 1 до 600 mmHg и мощност от 0,1 до 130 kW.

2. Потопяеми електродвигатели по показатели:
                              мощност от 0,1 до 130 kW, напрежение от 1 до 450V~, честота от 10 до 60 и ток от 0,2 да 400А .

Направените изпитания се удостоверяват със съответните документи.

Така че споко Колчо, дружеството се развива, а с това и печалбата ще расте. Аз съм спокоен по тази позиция и постоянно пълня, когато на някои не му издържат нервите и вземе че разпродаде, ама пустия му кеш все не стига

Коментар

• Ако това ще те успокои :

02.04.2007
                                Предлагаем погружные электронасосы производства "ВИПОМ" АД.

Предимства на помпи "Випом" пред руски аналози:

- помпените агрегати напълно отговарят на изискванията на международните стандарти и европейските норми за безопасност;
                                - работните характеристики и енергетическите показатели (КПД и фактор на мощността cosφ) са аналогични на показателите на европейските производители. В резултат на това, при експлоатация на тези помпени агрегати се получава икономия на електроенергия;
                                - в производството се използват само висококачествените материали (проводници, плъзгащи лагери и др.) от водещи европейски производители;
                                - помпените агрегати се отличават с висока надежност при работа, с което намаляват експлоатационните разходи;
                                - гаранционен срок 16 месеца;
                                - производството на помпите сертифицирано по системата за управление на качеството ISO 9001:2000.

Във фокуса на инвеститорите в момвнта са други по-ликвидни акции, но при този фундамент няма начин помпите дълго да соят на това ниво. Нека все пак изчакаме и тримесечните отчети, а до тогава предполагам все още ще може да се купи под 30лв. Да не забравяме че един фонд забеляза потенциала и напални на 27лв.

Коментар

Working...
                                X