IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Випом АД (VPOM / VIPOM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ХУ, не става само с надъхване из форума .... Всички разбрахме, че си скочил в акции! Е и ..?!?

Коментар

• Тук ако се запази темпа на приходи и печалба и четвъртото тримесечие, очакваната възвръщаемост от инвестицията в акции ще възлезе на около 44 %, яхоооууу

Заложил съм добра част от портфейла си на това дружество, пък да видим. Ниската ликвидност е малко притеснителна за по-големи пакети, но пък какво да се прави, все пак това не е NYSE
      Очаквам P/E около 2,5 - 3 за 2009
      Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Даммм, и аз мисля така В последно време си понакупих малко допълнително.

Това всичкото не е препоръка за търговия

Коментар

• отчета си е супер,на фона на всичко останало

Коментар

• Тук се пораздвижи търговията, май

Е, как намирате отчета?

Коментар

• Добре де, ето ако някой случайно не го е погледнал да види за какво става въпрос и да си каже мнението за отчетчето:

http://www3.fsc.bg/eregnews/index.jsp?action=reps

Коментар

• По-важното е ти да си преди тях,а който търси винаги намира - въпрос на желание и малко труд.Не съм от хората ,които чакат на готово
                Успех! Както казах,всяко нещо с времето си

Коментар

• Аз си мисля, че много хора не могат да го намерят просто

Коментар

• Първоначално изпратено от XY
                    Някой гледал ли е отчетчето на компанията за деветмесечието? Според мен е СУПЕР СУПЕР подценена тази акция !!!

Не е препоръка за покупко-продажба на акции, притежавам малко такива а може и още да си купя...
                    То в отчетите си пише,ама кой да чете.....по модерно е да се плюе и да се развиват грандиозни конспирации и теории във форумите (въз оснонова ,на който се вземат ивестиционни решения)

Коментар

• Първоначално изпратено от XY
                      Някой гледал ли е отчетчето на компанията за деветмесечието? Според мен е СУПЕР СУПЕР подценена тази акция !!!

Не е препоръка за покупко-продажба на акции, притежавам малко такива а може и още да си купя...
                      Ако не бях гледала отчета щях ли да вляза.Пък и бърза работа нямам

Коментар

• Някой гледал ли е отчетчето на компанията за деветмесечието? Според мен е СУПЕР СУПЕР подценена тази акция !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Пухче
                          всяко нещо с времето си,важното е навреме да заемеш позиция
                          позицията отдавна я заех, нещата се случват по план така,че не бързам много

Коментар

• всяко нещо с времето си,важното е навреме да заемеш позиция

Коментар

• Определено не делистнаха Випом,сега да видим дали най-накрая "видните инвеститори" ще оценят подобаващо нещо наистина качествено или ще продължат да се занимават простотии......

Коментар

• Първоначално изпратено от Zaki
                                Първоначално изпратено от Phoenixheart
                                Не ме разбирайте погрешно, Випом много ми харесва и мислех да си купя тук, но засега предпочитам да изчакам да видя какво ще стане с отписванията на нисколиквидните компании. И моля ви не спекулирайте така със сплитове и дивиденти, един човек от форума изгоря с глоба 20 000 защото реши да се избъзика за една компания, че плаща дивидент.
                                Киселко ли е грозденцето?нищо, в КРС може да ти го дават по-сладко ))))
                                Нямам взимане-даване с КРС (Комисията за регулиране на съобщенията). Като се заяждаш поне не греши името на компанията Откъде впрочем идва тази злоба в теб? Имам предвид какъв ти е проблема? Да не си енергиен вампир, комплекс за малоценност, проблеми в дома, малък размер на някой орган, или просто ти е вродено?

Коментар

Working...
                                X