IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Випом АД (VPOM / VIPOM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Баба Вида винаги е произвеждала много качествени помпи. Випом май е последното добро дружество което остава подценено. При тези ръстове на печалбата до края на годината може да направи трипъл.
    P/E 10.65 за компания с двукратен ръст на печалбите си е направо смешно. Много частни земеделци си правят сонди и така си решават проблема със сушата, а за напояване от сонда Баба вида е номер едно.
    Винаги пазарувам евтино http://bureto.com

Коментар

• Това е от Стандарт-
      Не ми се мисли колко помпи ще са нужни тук:-)

Всички европейски фондове, събрани накуп, няма да могат да спасят българските зеленчуци, ако не се вложат пари в подобряването на системите за напояване. Това твърдят от асоциацията по мелиорации. Поливните ни канали са като през 1868 г. Затова и пораженията върху доматите, краставиците и чушките от неблагоприятния климат са големи. Повечето от фермерите, които се наемат да произвеждат зеленчуци, разчитат на напояване с цистерни, което обаче невинаги е възможно. Останалите се надяват времето да бъде благосклонно, а когато не е, се отдават на молитви, коментира Руслан Кенаров от Българската асоциация по мелиорации. Сдружението настоява да се приеме бързо закон за мелиорациите. Според тях основната мрежа от напоителни системи трябва да се стопанисва от държавата, а останалата може да се даде на частници.

...Но доматите, които стигат до нашата трапеза от съседните страни, далеч не са първо качество. В магазините обаче те се предлагат на стойността на първокласните. Затова често шопската салата няма нищо общо с оригинала. Тази тенденция ще продължи да се задълбочава, ако не се възстановят поливните системи и не се създадат по-добри условия за отглеждане на зеленчуците у нас, прогнозира шефът на асоциацията по мелиорации Руслан Кенаров. За това обаче ще са необходими няколко десетки милиарда лева, твърдят инженерите.

Коментар

• С публикуването на поканата в ДВ , ИД е направил предложението на УС.
        Предполагам някой от миноритарите направил контра предложение и ИД е длъжен да го обяви
        Глас народен-глас-Божи:-)

Коментар

• Първоначално изпратено от nide
          В БФБ-София АД е постъпила следната информация от Випом АД-Видин /VIPOM/:
          Във връзка със свиквано ОСА на 26.06.2007 год. от Випом АД-Видин /VIPOM/ е постъпило предложение от Гошо Цанков Георгиев, Изпълнителен директор на Випом АД със следния текст относно:

Промяна в уставния капитал на дружеството:
          Предлагам да не бъде променян уставния капитал на Випом АД.
          Промяна в устава на дружеството:
          Предлагам да не бъде променян устава на Випом АД.

2007-06-01 16:02
          Тука пък каква игра играят.... Изп. директор не може ли да си прави предложенията на самото ОСА??

Коментар

• Първоначално изпратено от AfterDark
            Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
            think so ?
            И ако има какво ще стане?

Нагоре или надолу?
            то е ясно какво ще стане,въпросът е, дали ще има....

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
              think so ?
              И ако има какво ще стане?

Нагоре или надолу?

Коментар

• think so ?
                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Явно увеличение наистина ще има!:-)

Коментар

• В БФБ-София АД е постъпила следната информация от Випом АД-Видин /VIPOM/:
                    Във връзка със свиквано ОСА на 26.06.2007 год. от Випом АД-Видин /VIPOM/ е постъпило предложение от Гошо Цанков Георгиев, Изпълнителен директор на Випом АД със следния текст относно:

Промяна в уставния капитал на дружеството:
                    Предлагам да не бъде променян уставния капитал на Випом АД.
                    Промяна в устава на дружеството:
                    Предлагам да не бъде променян устава на Випом АД.

2007-06-01 16:02

Коментар

• Няма лошо , разбира се:-)

Коментар

• http://vipom.ru/bg/exhibi07.shtml

Очаквам скоро позицията да бъде забелязана от много хора
                        abc не знам още какъв ще е графика ми, но може да се видим на акционерното събрание.

Коментар

• някакви новини ???
                          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• ;-)

Коментар

• Някакви очаквания ???

Коментар

• Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Working...
                                X