ХУ, не става само с надъхване из форума .... Всички разбрахме, че си скочил в акции! Е и ..?!?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Випом АД (VPOM / VIPOM)
Collapse
X
-
Тук ако се запази темпа на приходи и печалба и четвъртото тримесечие, очакваната възвръщаемост от инвестицията в акции ще възлезе на около 44 %, яхоооууу
Заложил съм добра част от портфейла си на това дружество, пък да видим. Ниската ликвидност е малко притеснителна за по-големи пакети, но пък какво да се прави, все пак това не е NYSE
Очаквам P/E около 2,5 - 3 за 2009Мнението не е препоръка за сделки!
Коментар
-
Пухче
отчета си е супер,на фона на всичко останало
Коментар
-
Добре де, ето ако някой случайно не го е погледнал да види за какво става въпрос и да си каже мнението за отчетчето:
http://www3.fsc.bg/eregnews/index.jsp?action=repsМнението не е препоръка за сделки!
Коментар
-
Пухче
По-важното е ти да си преди тях,а който търси винаги намира - въпрос на желание и малко труд.Не съм от хората ,които чакат на готово
Успех! Както казах,всяко нещо с времето си
Коментар
-
Първоначално изпратено от XYНякой гледал ли е отчетчето на компанията за деветмесечието? Според мен е СУПЕР СУПЕР подценена тази акция !!!
Не е препоръка за покупко-продажба на акции, притежавам малко такива а може и още да си купя...
Коментар
-
Пухче
Първоначално изпратено от XYНякой гледал ли е отчетчето на компанията за деветмесечието? Според мен е СУПЕР СУПЕР подценена тази акция !!!
Не е препоръка за покупко-продажба на акции, притежавам малко такива а може и още да си купя...
Коментар
-
Пухче
всяко нещо с времето си,важното е навреме да заемеш позиция
Коментар
-
Първоначално изпратено от ZakiПървоначално изпратено от PhoenixheartНе ме разбирайте погрешно, Випом много ми харесва и мислех да си купя тук, но засега предпочитам да изчакам да видя какво ще стане с отписванията на нисколиквидните компании. И моля ви не спекулирайте така със сплитове и дивиденти, един човек от форума изгоря с глоба 20 000 защото реши да се избъзика за една компания, че плаща дивидент.
Коментар
Коментар